HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

2015.07.23. 07:52

A vastag bankszámla fiatalít

http://csajokespasik.blog.hu/2015/07/23/a_vastag_bankszamla_fiatalit

Velvet Randi

  1. A kövér menyasszony, aki direkt előnytelen ruhát választott

Alibanya jegyzetel

  1. Mivé leszel?

Könyves Blog

  1. Csaplár szerint a hatvanas évek felé tartunk
  2. Ne vegyen Brontë-fotót az eBay-en!
  3. Nekrofil drogfüggőről kapta a nevét, Bush miatt kifütyülték

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr757648598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SciNu 2015.07.23. 09:31:07

Velvet randira: Nem azért kell soványabbnak lenni mert az divat, hanem az egészségügyi kockázatok miatt. Nem kell kockás hasúnak lenni sem hozzá.

hany eves a kapitany 2015.07.23. 09:48:41

Harmincas nő vagyok és mindig, egy kivételével, idősebbekkel jártam. Ugyanez igaz a környezetemre. Szóval ne keseredj el, van remény :) Inkább azon kéne elgondolkozni, hogy miért mindig ilyen nőkkel találkozol.

Szintet lépett (ex) Naiva. 2015.07.23. 11:52:43

Na tele van a pöttyös napozóm az állandó pasisirámokkal. Volt idősebb barátom is, sokkal idősebb, volt velem egykorú is, meg volt fiatalabb is. A legérettebben az gondolkodott, aki fiatalabb volt. A velem egykorú volt a legszenzációsabb. Ugyan velem nem volt gond, állítólag (ő mondta, én meg az ilyet elhiszem :) ), de azért szakított, majd 2 hét múlva már békülni akart. Én azt mondtam erre, hogy rájött, hogy akire le akart cserélni, az se aranyból van. Szerinte ez nem igaz. Szóval akkor most általánosítsunk egy nagyot, hogy a 40 feletti pasik labilisak, a sok csalódástól nem veszik észre, ha egy nő normális, és inkább kilépnek, mint hogy újra csalódjanak. Ez így jól hangzik?

SciNu 2015.07.23. 14:36:20

@Szintet lépett (ex) Naiva.: Kicsit bővebb lére kell ereszteni és mehet csp-re.

alebzsaflab 2015.07.23. 21:48:23

"A vastag bankszámla fiatalít"
Nőknél meg a szép mell, jó fenék és helyes pofi.
Az ég kék, a fű zöld, a víz vizes, a nők meg titkolóznak.
Nem írok több közhelyet.

Joe69 2015.07.24. 01:20:30

Nincs kedvem írni, ezért ismét a bibliám:))

csajokrol.blog.hu/2010/04/14/szinglik_1

Komrob 2015.07.24. 18:28:55

Lekezelő paraszt írt egy posztot arról, hogy őt mindig elhagyják a nők, de a baj biztosan nem vele van.
Biztosan nem ugyanabban a lekezelő stílusban beszélt a nőkkel, mint amilyenben itt írogat.... nem is tudom, hogyan juthatott ilyen az eszembe.

@alebzsaflab: én sem igazán értem, hogy miért baj az, hogy a nők is követik a beléjük írt biológiai programot? Az csak a férfiaknak szabad? Ld. biztonság vs. termékenység.
süti beállítások módosítása