HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

http://csajokespasik.blog.hu/2015/09/29/azt_hazudta_olloval_vagtam_le_neki

Velvet Randi

  1. Házasságig tartó szüzességi fogadalmat tettem

Könyves Blog

  1. A Spiegelben dicséri Dragomán regényét Daniel Kehlmann
  2. Hugh Hefner Playboy-házának sötét titkai
  3. A lírát nem kell megerőszakolni (5 fontos tanulság a slam poetryről)

Ritkán Látható Történelem

  1. Chaplin színesben

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr247860738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Ω_ 2015.09.29. 13:42:04

Vicces a címválasztás; ezek a CsP-sek nagyon tudják, mit bökjenek a levélből a kattintásszámláló növeléséhez. :-)

"Harmincas Férfiak! Ti mit szerettek? Ha egy nő titokzatos és nehezen megkaphatónak tűnik, vagy legyen egy kicsit rámenős és kezdeményező? Vagy könnyen kapható? Szerettek küzdeni, megdolgozni egy nőért?"

Mint harmincas férfi, ennél lényegesen egyszerűbb életet szeretnék. A párommal együtt örülni annak ami van, és ha már meg kell dolgozni valamiért, akkor megdolgozni azért, ami közösen lehet. Ne kelljen már a kétemberes menetelőszörny bal lábával is bajlódni még, hogy nem vette fel a cipőt, mikor a villamos 1 perc múlva a megállóban, a megállóig meg még 2 perc az út...

ST83 2015.09.29. 17:45:12

Nyugalmat akarunk. Ha egy nonek tetszek ne jatsza az agyat. Ha szexelni akar, legyen ugy. Ne mondja, hogy nem komoly a dolog, ha komoly. Ha azt mondja, hogy komoly az ugy, legyen az. Ha osszejovunk az ne arrol szoljon, hogy en tartom el ot es cserebe meg azt hallom, hogy eppen mi az amink nincsen meg. Figyeljen arra mait mondok, mert enm celozgatok, hanem ugy gondolom.

En kb ennyit varnek, ha nem lenne meg ez a no (tobbe-kevesbe) mar 7 eve nekem :)
süti beállítások módosítása