HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

http://csajokespasik.blog.hu/2015/08/17/szeret_csak_beszelgetni_nem_tudunk

Velvet Randi

  1. Egy primitív trükk és 250%-kal többen vágynak önre a Tinderen
  2. Rámírt egy csinos, 20 éves lány, hogy ismerkedne velem
  3. Ilyen is van: tinderes kaland, amiből terhesség is lett

Alibanya jegyzetel

  1. Csillaghullás

Könyves Blog

  1. A Pulitzer-díjtól a tömeges pusztulásig - Ezt olvassa a nyaralásán Obama
  2. Spielberg forgat filmet Ernest Cline kultregényéből
  3. Harper Lee és Truman Capote egy titokzatos tolvaj után nyomoz
  4. Czeizel biztos volt abban, hogy egyszer szobrot kap
  5. Hosszú: A magyartanárok szenvedni fognak azért, amit az írókkal tesznek
  6. Lenyúlták a magyar Csillagok háborúja-borítót, vagy sem?

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr227711758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bicikliző medve 2015.08.18. 07:51:47

Ehmm... Sosem kommenteltem még, és most sem tudok hozzászólni ehez.

_Ω_ 2015.08.18. 18:57:18

@Bicikliző medve: Ehhez meg én nem nagyon tudok mit hozzászólni. :-)

Na jó, azért van pár ötletem, ha már neked nincs. Ismertetném a lehetőségeid a poszt alapján:

A)
Leszólod a kis "rüfit", elvégre 23 éves és ilyen fiatalon kijutott valahogy külföldre. Ki gondolta volna, hogy modellkedik és hostesskedik, milyen tipikus már... Aztán jól megállapítod, hogy a politika és fizika témákból kár volt pengére képeznie magát, elvégre a barátja rocksztár; jobban járt volna némi kémiai ismeretekkel és a zenei kiadók épp aktuális híreivel. Így otthon megfőzhetné neki a napi tudatmódosítót, és hasznos infókkal is szolgálhatna, ki hol milyen új lemezt vett fel, milyen szerződést írt alá, hová ment haknizni.

B)
Nem szólod le a hölgyet, elvégre 23 éves korára ilyen fiatalon kijutott külföldre, tanul, és modell karriert építve, valamint hostess munkát végezve biztosítja a saját megélhetését. Esze is kell legyen, elvégre felismerte, a külseje milyen lehetőségeket biztosít, és nem félt ezt kiaknázni. Minden tiszteletem, hogy a társadalom előítéletei ellenére erre az ösvényre lépett, ami egy kifutóban végződik és vakuk villognak körülötte. Aztán ott van a politikai és fizikai ismeretanyag is, biztosan fejből sorolja az amerikai elnököket, valamint a Higgs-bozonról is kurrens ismeretekkel rendelkezik, nem csak annyit tud mondani, hogy "vörld písz".

Az iménti esetszétválasztást túlélve esetleg megállapíthatnád, hogy a "Meg van beszélve, hogy nekem meg vannak engedve a lányok, ő meg nem szeretne semmilyen random p*nát, neki jó így." rész alapján a srácnak meg lehetne engedni, random f*rkakat, ha már a random p*nák nem kellenek neki.

Esetleg a poszterinnek tanácsolhatsz valami értelmeset is. Pl.:
"Politika és fizika témákban penge vagyok már, de valahogy ez sem elég a normális beszélgetésünkhöz. Olyan, mintha nem érdekelné."
Kedves Poszterin! Lehet azért nem érdekli, mert ő inkább szerves kémiával foglalkozna, az organikus festékek és a vászon kapcsolata érdekli eme festő művészlelket. Tehát lehet nem csak olyan, mintha nem érdekelné, hanem nemes egyszerűséggel tényleg nem érdekli.

"Félek, hogy ilyen férfit nem fogok még egyszer találni, aki ennyire szeret. De tény, hogy nem működik közöttünk ez úgy, mint két egészséges embernél."
Poszterin beleszeretett valakibe, útközben pedig kiderült, hogy nem azonos habitusúak. Nem mondanám egyiket sem egészségtelen embernek, csak simán másmilyenek. A férfi időnként összeszedi magát ha már elég könnyes a nő szeme, ilyenkor szorgosan chatel, de nyilván mindig elfogy a tartalék energia, nem képes megváltozni.
El kell dönteni, hogy elfogadja-e ilyennek a férfit, vagy megpróbálja megváltoztatni, annak ellenére, hogy ez fizikai képtelenség és politikailag sem korrekt. Utóbbi helyett esetleg simán ott is hagyhatja, magam sosem hittem a hosszútávú távkapcsolatokban. Ha nagyon szeretik egymást, a férfi is dönthet úgy, hogy másik munkát keres, ami nem szakítja el rendszeresen 2-4 hetekre a barátnőjétől. Vagy sikerül közelíteni az álláspontjaikat, vagy szét fogja szakítani őket a mostani állapot.

Aztán mint lehetőség ott van az is, hogy poszterin sosem fogja olvasni e sorokat, így teljesen felesleges a posztokhoz on-topic kommentelni. Te is egy alvó blogot próbálsz felébreszteni...

Bicikliző medve 2015.08.18. 19:05:43

@_Ω_: Azta... Ezt olyan szépen leírtad, hogy ehez nem is tudok hozzászólni... :P

_Ω_ 2015.08.18. 19:20:47

@Bicikliző medve: Ugye, hogy ugye? Lehet jobb is...

A nyarak általában elég laposak erre, de épp rekord mélységekben szárnyalunk szárnyak nélkül, úgyhogy kétlem, hogy az ősz esőn kívül mást is hozna. Így Jártunk.
Ha már így összejöttünk, kíváncsi vagyok, mióta követed a blogot és lassú kimúlását?

Bicikliző medve 2015.08.19. 07:29:27

@_Ω_: Nem rendszeresen olvasom mostanság, csak a pikánsabb (értsd: index címlapos) cikkekre szoktam néha rákattintani. Régebben napi szinten olvastam a blogot, voltak itt még olyan arcok, mint valami lovag csávó meg a barátnője, Gernika, rájuk valamiért emlékszem. Egyébként megy még ez a Csajok és pasik dolog? Nem valami IWIW-es kezdemény volt ez valamikor, és elhalt az IWIW-vel együtt?

Niobe 2015.08.19. 17:07:03

Csajok és pasik? Hogyne lenne csak a felhozatal gyengül időről időre :)
Omega, ez a leírás annyira szép volt :) Kedvet kaptam elolvasni a posztot.
Amúgy tényleg hol van mindenki???
süti beállítások módosítása