HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

http://csajokespasik.blog.hu/2013/06/26/fogd_fel_hogy_nem_jarunk_mar

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr65378474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kytia 2013.06.26. 13:50:01

@Black.Sheep: Nem a DM maga a ciki, hanem egyáltalán DM rajongást említésre méltónak tekinteni. Egyrészt nyolcszázezer éves zene, azóta nehogymá ne legyen új kedvenc, másrészt kurvára az ál-érfelvágós tinirokkerek nagy kedvence, há abba aklubba se tartoznék szívesen, harmadrészt meg "közös érdeklődés" címén a hallgatott zenét jelölni meg, hááát....
Amúgy mint zene nyilván egyéni kérdés, hogy mennyire jön be, de pl én szeretem a Marina and the Diamonds-t, de nem mondom, hogy Marina and the Diamonds rajongó vagyok, mert ahhoz már túlságosan elmúltam 15 éves.:D

Egyszer aszonta egy okos, hogy csak az idő gyógyítja a párkapcsolati sebeket, lehet közben új hobbit kitalálni, meg lefoglalni magad, de az is csak azért jó, mert közben is telik az idő. Na, ezzel egyet tudtam érteni. Bár én meg anno a gyors bepasizást használtam, mint gyógyszert, mert ha mással kellett foglalkoznom, addig se amazzal foglalkoztam. Skype-on vinnyogni gáz. Kell a tartás, inkább hányjon vért az ember otthon egyedül, vagy idegesítse halálba a barátait a rinyával, de az exet békén kell hagyni.

Kytia 2013.06.26. 13:50:32

@plantingC4: Nem tudtad, hogy a segg az új pina?:D

plantingC4 2013.06.26. 13:52:29

@Namely: Mentségemre legyen mondva, hogy az egyetlen, általam is személyesen ismert leszbi csaj kifejezetten a puncira volt ráállva, jelen esetben, az ő beszámolóira alapozva közelítettem a segghez, nem saját szempontból...:D

Bölcs Jaroszláv 2013.06.26. 13:56:19

@Kytia: A közös megegyezés ebben az esetben alighanem azt jelentette, hogy a srác szakítani akart, Frici pedig úriemberként beleegyezett, mondván, ne fuss olyan szekér után, ami úgysem vesz fel. Ettől nyalván még érezhette nagyon szarul magát, és te is pontosan tudod, hogy nem tudunk neki jó megoldási javaslatot adni, amitől garantáltan elmúlik. Legfeljebb, hogy az idő segít: mire nyögdíjas vénasszony lesz, alighanem el fog múlni. C'est la vie.

Kytia 2013.06.26. 13:56:43

@Frigyes ur: De akkor először te szakítottál, aztán ő? Meg sok volt a veszekedés? És semmi tipped rá, hogy miért voltak ezek? Pl. mondj egy tipikus veszekedést, hogy az hogy kezdődött és mi lett a vége.
Szepesi Niki könyve után (melyben elmesélte, hogy egy szarszemét, köcsög vízilabdás megdugta, de nem akarta megcsókolni és ez milyen megalázó volt - de azt csak mellékesen biggyeszti hozzá, hogy előtte mattrészegen felment a srác szobájába és telehányta azt) úgy vagyok vele, hogy minden apró részlet lényeges.:)

Jaja, talán azt gondolta, hogy te vagy az a lány a hírekből.:)

Bölcs Jaroszláv 2013.06.26. 13:57:42

@Frigyes ur: Nem jó ötlet kitörölni. Egyszerűbb, ha bennhagyod, hogy lásd ha ő hív és gondolkodás nélkül kinyomhasd.

Kytia 2013.06.26. 13:59:01

@Bölcs Jaroszláv: De most már az a feladat, hogy kiderítsük, miért nem működött.:)

plantingC4 2013.06.26. 13:59:37

@Kytia: Még csak ott tartottam, hogy a jövő pinája a segg, de hogy a jövő segge a pina, az meglepett...:D
Na mindegy, sosem szégyen újat tanulni, hát majd jól utánajárok ennek...:D

@gaypride07: teljesen összetörtem mókuci :D

Bölcs Jaroszláv 2013.06.26. 14:00:37

@Kytia: Wow! Te elolvastad a Szepesi Niki könyvét???!! Ma délelőtt a könyvesboltban a kezembe akadt és belenéztem, de nem volt lelkierőm elolvasni (pedig az a kategória, amit az ember levesz a polcról a boltban, kiolvassa, majd visszateszi, mert megvenni nem érdemes). De ez annyira primitív stílusban volt megírva, hogy még nálam is kiverte a biztosítékot (pedig nem vagyok ráállva az irodalmi Nobel-díjasok műveire).
:)

Black.Sheep 2013.06.26. 14:00:39

@Black.Sheep: Ha tudod, hogy direkt volt az sms (én ennyiből nem jöttem rá), akkor miért kérdezed meg, hogy mi volt? :)

@Kytia: Te tudtad, hogy egy hónapja mutatott be új lemezt a DM?
(nem tetszik, de ettől még)
Az ár-érfelvágós a Cure :) (nagyon) messziről nézők keverhetik a DM-et.
Bár lehet, hogy az "új DM"-mel megjelent egy ilyen új divat is, nekem szimplán elektro-blues: bágyaszt, és ezért nem tetszik.

Bármiféle rajongást csak egy ideig és kontrolláltan lehet említeni, de nem is DM-függő.
Amúgy itt annyit mondott, hogy szereti; a rajongás már a kommentekből füstöl elő, watch out :)

Kytia 2013.06.26. 14:01:16

@Bölcs Jaroszláv: Nekem anno még külön zenéje is volt a drágának. Fúdekurvagyorsan átállítottam, a nevét meg "uncibuncimuciká"-ról átírtam a vezetéknevére. Ez amúgy nagyon sokat segített. Aztán elvesztettem a telefonomat, benne az összes számmal, na ez még többet segített.:)

Black.Sheep 2013.06.26. 14:03:11

@Frigyes ur: az előbb rosszra linkeltem, az első bekezdés neked szólt :)

Kytia 2013.06.26. 14:04:00

@plantingC4: Tessék művelődni.:D

@Bölcs Jaroszláv: Apám kijelentette, hogy jó. Ezt azóta sem értem. Mindenesetre ha már ott hevert a konyhaasztalukon, hát levettem, oszt elolvastam. Tényleg nagyon ostoba dolgok vannak benne, de egyébként pár vonatkozása érdekes. Főleg az jön át belőle, hogy azt hiszi a lány, a többi nő rajta kívül még sosem látott farkat közelről.:)

Kytia 2013.06.26. 14:06:26

@Black.Sheep: Hát azért a "közös érdeklődés" emlegetése nekem már rajongás kategória. Amúgy jól megfogalmaztad, mert nekem a régi DM-mel ugyanaz volt a bajom, hogy bágyaszt. Az, hogy az egészen elviselhetetlenül borzalmas Ákossal szokták párhuzamba állítani, végképp rossz fényt vet.

Frigyes ur 2013.06.26. 14:07:59

@Bölcs Jaroszláv: Nem, Frici szakitani akart, a srac nem, aztan relative ertelmezhetetlen indok miatt megis. De nem is ez a lenyeg :)

@Kytia: Ja, tkp. ugy mentem el tole az egyik veszekedes utan, hogy megoleltem, elkoszontem, ennek vege, gondoltam ezek utan mar egyertelmu a dolog. Masnap hiv, hogy hellobello, o nem vette ugy, hozzuk rendbe. Frici mondja oke, megegyeznek, hogy nem kene ennyit veszedni, hetvegen Frici nem tud menni, srac ezert hazamegy a szuleihez, szombaton is irja, hogy nem vagyok koptatva, puszil, majd vasarnap este Frici idegesen telefonal mivan mar, menj a francba, es ekkor az inkabb hagyjuk. Frici reszleteket nem erti. Most persze a reszleteiben nezhetnenk, hogy tkp. ki szakitott, de en ezt kozos megegyezesnek veszem, mert magamhoz kepest mar komoly fejlodes volt, soha egy kapcsolatot sem adtam fel, meg akkor sem ha tudtam, hogy kene, afele viking harcoskent kuzdelemnek fogtam fel vagy nem is tudom :)
Sok volt a gond, nyilvan, ezeken nincs mit beszelni, de ha meg Facebookrol is torol, akkor miert erdeklodik. Miert nem tudja az okokat. En mindig tudom mit miert csinalok :D

Bölcs Jaroszláv 2013.06.26. 14:10:45

@Kytia: Dehogyis! Az tökmindegy! Ez már nem egy autó, ami ha lerobban útközben hívsz egy sárgaangyalt, megjavítja és megy tovább. Ezen nem szabad agyalni, el kell felejteni minél előbb. Dolgozni orrvérzésig, vagy bulizni, vagy tanulni, mindegy, elfoglalni magát olyan tevékenységgel, amit szívesen csinál, és nem ezen agyalni, mert akkor sose teszi túl magát rajta. Egyébként a tegnapi(?) vodka/viszki vitához: épp ma olvastam a neten, hogy a vodka az egyik legtisztább ital, mind a viszki, mind a konyak, mind a tequila tartalamz aromaanyagot, és ezért jobban terheli a májat, ezért jobb vodkából berúgni!
:DD

Black.Sheep 2013.06.26. 14:11:15

@Kytia:
Hát ha egy World In My Eyes, egy Rush, vagy egy Qustion Of Time téged bágyaszt, akkor neked kevesebb ekit kellene az energiaitalodba dobálni :)

A "közös érdeklődés" nálam még sehol nincs a rajongástól, sőt, nálam az egyéni műfaj, nem is tesz jót a kapcsolatnak: nem számít más, csak az idol.

Jó, mondjuk én meg zenebuzi vagyok, nálad már lehet ez is egyfajta rajongás :)

Frigyes ur 2013.06.26. 14:12:05

@Bölcs Jaroszláv: Nem akarom en kinyomni. Egy embert nyomnek ki, de mivel eveken at nezgettem a szamat, akkor is felismertem, hogy o irt, amikor mar evek ota nem volt benne. De az illetonek szimplan nem valaszolok. Mar megirtam mit gondolok, telefonhivassal, smssel, emaillel engem nem lehet zaklatni.

@Black.Sheep: Megkerdeztem. Ennyi idosen en mar nem szorakozom a mire gondolhatott a szerzo temakorrel, de normalis valasz nem volt reszerol, szoval ezt az egyet nem ertem.

@Kytia: Mert hulye a pasi :D

pretty kitty 2013.06.26. 14:13:46

@Kytia: "pl én szeretem a Marina and the Diamonds-t"

Te kisz haltblejkol plimadonna!! ;))))))) :DDDDDDDDDD

Kytia 2013.06.26. 14:14:01

@Frigyes ur: Nem lehet, hogy ott vidéken megismerkedett valakivel? Merhogy a szüleihez leutazás és az "inkább hagyjuk" között innen úgy tűnik, mintha nem történt volna semmi. Sem veszekedés, de még nagyon beszélés sem. Vagy rosszul értelmezem? Ez nem tudom, mit jelent: "szombaton is irja, hogy nem vagyok koptatva"

greycup 2013.06.26. 14:14:13

Átpörgettem...
Kytia for President!!!

Bölcs Jaroszláv 2013.06.26. 14:17:50

@Frigyes ur: Na akkor viszont csak egyetlen bukvenc van az algoritmusban: Frici szakítani akart, ez ok (hogy miért, ez legyen az ő gondja, fogadjuk el, hogy volt rá oka és komolyan gondolta nemcsak "beijeszteni" akarta vele a srácot. Szóval nem csak lövőcsel volt, hanem konkrét kapurarugás). A srác nem akart ez is ok. Aztán a srác mégis rászánta magát. Na Fricinek itt kellett volna abbahagyni az összes további agyalást, mondván, előállott az eredetileg célba vett szituáció, kapcsolat kukázva, lehet tiovább lépni. Pont. Egyébként a facebookos törlést fogd fel úgy, hogy ő (is) tovább akar lépni.

pretty kitty 2013.06.26. 14:20:25

@greycup: Enisz la cavazooooook :DDDDDDDDDDD

Frigyes ur 2013.06.26. 14:22:05

@Kytia: Egy telefon volt, azt is felreertette, de bennem is bujkalt a kisordog, hogy esetleg az, amit irsz, de nem hiszem, naiv vagyok :))
Ja, csak szombaton elfoglalt volt, amikor hivtam, de nem hivott vissza, hogy beszeljunk.

@Bölcs Jaroszláv: Szereted a masikat, könnyen kotelnek allsz, ha ugy gondolod a problemak rendbehozhatoak, ha o is akarja, meg te is akarod. Azt ugy ami volt nem akartam.
Nezd, en agyalok. Nekem kell a miert. Az elet minden teruleten erdekel a miert. A tobbi mar nekem sokszor reszletkerdes.

Bölcs Jaroszláv 2013.06.26. 14:22:14

@Frigyes ur: Hosszú idő után ismét összefutottam első nagy szerelmemmel (akibe 19 évesen totál bele voltam zúgva). Nem tudtam, hogy ott lesz, de amikor megláttam, inkább csak érdekesnek találtam a szitut, semmi mást nem éreztem. Igaz, ő szólóban volt ott, én nem, de tudom, hogy férjnél van, akkor is férjnél volt, csak a férje nem volt ott. De tény, hogy akkor, 19 évesen nagyon szarul éreztem magam jó sokáig.

plantingC4 2013.06.26. 14:22:23

@Kytia: Művelődnék, de lejárt az előfizetésem éppen, ha megújítom, bepótolom az első adandó alkalommal ígérem :D

Frigyes ur 2013.06.26. 14:26:12

@Bölcs Jaroszláv: Aaa, pont 1 hete futottam ossze a volt volegenyemmel. Tiszta sor, tul vagyok rajta, nem onamitas, orultem, jo volt latni etc. De egy reszemet azert felkavarta. Szoval meg az exem smse is, kisse elarasztottak az erzelmek :D
Elso pasimmal fel eve talalkoztam ujra nagyon sok ev utan. Hidegen hagyott.
Tudom en, hogy kiheverem, tavaly sokkal sz*rabbul voltam, de na... en most akarok jobban lenni. Azonnal! :)

dr. gernika 2013.06.26. 14:27:00

@Frigyes ur: Első komoly kapcsolatom elején volt szenvedély, elég sokáig, dehát csak kihűlt a végére, barátivá, testvérivé szelídült. Megdumáltuk, hogy erre ne kúrjuk el az időnket és minden csúnya jelenet nélkül sikerült szakítani.

Frigyes ur 2013.06.26. 14:28:05

@dr. gernika: Oke, de ez mar a sok ev utani kapcsolaton beluli elhidegules. Ilyen nekem egyreszt sosem volt, masreszt meg par honap utan nehogymar. Ott akkor az elejen se volt.

dr. gernika 2013.06.26. 14:29:15

@Frigyes ur: Jajaja, sosem voltam még ilyen szerelmes, meg Szeretlek! első csók után, aztán röpke két hónap és msn-es szakítás. :D

dr. gernika 2013.06.26. 14:30:33

@Bölcs Jaroszláv: Tudtam volna, de az a kurva dolgozó sokkal messzebb van.

Bölcs Jaroszláv 2013.06.26. 14:31:51

@Frigyes ur: Hát, ha most akarod jobban érezni magad, akkor egyetlen dolog jut eszembe: épp most megy az RTR Planeta névre hallgató orosz nyelvű adón a "Nemes hölgyek titkos intézete" c. kosztümös filmsorozat, nézd meg! Én már bekapcsoltam. Igaz az én nickemhez jobban illik, mint a tiédhez.
:DDDD

Kytia 2013.06.26. 14:33:03

@Bölcs Jaroszláv: Jó, de azért az ember hátha rá tud jönni utólag. És nem visszacsinálni az egészet, csak legalább tanulni belőle.

@Black.Sheep: Én is zenebuzi vagyok, az nem ciki.:D De valahogy üzemszerűen frigid leszek a DM-től. Meg egyébként a női énekeseket sokkal jobban szeretem.

@Frigyes ur: Ez mondjuk alap, de látod, csomó kapcsolat így is működik.:DD

@Tolpilla: Höhö, az se rossz szám.:)

Kytia 2013.06.26. 14:39:01

@greycup: Mindig mondom.:D

@Frigyes ur: "szombaton elfoglalt volt, amikor hivtam, de nem hivott vissza, hogy beszeljunk"

És ezek után még naiv voltál? Sajnálom, de ki kell mondanom: Frici, te naiv vagy.:)

@Bölcs Jaroszláv: Hű, ez jól hangzik. Le kell töltenem.:)

plantingC4 2013.06.26. 14:39:19

@Kytia: ebből is látszik, hogy a zene milyen szubjektív megítélésű lehet vagy mennyire más hatással tud lenni mindenkire, tizenévesen, az első kalandjaim közt erős emlékképekkel jelenik meg egy hatalmas DM rajongó csaj, aki ki nem hagyta volna valamelyik albumukat, ha ficánkolásra került a sor...:D

Father Justice 2013.06.26. 14:39:34

@Bölcs Jaroszláv: Ez a sorozat engem is érdekelne, ha az a műfaj, amire a címe alapján a XXI. században asszociálni lehet. :)

fumerin 2013.06.26. 14:45:25

@Frigyes ur: Nem vagyok jó tanácsadó...jobban lenni egyszerű (is lehet). Úgy lehet könnyen túltenni magad bárkin és akárkin, hogy minden nap átfutod kb. 10 percben a legidegesítőbb szokásait. Aztán, mikor a jók akarnak előbújni, jól lenyomod a "stop" gombot. Majd fogod magad és igyekszel összeszedni azokat a dolgokat, amin mindig nevetsz, függetlenül a személyektől. És jól azokba kapaszkodsz. És ha hüjjeséget írtam, nézd el, mindig is ügyetlen voltam az érzelmekben. :D

greycup 2013.06.26. 14:46:38

Nahat, Frigyes ur meg nőnemű? Mik vannak... :D

Bölcs Jaroszláv 2013.06.26. 14:49:05

@dr. gernika: Bibibííí! Én már a múlt héten ledolgoztam ennek a hétnek a hátralévő részét, így most a hét további napjain nem kell dolgoznom. Csak telefonos "support"-ot tartok a kolléganőimnek, ha megakasztja őket valamivel a technika ördöge.
Jaj olyan derék dolgokat mondanak ebben a filmben, tök jó! Most épp egy elegánsan öltözött kisasszony írt valami szívhez szóló levelet a pasijának, és akkor épp csörgött a telefon, és a kolléganőim elkezdtek b...tatni valami baromság miatt. Miért nem bírják már az ilyeneket beiskolázni egy alapfokú ámítástechnikai tanfolyásra? Pedig valami olyasmi mondott a kis orosz hölgy, hogy "Я не могу из этого дома выбраться". És akkor elvesztettem a fonalat a telefon miatt. Hát micsoda dolog ez, hogy nem hagyják az embert művelődni?!

Bölcs Jaroszláv 2013.06.26. 14:52:11

@Kytia: @Father Justice: Ha nem zavar benneteket, hogy oroszul beszélnek benne és nincs semmilyen felírat.... talán a www.rtlplaneta.ru honlapon lehetne esetleg megpróbálni. Illetve, lehet, hogy késő este ismétlik. De ehhez olyan tv előfizetés kell, amin ez rajta van (nálam az Al-Jazeera van még vele meg a CCTV-4 más egyéb egzotikus csatorna nincsen csak európaiak.)

dr. gernika 2013.06.26. 14:52:50

@Chuck Norrisné Mancika: Jó nem voltam annál a pasinál otthon fizikailag, mert a 2 hónapos kapcsolatunkat a főiskolán és kollégiumban, esetleg vonaton bonyolítottuk, de annyira nem volt vidám, mikor 2 hónap után otthon kerestem telefonon és az anyja úgy adta át a kagylót, hogy "VALAMI dr. gernika keres..."

Bölcs Jaroszláv 2013.06.26. 14:54:54

Na megnéztem a műsort a kedvetekért: hajnali 3:40-kor ismétlik. Viszont 23:55-kor megy a Dosztojevszkij c. filmsorozat!

greycup 2013.06.26. 14:55:17

@dr. gernika:
Befordultál, hogy nem osztotta meg az anyjával a magánélete különböző részleteit?

plantingC4 2013.06.26. 14:56:42

@Bölcs Jaroszláv: @Father Justice: "Nemes hölgyek titkos intézete"
Lehet fent van torrenten is, nem fullHd-ban hamar lejön :D

Kytia 2013.06.26. 14:56:52

@plantingC4: Na, az megint más kérdés, hogy milyen aktivitáshoz milyen zene.:P

@Bölcs Jaroszláv: Fene.:(

@dr. gernika: Szörnyen kedves asszony lehetett.:D

Kytia 2013.06.26. 14:57:43

@greycup: Gyakrabban kéne ide jönnöd, nagyon le vagy maradva.:D

greycup 2013.06.26. 14:59:44

@Kytia:
Tudod, szabadság, meg a sok munka... az érdekfeszítő sztorikról már nem is beszélve. :)
Coming out meg ritkán van, lehet éppen elszalasztom.

Bölcs Jaroszláv 2013.06.26. 15:04:43

Hát szomorú vagyok. Mire végeztem a távsegítségnyújtással, aminek az lett a vége, hogy majd a jövő héten megcsinálom, amit elcsesztek, akkorra pont vége lett. Pedig Fathernek igaza van: ez egy qrva jó sorozat! Na mindegy, na mindegy, addig is ajánlom Frici figyelmébe az alábbi számot (különös tekintettel a szövegére):

Жанна Бичевская: Радость моя

www.youtube.com/watch?v=G7z4pi2FIZI

plantingC4 2013.06.26. 15:07:19

@Kytia: Nagyon bele lehet mélyülni a témába, a zenék is és az aktivitások is széles skálán mozoghatnak, a lehetőségek száma, igen magas. :D

Bölcs Jaroszláv 2013.06.26. 15:09:48

@Kytia: " Meg egyébként a női énekeseket sokkal jobban szeretem." Én is: főleg, ha a legutóbbi trendnek megfelelően vannak öltözve...izé vetkőzve!

:DD

Kytia 2013.06.26. 15:14:20

@greycup: Na jó, de már vagy 5 éve ismerem Frigyesurat és azóta folyamatosan nő. Nem csak elvétve, egyszer-egyszer. De persze, értem. Ritkán jön elő a nemiség.:D

@plantingC4: :D

@Bölcs Jaroszláv: :D

Frigyes ur 2013.06.26. 15:15:18

@dr. gernika: Ehehe, sosem ;) Mondjuk K. is eleg lelkes volt az elejen, meggondolom eleted WoW-jatekosa is, de az valahogy megis mas volt :)

@Bölcs Jaroszláv: Sajnos cska 6 csatornat fogok, errol lemaradok. Amanoba is. Azert kösz a tippet :(

@Kytia: Telleg az, egyetertenel velem tuti :D

@akut schizo effektív pszichózis: Ittam, mar tul sokat is.

@mésange: A negativumok mit sem ernek, sok dologhoz nincs kedvem, igazabol, aaa hagyjuk.

@greycup: Nem bizonyitott! :)

fumerin 2013.06.26. 15:15:28

@Bölcs Jaroszláv: Úgy emlékszem a távsegítségre, mintha ma lett volna...ja, ma kértem teamviewer quick support s.o.s.-t...:D
Meg lettem dicsérve, de ezt előre borítékoltam. :D

Bölcs Jaroszláv 2013.06.26. 15:19:07

@Kytia: "És nem visszacsinálni az egészet, csak legalább tanulni belőle." Hát ja. Egyszer egy okos ember, akarom mondani egy okos asszony azt mondta, hogy úgy élj, hogy amikor a végelszámolást készíted, ne azt kelljen sajnálnod amit megtettél, hanem azt amit nem. Szóval, hajrá, mindent bele, nehogy valami kimaradjon, és utólag sajnálni kelljen!
:D

Bölcs Jaroszláv 2013.06.26. 15:20:07

@Frigyes ur: "Sajnos cska 6 csatornat fogok" Biztos voltam benn, hogy nincs közte a hatnak.
:P

Frigyes ur 2013.06.26. 15:20:19

@Kytia: Nyilvan azert irtam smst, amire a fent ismertetett volt a valasz. Jo'vanna, magambol indulok ki, joarc vagyok :P Csak ezt a 'jol vagy' smst nem tudtam hovatenni.

@dr. gernika: Haaa', a legutobbbirol nekem a szuleim nem is tudtak. De azert aranyos.

@Bölcs Jaroszláv: Köszi. Egy budös szot nem ertek, de biztos nagyon bölcs es remek, akarcsak a Nemes hölgyek titkos intézete :D

Kytia 2013.06.26. 15:21:43

@Frigyes ur: "Csak ezt a 'jol vagy' smst nem tudtam hovatenni."

Ingadozik az új kapcsi.:)

Frigyes ur 2013.06.26. 15:21:46

@Kytia: Nem igaz, tele vagyok nemi identitas krizisekkel, csak azokat nem osztom meg. :D

A kep nagyon cukor :)

@Bölcs Jaroszláv: Mea culpa, az en hibam.

dr. gernika 2013.06.26. 15:22:03

@Bölcs Jaroszláv: Menj a fenébe.
@greycup: Hát nem dobott fel. De szerencsés természetemnek köszönhetően az ilyen sérelmeket sosem felejtem el az adott úriember fejére olvasni, szóval tőlem nem láthattok olyan posztot, amiben kibeszéletlen kérdések, elhallgatott tépelődések vannak. :D
@Kytia: Szerencsére nem ismertem meg. :P
@Frigyes ur: Jajaja, neki elhittem, hogy én vagyok élete szerelme, és most sem mer mást mondani. :D

Frigyes ur 2013.06.26. 15:22:49

@Kytia: Ennel en jobbindulatubb vagyok :)

Frigyes ur 2013.06.26. 15:24:08

@dr. gernika: De beszelni mer, ha megengeded neki :D

dr. gernika 2013.06.26. 15:30:00

@Kytia: Hogy kúrná meg az összeset análisan egy kozák lovasezred, valamint szüljenek mind erőspistás süncsaládot, farfekvéseset. :S

plantingC4 2013.06.26. 15:32:19

@Kytia: Én basszus, és még örültem is, mikor az áder nevű tag visszadobta nekik a tervezetet, még akkor azt gondoltam, hogy nem teszik meg. Hiba volt hinnem.
Részükről is megtenni ezt.

Az emberi elme által elképzelhető legfelsőbb szintekig kiképzett és elszánt önkéntesek várják a további fejleményeket...:D

fumerin 2013.06.26. 15:32:33

@dr. gernika: Csak nem marad senki hazánkban...izé, már nem tudom kié, enyém nem nagyon...

Bölcs Jaroszláv 2013.06.26. 15:34:09

@Frigyes ur: Na szóval a címe: Радость моя szó szerint fordítva azt jelenti, hogy (én) örömöm, de igazából úgy kell érteni, hogy kedvesem, azaz megszólítás. A nő végig a kedvesének énekel. Nem vállalom az egész szöveg bekörmölését és lefordítását, de mondjuk az első versszak valami ilyesmi, ha jól értettem:

Радость моя наступает пора покоянная
Радость моя запожарилась осень вокруг
Нет ничего на земле постоянного
Радость моя мой ежинсвенный друг

A mondjuk így "szabad fordítása" pedig:

Kedvesem eljön a nyugalom ideje
Kedvesem, az ősz parázslik körös-körül,
Nincs semmi a földöm ami állandó lenne
Kedvesem, egyetlen barátom.

Ez így persze nagyon nyers fordítás, a rímek sem stimmelnek, mentségemre szolgáljon, hogy nem vagyok sem orosz nyelvtanár, sem műfordító.

Kytia 2013.06.26. 15:36:08

@Frigyes ur: Te igen, de ő nem biztos.:)

@dr. gernika: ...közvetlenül a haláluk előtt, azaz lehetőleg már holnap. Én ezt nem értem, sosenem fogom érteni. Mér szabad ezeknek mindent amazoknak meg még egy rossz mondat is a vesztüket hozza. Mondjuk barátom közölte tegnap: ez az ország nem érett meg a demokráciára. Ebben lehet valami.

@plantingC4: Helyes, oda kell már baszni nekik. De hogy mondtuk már akkor is, hogy úgyis megcsinálják...

Frigyes ur 2013.06.26. 15:36:10

@Bölcs Jaroszláv: Rendkivul optimista uzenet.
De inkabb:
www.youtube.com/watch?v=Duuhz6GD5cg
Ez sokkal jobban lehangol :D

Bölcs Jaroszláv 2013.06.26. 15:38:19

@Frigyes ur: Hát de a javát nem fordítottam le! Van benne szó az örökkévalóság eltemetetlen polgárairól is, meg fehérfalú templomokról stb. stb. Az az igazság, hogy Zsanna Bicsevszkaya szövegei eléggé igényesek, és nem kifejezetten a köznapi beszéd szókincsét használják, eléggé nehéz jól lefordítani.

dr. gernika 2013.06.26. 15:39:27

@Kytia: Én azt se bánom, ha még most kefélődnek/szülnek halálra, csak minél gyorsabban. Szó szerint elszívják már előlünk a levegőt.
Remélem a SZIA MUTYI <3 feliratot nem tudják majd lemosni a tarlósnyaloncok a sziget lépcsőjéről. Ha mégis, saját kezemmel festem vissza.

Bölcs Jaroszláv 2013.06.26. 15:41:32

@Frigyes ur: Egyébként, igen ,amit én linkeltem be annak végül is van optimista üzenete: ha belegondolok azokba az eltemetetlen polgárokba, nekem az jut eszembe, hogy azért voltak/vannak akik még nálam is nagyobb szarban vannak/voltak.
:D

Bölcs Jaroszláv 2013.06.26. 15:43:56

@dr. gernika: Azért nem kéne hagyni, hogy ilyen könnyen megússzák! Azt hiszem én inkább összegyűjteném az összes politikust, becsuknám egy 40' HQ konténerbe, lehegeszteném az ajtaját és bedobnám a Marianna árokba biztos ami biztos.

Frigyes ur 2013.06.26. 15:44:42

@Bölcs Jaroszláv: Masnak meg sokkal jobb az elete, mint nekem. Ez sem tul meggyozo erv.
Na mindegy, sz*r ugy, de sajnalatos mod tulelem :D

Bölcs Jaroszláv 2013.06.26. 15:47:12

@dr. gernika: Teljesen felesleges a szülőket sokkolni azzal, hogy mindenféle embereket mutatunk be nekik és arra kényszerítjük őket, hogy jó arcot vágjanak hozzá. Kímélni kell őket, és arra gondolni, hogy egyszer (talán) te is az ő helyükben leszel.
:DD

Bölcs Jaroszláv 2013.06.26. 15:48:39

@Frigyes ur: Hát izé...biztos volt már aki belehalt, de, az extrém eseteket leszámítva, a többség túléli az ilyesmit igen.
:DD

plantingC4 2013.06.26. 16:09:08

@Bölcs Jaroszláv: @dr. gernika:
ne pazaroljuk a drága erőforrásokat ilyenekre, max egy lövedék fejenként a Duna parton, bár a válság miatt, úgy lenne érdemes, hogy libasorba többet és akkor egy lövésből spórolósan lehetne haladni, már csak lövedék kaliberét kéne helyesen megválasztani, a sorok hosszától függően...

Bölcs Jaroszláv 2013.06.26. 16:24:47

Gyerekek ilyen nincs!!! Ezt még berakom, aztán tényleg eldugulok mára, de ezt muszáj megosztanom: ezentúl egy rossz szót nem szólok a magyarok értelmi képességeire. Mi egyszerűen zsenik vagyunk!!

hvg.hu/cegauto.autoshirek/20130626_Parkolohazi_horror_elszurt_parkolas_miatt#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013_06_26
Erre varrjatok gombot!

Hurri Kán 2013.06.26. 16:27:37

@Bölcs Jaroszláv:
Szegény gyereket tényleg sajnálom, amúgy meg hulljon a Darwin-díjasa.

plantingC4 2013.06.26. 16:42:09

@plantingC4: és még mielőtt félre lehetne érteni, a módszert visszamenőlegesen kellene használni, az utóbbi 23 év minden képviselőjére, mindegy, hogy milyen színben lopott, narancs, piros, zöld vagy lila-mind mehet a lébe...talán azok kapnának tárgyalást, akik függetlenek voltak...esetleg talán...

plantingC4 2013.06.26. 16:52:45

@Bölcs Jaroszláv: sajnálom a gyereket, remélem ezek után a hülyék után örököl egy csinosabb összeget, ha már ilyen hátrányból kell felnőnie...

Bölcs Jaroszláv 2013.06.26. 17:12:08

@akut schizo effektív pszichózis: Mondjuk nekem is az volt az első ami eszembe jutott, hogy megoldódott a Föld túlnépesedési problémája: minden kínainak jogsit és autót kell adni.

:D

dr. gernika 2013.06.26. 17:13:36

@plantingC4: Azt a kétszázvalahány lőszert akár holnap kifizetném saját zsebből.

_Ω_ 2013.06.26. 17:22:09

@plantingC4: Az a Lexus RS270 szerintem nem említhető egy lapon a kimegyek a használtautó-piacra és nézek valamit ami lehetőleg fiatalabb 10 évesnél, de mégsem kerül többe másfél misinél kocsikkal; úgyhogy a kislányt emiatt nem félteném.
Blogos közhelyeket pufogtatva pedig azt is mondhatnám, hogy egy olyan országban fog felnőni ahol sokkal több a férfi mint a nő, így remek válogatási helyzetben lesz majd mikor felnő.

_Ω_ 2013.06.26. 17:30:56

A mai poszthoz:

Kislány, 22 éves vagy, és zöld! A srácban nem fog egyik pillanatról a másikra átkapcsolni ugyanaz a kapcsoló ami benned úgy levert, mint 6A-es kismegszakító a hegesztőtrafó alatt, de idővel kénytelen lesz belátni, hogy köztetek tényleg vége mindannak ami részedről el sem indult. Üdvözlöm abbéli vágyad, hogy nem akarod bántani, viszont kénytelen leszel. Egyszerűen mondd meg neki, hogy nem szeretnél vele barátkozni, nem szeretnél vele a továbbiakban találkozni. Ha nem érti meg, onnantól kezdve egyszerűen töröld az üzeneteit, piros gombbal fogadd a telefonhívásait, tiltsd le Fb-on (vagy akármi is a divat manapság), stb.

Országúti Ninja 2013.06.26. 18:04:23

@Frigyes ur: Kedves Frici, ez most tőlem igen hülyén fog kijönni, mert nem vagyunk barátok, jó formán nem is ismerlek :), de látom, hogy szenvedsz és gondoltam elmondom az én javaslatom. Nem tom miért kell mindenkivel kedvesnek lennem... :S :D
1. Értem én, hogy tele vagy érzelmekkel, ingerekkel, gondolatokkal, kérdésekkel amik csak tolultak eddig a szívedben/agyadban és muszáj tőlük megszabadulnod. Ez egy természetes folyamat. De nem jó az, hogy ide hányod ki ezeket. Mindenki jól elcsámcsog rajta, de segíteni nem fognak tudni. Az amit most csinálsz pont az, amit a poszterek csinálnak, csak te nem posztban írod meg, hanem kommentekben. Nem célravezető és senkinek se lesz ettől jobb.
2. Arra meg, hogy miért írta azt, hogy "hogy vagy?" és mit akart ezzel, itt senki se tudhatja a választ. Tippjeink lehetnek, de egyik se lesz az igazi. Az igazi választ tőle kell megtudnod, csak ő tudhatja. Nekünk vannak tapasztalataink, sokunknak még akár hasonló vagy ugyanolyan is, de még se ugyanolyan, mert nincs két egyforma történet, nincs két egyforma ember, nincs két teljesen egyforma körülmény.
3. Hogyan kezeld a helyzetet és az érzéseidet? Hogyan lehetsz most azonnal jobban?
Én azt javasolnám, hogy próbálj meg az exeddel újra őszintén beszélni. Hátha ad válaszokat. Ha pedig nem ad, akkor hagyd a csudába, mert ha már most nem megy a kommunikáció, akkor mi lesz később, amikor ennél sokkal fontosabb dolgokat kell megbeszélnetek/áthidalnotok?
Azonnal nem leszel jobban, de a személyes barátaidnak kell sírjál és ők ha tényleg a barátaid akkor ezt el fogják viselni és próbálnak majd okosakat is mondani, de a legjobb amikor nem mondanak semmit, csak próbálnak megnevettetni :)
Ott van neked a Nard s a Gerni, szerintem ők ebben jók, de lehet akár még a Zsu is igen jó hallgató, vigasztaló cimbora lehetne. Szerintem van neked még rajtuk kívül is sok jó barátod.
4. Egyszer én is szerettem egy srácot és amikor vége lett (én mondtam ki, de azért én szenvedtem jobban :)...) akkor bennem is ott voltak a megválaszolatlan miértek...
Én is olyan vagyok vagy inkább voltam, hogy mindig tudnom kellett a miértekre a választ. Beledöglöttem, ha nem tudhattam.
Viszont van egy jóbarátom aki azt mondta nekem, hogy nem fontos tudni. Sokszor csak el kell engedni, mert már nem számít, hogy miért volt ez meg az. Akkor valahogy ott leesett a dolog. Igaza volt és azóta sokkal könnyebb az élet...
Ezt magadban kell lerendezned. Magadban kell megtanulnod elengedni a miért kérdéseket válaszok nélkül...
Illetve ua az ember még azt is mondta nekem, hogy én anno nem a srácba voltam szerelmes, hanem abba aki lehetne a srác. (Ezt a fizikában talán potenciális erőnek nevezik.) Van, hogy látod valakinek a tulajdonságait és azt, hogy milyen ember lehetne, ha tudna élni azokkal a tulajdonságokkal amik neki adattak, de még se teszi, mert... Na most ilyenkor nagyon nehéz elengedni az illetőt a sok szarsága ellenére, mert úgy gondolod talán egyszer eljut arra a szintre, hogy az legyen aki lenni tudna (ezt ennél jobban nem tudom megfogalmazni :D). Én annak idején elengedtem az illetőt, mert rájöttem engem nem szeret (eléggé) ahhoz, hogy elhagyja a rossz dolgokat amik visszafogják őt a normális párkapcsolattól. Ez az én történetem. A te történeted lehet más, de neked kell tudnod, hogy más-e és neked kell VELE megbeszélned a dolgokat és nem velünk.

Frigyes ur 2013.06.27. 09:31:24

@Országúti Ninja:
"Nem tom miért kell mindenkivel kedvesnek lennem." :DD Rossz tulajdonság :))
1. Ööö, talán picit többet írtam, mint akartam, de nem érzem úgy, hogy a kapcsolatom kibeszéltem. Felmerült ez, amit nem értettem, egy momentum, többféle nézőpont, nem akartam én ennél jobban részletezni :)
Remélem, hogy nem árultam azért el itt semmi igazán privát dolgot :D
2. Tőle megkérdeztem, igazából választ nem kaptam.
3. Köszi, de mi beszéltünk eleget, legalábbis azt, amit sikerült még a kapcsolat alatt.
A részleteket, személyes dolgokat az említett személyeknek és a barátaimnak is nyüszögöm :)
4. Lehet, hogy nem érdekesek, vagy nem számítanak, de ez embertípus kérdése. Sokszor jobban érdekel a miért a megoldásnál.
Egyébként valami olyasmi lehet a háttér, amit te is írsz. Volt már jó kapcsolatom, szóval tudom, hogy ez nem volt az.

De tényleg, tegnap ennyi kiszaladt, olyan napom volt, szerda volt, nem akarok én többet erről beszélni. Remélni ennyi belefért.

Kedves tőled, de megoldom én, idővel, mindig sikerült azért. Ennyi volt, itt is :)

alebzsaflab 2013.06.27. 21:09:06

@Papírsárkány: Eszembe jutott a posztolóról. Egy idő után itt is elég lesz számokat bedobni. Mint amikor a bolondok már csak a vicc számát mondják be és aki nem röhög, az nem ismeri. :D

alebzsaflab 2013.06.27. 22:52:24

@alebzsaflab: Mint amikor a bolondok már csak a vicc számát mondják be és aki nem röhög, az ismeri.

Na most lehet röhögni. :D

Joe69 2013.06.29. 10:06:48

Abszolúte alapsztori. Felhőpasi komolyan venné a dolgot,de kap a fejére. De határozottan leépítve sincs,keringjen csak tovább, hisz posterina impaktját az ilyen körülötte keringő balfaszok száma jelenti. Erre majd jóval később cseszik rá orbitálisan,amikor 30 körül esetleg férjhez akarna menni, de rá kell döbbennie, hogy a felhőjében egy pasi sincs, aki őt komolyan venné.
süti beállítások módosítása