HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

"Köszönöm, nem, nagyon jól befűtöttél" Lila bugyis Lilla pár ingyen óra reményében félreérthető megjegyzéseket mond Zoltánnak. Ez még nem is lenne probléma, ha Zoltánnak nem lenne felesége. Mai napon arra keressük a választ, hogy mit tegyen a mi Zoltánunk. Lépjen félre? Maradjon hű? Tartsa továbbra is a kapcsolatot Lila bugyis Lillával? Esetleg szüntessen meg vele minden kommunikációt? Ti mit tennétek a helyében?

Sziasztok, Zoltánnak hívnak, 28 éves vezetésoktató vagyok. A CsP blogot kb. 1 éve találtam meg, azóta gyakran olvasom szabadidőmben, és már egy ideje fontolgatom, hogy a saját helyzetemmel kapcsolatban is tanácsot kérjek. A legutóbbi hétvégén történtek adták meg a végső lökést az íráshoz, viszont mivel úgy tűnik, a CsP új felületén még nem annyira indult be a kommentelés és láttam, hogy létrejött ez az új blog, gondoltam, ide is beküldöm.

A feleségem 2 évvel fiatalabb nálam, 9 éve ismertem meg, kb. 1 év együtt járás után össze is házasodtunk és azóta is boldogan élünk. Gyerek egyelőre nincs, de tervezünk. Kisebb-nagyobb veszekedések előfordulnak, de eddig mindegyik esetben nagyon hamar kibékültünk. Viszont idén januárban beosztottak hozzám oktatásra egy lányt, nevezzük Lillának, aki komoly veszélyt jelenthet a házasságunkra nézve. Mikor érte mentem az első órára, teljesen átlagos, az évszaknak megfelelő ruhákban volt, a haját lófarokban hordta -- viszont mikor beszállt mellém az autóba, széles mosollyal az arcán üdvözölt és egyből elkezdte kibontani a haját. A rutinpályára kiérve feltettem a szokásos kérdést, hogy vezetett-e már autót, a válasza annyi volt hogy "Annyira nem sokat" -- de ehhez képest meglepően rutinosnak tűnt, a többi kezdőhöz képest nagyságrendekkel jobban ment neki minden. Az óra végen ezzel búcsúzott: "Ugye tudod, hogy ma van a tizenhetedik szülinapom? Rád bízom, mit adsz: egy puszit az arcomra, vagy egy puszit plusz egy ölelést." Én az előbbi mellett döntöttem.

A második órától kezdve már egyáltalan nem télies ruhákban jelent meg, gyakran kérdeztem is, hogy nem fázik-e, amire ő ilyesmiket válaszolgatott, hogy "Köszönöm, nem, nagyon jól befűtöttél", meg hogy "Mindig nagyon tűzbe jövök a vezetésóráidon". Minden alkalommal rengeteget fecsegett, az élete szinte minden területéről mesélt nekem dolgokat. Egyszer egy ilyet is mondott: "Tavaly nyáron, mikor a szüleim külföldre repültek, a Zsanettel kölcsönvettük fater BMW-jét és lementünk a Balcsira, ne tudd meg mekkorákat pasiztunk!"

Mivel nagyon jól vezetett, hamar meglettek a vizsgái, viszont mivel bejelölt Facebookon, azóta is tartjuk a kapcsolatot. Minden héten rám ír, érdeklődik a hogylétem felől, és továbbra is rengeteg dolgot elmond magáról. Olyanokat is például, hogy milyen samponnal mos hajat, meg hogy szeretne új miniszoknyát venni, csak nincs pénze, meg hogy a barátnőjével olyanokat játszanak hogy egymás szájába adják a túró rudit. Rendszeresen kijön a rutinpályára, beszélget az új tanuló vezetőkkel meg velem is, egyre gyakrabban meg is érint engem.

Most szombaton felposztolt egy képet az új bugyijáról, és priviben megkérdezte, mi a vélemenyem róla. Annyit mondtam, szép színe van (lila volt). De nem hagy nyugodni, vajon miért kérdezte ezt. Akarhat valamit tőlem? Tudja, hogy házas vagyok, látta is egyszer a feleségemet, meg mindig is mondtam neki, hogy jó a házassagunk. És én ezt őszintén így gondolom, nem szeretném ha Lilla miatt megromlana itthon a levegő. Viszont Lilla jól is néz ki és nagyon csábítóan is viselkedik, nem tudok nem izgalomba jönni amikor a közelemben van. Ahhoz meg nem lenne szívem hogy elküldjem a fenébe, mert ő mindig nagyon kedves és barátsagos velem. Mitévő legyek?

Úgy látom, főleg a CsP-ról megismert nickek kommentelnek itt is, szóval fel vagyok készülve rá hogy lesz jó sok kemény beszólás, de nem vagyok porcelánból, talán túlélem. :) Azt úgyis nagyjából megtudtam az 1 év alatt, hogy kik a segítőkész hozzászólók, az ő kommentjeiket fogom főleg csak elolvasni.

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr604314414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SciNu 2012.03.14. 07:21:37

Boldog PINApot! Lássuk a posztot.

Papírsárkány 2012.03.14. 07:27:26

Kedves Zoltán!

Mi is a kérdés?

Nomeg: feleséged féltékeny típus? Vagy felnőtt nő, aki tudja kezelni az ilyen helyzeteket? Ha előbbi és nem akarsz galibát, sürgősen építsd le Lillát. Ha utóbbi, akkor meg csak viselkedj úgy mint eddig, úgyse lesz gond (max. a durva próbálkozásokat pattintsd le.)

Meg értem én, hogy lassan gyereket akartok, de ne Lilla legyen az (igen, elég fiatalka még fejben, és remekül hangzik ez a "lenyúltuk apa BMW-jét" szöveg is, biztos nagyon rendezett életvitelű a kis hölgy)

SciNu 2012.03.14. 07:29:18

"viszont mivel bejelölt Facebookon, azóta is tartjuk a kapcsolatot."
Hát nem kell visszaigazolni mindenkit.

"Mitévő legyek?"
1. Dobd le facebookról.
2. Ha kimegy a tanpályára mondd meg neki hogy a viselkedése téged zavar így inkább mellőzze a társaságodat amíg nem kormolják ki rendesen hogy nyugodtabb legyen.

Hasonló sztorim volt nekem is,de szerintem ott inkább bro-zone ba kerültem és azért volt olyan közvetlen a lány.

SciNu 2012.03.14. 07:30:49

@tértivevény: Hát de nem az van? :D 3.14

fumerin 2012.03.14. 07:33:53

Poszter! Ez semmiség, csak egy kicsi kihívás. Hagyd a fenébe. A reakcióid teljesen normális férfi "témák", de ugye egy-két jó ágyjelenet nem fog eltántorítani a házasságodtól?

Annyit nem ér meg, bááár gondolom csábít a fiatal csaj nagyon. És hidd el, ő ezt látja, így nem véletlenül hintáztat. :D

Papírsárkány 2012.03.14. 07:40:30

@SciNuBob -Jokka próféta követője: Ja nem azért, hanem mert beelőztél :P
(de csak mert én előbb elolvastam a posztot!)

Zsebtelep (törölt) 2012.03.14. 07:51:09

@SciNuBob -Jokka próféta követője: Ma valóban PINAp van, bemondták a rádióban is :)

Ha nyomul, akkor csak egyet tudok tanácsolni: hagyd magad, és elöbb szabadulsz :)
Tiszta üzlet: fizetsz a szolgáltatásért egypár ingyen órával, utána meg csak megmosod, és otthon is minden rendben lesz :D
Amúgy nem a feleséged eresztette rád? Nincs véletlenül egypár közös ismerösük?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.14. 07:54:40

"meg hogy szeretne új miniszoknyát venni, csak nincs pénze,"

Megidézlek Father Justice, bár tudom mit fogsz írni :D

Igen, azt, hogy a csaj kezdő felhőépítő, és kell neki az idősebb patrónuspasee a felhőbe aki majd eljár megvenni vele azt amit akar :) A Lillácskák amúgysem pályák.

Papírsárkány 2012.03.14. 08:00:11

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: persze, hogy ezt miért pont egy autósoktatótól várja...
Lehet inkább szülők ellen lázadás?

fumerin 2012.03.14. 08:00:55

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: A BMW árából pedig sok-sok szoknyácska is jutna :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.14. 08:01:43

Én segítőkész vagyok, de te egy nagy fasz vagy poszter!

Nem akarod megbántani? Ki neked ez a kis punci? A feleségedet meg akarod bántani? Nem? Akkor a csajt töröld az ismerőseid közül...
Udvariasan küldd el, ha nyomul tovább, akkor ne udvariasan. Ja, h akkor nem tudod verni a képekre a faszodat? Pff!

Komolyan pasik! Néha megdöbbenek mennyire hülyék vagytok.

"De nem hagy nyugodni, vajon miért kérdezte ezt. Akarhat valamit tőlem? "

Jahajj! Me' lehet le szeretne szopni, és fú... Lehet meg is dughatnám... hú!

Játszik veled kedves poszter. Biztos jót röhög a dagadó gatyádon. Lehet 1x hagyná is, h megbaszd, de am nem akar tőled semmi maradandót.

Ha nem akarsz félrekúrni, de nagy a kísértés, akkor a kísértést el kell távolítani. Ennyi.

Má' előre szánlak. Mennyit szenvedsz majd, h kihagytad a szűk puncit. Nem baj. Lesz még ilyen, és azt majd megbaszod. Mert megérdemled... Persze. Hogyne!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.14. 08:02:32

@tértivevény: "Meg értem én, hogy lassan gyereket akartok, de ne Lilla legyen az"

Ez kurva nagy! :DDD

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.14. 08:03:59

@Анна ( fumerin): Így van. Csak játszik a kislány! :))

De a faszik elájulnak ettől. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.14. 08:04:34

@tértivevény:

17 éves és lány, ne keress logikát.

@Анна ( fumerin):

Már ha igaz amit mesélt.

Papírsárkány 2012.03.14. 08:05:59

"... ehhez képest meglepően rutinosnak tűnt, a többi kezdőhöz képest nagyságrendekkel jobban ment neki minden."
lehet nem is csak vezetés volt? :)

fumerin 2012.03.14. 08:06:37

@Picicsibe a szexistennő: Tedd a szívedre mancsod! Nem lehet megérteni szerencsétlen férfit? :D Perszehogy értem én...csak ezen a vonalon még vagy sok-sok ilyen és ehhez hasonló története lehet. Oktató, általában fiatalon akarunk jogsit :D
És ha minden kihívást ekkora dilemmával él meg, akkor felesleges a házasság látszatát fenntartani.

Papírsárkány 2012.03.14. 08:07:05

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Akartam kérdezni, hogy a korának ehhez mi köze (aztán észrevettem, hogy ott egy "és") :-)

Papírsárkány 2012.03.14. 08:15:31

Azt olvastam valahol, hogy azért 7-8 év a legtöbb kapcsolat-bomlás ideje, mert annak idején ennyi volt a várható tartama egy "házasságnak" (aztán egyik fél meghalt, a másik meg újra házasodott max). Posztoló, komolyan, ha annyira unod a feleségedet, hogy egy kisgyerek miatt is vacilálni kezdesz, még a gyerek(ek)vállalás(a) előtt váljatok, ha lehet :)

Szöszi 28 2012.03.14. 08:16:28

Ohh, a régi szép idők. Nekem is fiatal oktatóm volt, jól is nézett ki, és házas is volt. Sajnos...:D De azért faggattam róla, hogy tetszik e neki a bugyim, és nem tudja milyen samponnal mosok hajat.

Ez a csaj gáz, poszter! Hagyjad felnőni! Ne foglalkozz vele.

SciNu 2012.03.14. 08:16:57

@ċsirke72: Eddig is tudták ki vagyok :)

Ha már senki nem sütötte el eddig:
A szőke nő jön haza a forgalmi vizsgájáról,erre kérdi a férje,röhögve:
-Na mi van,drágám?Meghúztak?
-Meghúztak,4-en is de meglett a jogositvány!

Papírsárkány 2012.03.14. 08:18:58

@SciNuBob -Jokka próféta követője: Volt valami ilyen is, hogy aszondja:
Oktató a vizsgázónak
- Kis asszony, mi történik, ha felemeli a bal lábát?
- Akkor felengedem a kuplungot.
- És ha felemeli a jobb lábát?
- Akkor felengedem a gázt.
- És ha felemeli mindkét lábát?
- Akkor átmegyek a vizsgán.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.14. 08:22:11

@Анна ( fumerin): Nem írtam, h nem értem meg, h feláll a fasza. Így működnek... :))

De h "barátkozik" vele mert... Na erre mondom mindig, h ezek a dolgok az intelligenciától függnek!

cyd 2012.03.14. 08:27:26

A kislány "szokás szerint" keresi magában a nőt, te ehhez kitűnő alany vagy. Hagyd a picsába. Idézem neked Vincent Vegát: "Megksözönöd az italt, hazamész, kivered."
Rosszabb esetben kezdő (?) ribanc. Kell ez neked 9 év házassággal?

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: "17 éves és lány, ne keress logikát."
Fölösleges információhalmozás. Helyesen: Lány, ne keress logikát

cyd 2012.03.14. 08:31:51

@Szöszi jóseggű jóillatú jócickójú Kata: Mondtam én már anno csp-n is hogy mibe fájt a jogsid ugye...

cyd 2012.03.14. 08:32:59

The blog is mine!!!

Caddy 2012.03.14. 08:33:28

Ööö most nem ugyanaz a poszt, mint a CSP?
Vagy még én alszom?

Vidám pénteket! :)

cyd 2012.03.14. 08:34:57

@Caddy: Ha egyszer egy üzlet beindul, vagy egyszerűen csak fake. Unatkoznak a bloggazdák. Tele vannak bértollnokkal. A csp-s poszt amúgy is vérszegény.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.14. 08:37:27

Hm.
A csaj az égvilágon semmi veszélyt nem jelent kedves posztoló.
A veszélyt TE jelented.
Nem kellene másra fogni. Állítólag felnőtt vagy.

Szöszi 28 2012.03.14. 08:37:40

@cyd: Már nem emlékszem pontosan az összegekre, de kb. 150.000Ft-ba biztos fájt :) Ne célozgassál kora reggel :)

cyd 2012.03.14. 08:42:19

@Nathan D'Xantine: Velkám hír Sir!!!!

@Szöszi jóseggű jóillatú jócickójú Kata: Annyira kibebaszott úriember vagyok, hogy ezt most szó nélkül hagyom (hagyni kell mást is érvényesülni)

fumerin 2012.03.14. 08:43:21

@Szöszi jóseggű jóillatú jócickójú Kata: Huhúú, itt látszik, mennyire fiatal vagy. Nekem kb. 15 ezerbe került anno.

Papírsárkány 2012.03.14. 08:45:05

@Szöszi jóseggű jóillatú jócickójú Kata: Szóval hiába dobtad be a bugyis témát az oktatónak? Végül maradt a pénz? :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.14. 08:47:56

@cyd: Viszontörvendezék vala a te látásodnak. Lőn... izé...
:-)

@Szöszi jóseggű jóillatú jócickójú Kata: Kb hány órától lehet célozgatni?

Bicepsz Elek77 2012.03.14. 08:48:24

Ugy latszik keves .. Hozzon mindenki meg egy embert!!!!!

Mooon 2012.03.14. 08:48:33

@cyd:

csak nehogy ő is ott találja a csajt, miközben rosszul vette magához a cuccot :DD

Posztoló...
te tényleg gondolkodsz valamin a kislánnyal?
most komolyan?
Hülye vagy.
Egyébként meg, ha 9 éve együtt vagytok,és ilyenek jutnak eszedbe? Meg még nincs gyerek? Akkor már bocs, de sanszosabb, hogy szétmentek, mint hogy lesz gyerek...
Tudok közvetlen közelből példát, ahol 10 évig együtt, véletlenül se hajlik se esküvőre, se semmi komolyra, aztán hogy hogynem, a faszi beújít egy 10 évvel fiatalabbat...
Namost, ha ilyeneket tervezgetsz, akkor csináld, de kurvagyorsan, és ne lopd az asszonyod idejét, hogy találhasson egy normálisat....

Papírsárkány 2012.03.14. 08:48:46

@Nathan D'Xantine:
- Mikor érünk oda?
- Nem tudom
- Saccolni tud?
- Kb. két óra múlva.
- Kb. két óra múlva tud saccolni!?

Szöszi 28 2012.03.14. 08:50:03

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ebbe semmi felár nincsen, összeadtam és a jogsi, ha minden sikerül az autós sulinál ahol csináltam 120.000Ft, nekem volt 2-3 plusz órám, meg egy rutin buktám, ez kb. 150.000Ft-ba fájt :) Semmi szösziség miatti felár nincs benne :)

@cyd: Kapjad beeeeeee, te úriember :)

@Анна ( fumerin): Ohhhhh, igazán köszönöm, ez nagyon jól esett a sok vérszívás mellett! :):)

@tértivevény: Helyesbítettem, hogy NEM tárgyaltunk a bugyimról az oktatóval :)

Szöszi 28 2012.03.14. 08:52:05

@Nathan D'Xantine: Úgy este 11-től nyugodtan, akkor már tuti véletlenül se olvasom a blogot :D

cyd 2012.03.14. 08:52:37

@Szöszi jóseggű jóillatú jócickójú Kata: Nők! Semmi se jó. Már az is baj, ha NEM szólok be. *legyint*

Caddy 2012.03.14. 08:52:55

28 éves Zoltán, mégis mit szeretnél egy 17évestől,de komolyan?????????
Figyi, ha képtelen vagy a monogámiára, akkor hajrá, de számolj vele, hogy minden megváltozik. Ha mégis betartod az egy nő egy életen át elvet, akkor viszont dobjátok fel otthon a hangulatot,ha kell, üljön be melléd az asszony, aztán oktasd "vezetésből". Gyanítom 9 év hosszú idő, de nem hiszem, hogy le kéne húzni a wc-n egy Lilla miatt. I think.

Most azért megint eszembe jutott OFF, hogy a nőkkel egy a baj, hogy hozzánőttek a pinához.
Szar ügy. :D

leonito77 2012.03.14. 08:53:13

Bocsi, de ez kamu poszt?

Nekem az az érzésem.

A sztori, na jó, nem is a sztori, hanem a poszt megírása és a belefűzött megjegyzések és persze a bújtatott kis önreklám életszerűtlenné teszi.

Ha valakinek jó a házassága az nem inog meg. A posztoló sem jött tűzbe a lánytól, az ilyesmi átjönne a betűkön.

Szerintem KAMU

Papírsárkány 2012.03.14. 08:53:43

@Boooombastic: Azért ilyeneknél elég erősnek érzem a "lopod az asszony idejét" dolgot :) Mármint felnőtt nő, ha valami nem frankó neki, akkor tegyen érte :)
(mint amikor kollégacsajok panaszkodnak, hogy "xy -barátnő - rááldozott már 8 évet az életéből, és még mindig nem kérte meg a kezét" hát bakker ha ez neki áldozat volt... nomeg az alatt a 8 év alatt a férfi mit csinált / hol volt? piknikezett? :) )

Papírsárkány 2012.03.14. 08:55:10

@Szöszi jóseggű jóillatú jócickójú Kata: persze persze :)

@Nathan D'Xantine: Hát csak így eszembe jutott erről a "mikortól lehet célozgatni"-ról :-)

fumerin 2012.03.14. 08:56:29

@Caddy: Te, szerintem fordítva is jó! Az asszony tanítja vezetésből a férjet, csak háztartás címkével :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.14. 08:59:35

A lány fiatal... nagyon! Még most kezdi próbálgatni a nőiességét, amit rajtad is tesztel. Nem tudatosan teszi szerintem. Abból, hogy miket oszt meg veled, nekem inkább az ugrik be, hogy úgy viselkedik veled, mint egy jó haverral, barátnővel. Miniszoknya, túrórudi, bugyi stb. Tetszik neki, hogy érdeklődsz utána, figyelsz rá. Én a helyedben meghagynám neki a korabeli pasikat, azok illenek még hozzá. Elhiszem, hogy tetszik, de egy 17 éves kiscsaj miatt kukázni a házasságodat.... Nem kéne! Amit most viccesnek vélsz, a bugyi kiposztolása stb. az később idegesítő tud lenni. Ő még egy kiscsaj! Mással ugyanígy játszik, hidd el!

Próbáld meg a helyén kezelni a dolgot és 17 éves kiscsajnak látni, nem nőnek. Ezt a harcot magaddal kell megvívnod. Szerintem nem éri meg egy 17 éves kiscsaj a feleségedért cserébe.

Papírsárkány 2012.03.14. 09:00:59

@Анна ( fumerin): Úgy érted, hogy étkezőasztalon, konyhapulton, kamrában, stb... ? :)

Father Justice (törölt) 2012.03.14. 09:01:48

"Azt úgyis nagyjából megtudtam az 1 év alatt, hogy kik a segítőkész hozzászólók, az ő kommentjeiket fogom főleg csak elolvasni."

Nem. Te azokat a hozzászólókat fogod olvasni, akik neked tetszőeket mondanak. Érdekes kérdés, hogy lehet egy ilyen ügyben "segítőkésznek" lenni egyáltalán. Mindenesetre az legalább kiderült, hogy vannak törzsolvasók, akik törzskommentelők válaszaira kíváncsiak a régmúltból, nem arra, hogy hányan olvassák a posztot (amit valószínűleg úgysem tudnak meg.)

Maga a sztori elég klassziknak tűnik, főleg, ha ezúttal sem ódzkodunk a sorok közötti olvasás bevetésétől. Akkor kiderül, hogy Zoltán 20 évesen nősült, 8 éve nős, és még nincs gyerek a házasságában. (Ezek alapján máris lehet kezdeni kombinálni.) A viselkedése, stílusa és egyáltalán, a hezitálása alapján nem annak a típusnak tűnik, aki minden sunapozitív fiatal hölgyre rámozdulna, akivel egy légtérbe kerül, holott a szakmájából kifolyólag ez nyilván sűrűn előfordul vele. Viszont nagyon fiatalon nősült, a lilaköd már vagy hatszor eloszlott azóta. Egyre erősebb a kísértés, egyre sűrűbben környékezi meg az "azért még tényleg élnék kicsit" feeling - főleg, mert most neki teszik a szépet, azaz érzékeli, hogy akár erőlködés nélkül is külsős lyukra mozdulhat, ha akar.

Lillának valószínűleg bejön a posztíró, látja, hogy rendben van az anyagi helyzete is, és mivel a visszafogottabb nőspaseek táborát erősíti, a botrány lehetősége minimális. Mi körvonalazódik ebből és a félreérthetetlen megjegyzéseiből? (..szeretne új miniszoknyát venni, csak nincs pénze..) Igen, már elhangzott: Zoltán lehet az egyik szponzor a pasifelhőben, ha jól viselkedik. Nagyobb kifutása úgysem lesz a dolognak - nemcsak a korkülönbség miatt, hanem mert a lány egy percig sem titkolta, melyik irányvonalat erősíti. ("..ne tudd meg mekkorákat pasiztunk!")

Innentől kezdve már csak az a kérdés, ha Zoli él a lehetőséggel, hány miniszoknyát és bugyit kell vennie ahhoz, hogy sor kerülhessen az első sunázásra, és hányat ahhoz, hogy utána rendszeresen legyen akció. Mert hogy válás, aztán ásó-kapa-nagyharang a 17 éves, laza, pasifaló / felhőző tinilánnyal nem lesz, az gondolom senkinek sem kérdéses.

Persze az is jó kérdés, ha összejön egy kérészéletű viszony Lillával, a továbbiakban mennyire tud majd ellenállni a többi csinos tanítványának? Felhőből induló lavina.. teccikérteni? :)

2012.03.14. 09:02:18

@Анна ( fumerin): @Caddy:
Tudsz vezetni?
- Igen, tudok autót vezetni.
- Igen, háztartást.
- Igen, a pasikat az orruknál fogva. :)

Caddy 2012.03.14. 09:02:41

@Анна ( fumerin): na hát látod ez már teljesen mindegy, menjenek autókázzanak,aztán hajrá! :)

fumerin 2012.03.14. 09:03:30

@tértivevény: Nem értem, miért az evés és ahhoz tartozó helyszínek jutott az eszedbe a háztartásról :D Jahhh, férfi! *legyint*

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.14. 09:04:59

@Father Justice: "Maga a sztori elég klassziknak tűnik"

Jaja... Kis eltérésekkel már a '78-as áprilisi Playboyban is benne volt.

fumerin 2012.03.14. 09:06:35

@Caddy: Ilyen benzin árak mellett?...javaslom a kerékpárt, rollert, vízibiciklit...:D

fumerin 2012.03.14. 09:07:10

@tértivevény: Még a vasalódeszka kimaradt a felsorolásodból, hidd el, így együtt logikus :D

Caddy 2012.03.14. 09:09:04

@Picicsibe a szexistennő: te aztán felhúztad magad Csibe. :D

@cyd: jaja, most hogy beleolvastam, azt mondja, hogy direkt ide szánta, még a végén elvesszük a CSP kenyerét. :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.14. 09:10:10

@Father Justice: Egyébként miért lenne kérészéletű a viszony?
Hiszen ha szponzor kell az elég hosszú kifutással bír. Vagy azt gondolod egy mini elég egy életre?

Madpapa 2012.03.14. 09:10:10

oops mit szól ehhez CsP? Most már ide lesznek beküldve a posztok? :-)

2012.03.14. 09:10:24

@cyd:
Én nem unatkozom. :) De sztorikat intézek ahogy tudok. 1-2 jelölt már van. Hátha-hátha. Este mindenki mormoljon el egy imát...

SciNu 2012.03.14. 09:12:13

@Caddy: Megsúgom mit szeretne: szexet míg a golyóiból mazsolal nem lesz :D

@"Zsu":
-Igen, áramot. :D

Caddy 2012.03.14. 09:12:56

@Анна ( fumerin): ÓÓÓÓ anyám!!!! A házasságuk a tét, szarnék én a benzinárakra. :D
Na meg gondolom oktatként lehet mókolni valamit,vagy nem?

@Father Justice: sunapozítiv, lila köd, pasifelhő, kérészéletű viszony, lavina.
Összefoglaltam. :)

Papírsárkány 2012.03.14. 09:13:04

@Анна ( fumerin): Ööö... nem biztos, hogy ennék a főztödből ezek után :)

Caddy 2012.03.14. 09:14:45

@SciNuBob -Jokka próféta követője: na ezzel csak az a bajom, hogy ha asszony nem képes mazsolát csinálni, akkor talán nem kellett volna elvenni.
Mondom én, hogy sok múlik a szexen, nagyon nagyon sok, ha az nem működik, megette a fene az egészet.

cyd 2012.03.14. 09:16:32

@Father Justice: "Felhőből induló lavina.. "
Ez... nem találok szavakat... meghajlok irodalmi nagyságod előtt. Gyönyörű szókép.

Mooon 2012.03.14. 09:16:38

@tértivevény:

Fordított esetben mondhatnám azt is, hogy a csaj lopja a pasi idejét... ez nem csak csajokra vonatkozik.
Ha ennyire kacsingat kifelé, akkor menjen... erre gondoltam.
Aztán ha meg csak egy kis izgalom hiányzik 9 év együttlét után, akkor meg dobják fel.
De van nekem egy olyan érzésem hogy túl hamar nősült, nem élte ki magát, ennek pedig az lesz a vége, hogy legkésőbb 1-2 év múlva tuti 20 éves csajok után fog szaladgálni, mert rá fog ébredni, hogy:
1)neki ez kimaradt
2)hogy megteheti, mert most ő az egzisztenciáját megteremtett 30-as, akire buknak a csajok...

Father Justice (törölt) 2012.03.14. 09:16:42

@Caddy: Egy kis olaj a tűzre: bár Zoli még tözsölög kicsit Lillával, a kiszámítható felerezsit és ingyensunát úgysem fogja eldobni egy kiszámíthatatlan időtartamú, csakszex-alapú viszony miatt.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.14. 09:17:16

@Caddy: supolapafekétűvilana.
Tömörítve.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.14. 09:18:26

@cyd: Esetleg lehetett volna az : "Olvastam költőtárs, olvastam művedet..."

Papírsárkány 2012.03.14. 09:19:18

@Boooombastic: jah, egyet is értek veled összességében :)
Mármint ez csak amolyan vessző-paripa, amikor így mondják ezeket a "rááldozott x évet" meg "lopja az idejét"...
Ez csak akkor igaz, ha tudja, hogy mást akar, mint a párja (mármint, pl. tudja, hogy ő sose akar házasodni a másik meg igen, vagy pl. sose akar gyereket, a másik meg igen), akkor viszont TÉNYLEG tiszta vizet kéne önteni a pohárba.

cyd 2012.03.14. 09:19:32

@Szöszi jóseggű jóillatú jócickójú Kata: Azért a nevedben a jelzők sorrendisége... izé... na... szóval érted.

SciNu 2012.03.14. 09:19:32

@Caddy: Lehet csak gyorsan töltődik fel újra a poszter. :D

2012.03.14. 09:21:22

@SciNuBob -Jokka próféta követője:
:) Ez is jó! :)

@Nathan D'Xantine:
Hogy jöjjenek csak a posztok. :)

Mooon 2012.03.14. 09:23:05

@tértivevény:

Én is így értettem. Nem az elmúlt 9 évükre mondtam, hogy lopta az idejét... hanem egészen konkrétan most, mióta Lillácskán jár az agyacskája (meg járna a farka, ha lehetne, de ott -ban lenne a megfelelő toldalék :D). Ha most azon filózik, hogy dobbantani kéne asszony mellől, akkor menjen, és ne lopja az idejét.

Caddy 2012.03.14. 09:24:21

@cyd: olyan gyönyörű, büszke vagyok rá én is. :)

@Father Justice: sziporkázol ma fater, komolyan, a nap is süt, de te ma beragyogsz mindent. :D

@tértivevény: sok vitám volt ebből, de a tapasztalat ezt mutatja. Én 90%-ot is adok neki.

@Nathan D'Xantine: má' meg még hova már!!!!! :D:D:D

@SciNuBob -Jokka próféta követője: hát tudod, az se olyan nagy baj. :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.14. 09:24:22

@Boooombastic: Ami azt illeti nem a lehetőség hiányzik...

michaela77 2012.03.14. 09:24:52

Azt mondják egyeseknél a hűség csak az alkalom hiánya. Szerintem te tökéletesen ebbe a csoportba tartozol.
Elég egy lány, aki jól néz ki és csábítóan viselkedik, és máris elgondolkodsz rajta, hogy mi lenne ha... Ennek fényében mégsem olyan jó a te házasságod, és ki kell belőle lépni még idejében.
Zárójelben jegyzem meg, sosem értettem azokat a férfiakat, akik akár bottal megpiszkálnának olyan nőt, aki a bugyiját mutogatja fészbukon. Számomra ugyanilyenek a társkeresőkön fehérneműs/mellkitevős fotóval hódítók, velük tényleg valaki elképzel komoly kapcsolatot annak tudatában, hogy addig naponta több pasi verte ki otthon a csaj fotóit nézegetve?

cyd 2012.03.14. 09:28:51

@michaela77: És szegény playboy lányok párjaik, férjeik? Micsoda szar tudat lehet azzal kelni feküdni, hogy többezer mandró "verte ki otthon a csaj fotóit nézegetve"

cyd 2012.03.14. 09:29:51

@Nathan D'Xantine: Áhh.. én csak élvezem az irodalmat, nem művelem.

Papírsárkány 2012.03.14. 09:30:05

@Boooombastic: r'amen :)

@Caddy: továbbra is teljesen egyetértek :) Ha a szex nem klappol, el van baszva az egész :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.14. 09:30:53

Mi az összefüggés a komoly kapcsolat, és a bottal piszkálás között?

(Ami meg a faszverők népes táborát illeti... Ez bármely más nőre igaz lehet, aki nem zsákolt bányarém kategóriában nyomul a face-en. Akkor velük se legyen senki?)

SciNu 2012.03.14. 09:31:53

@Caddy: Csak asszonkának is ott kellene lennie közben, nehogy Lillácska orvosolja a koncentrációs problémát :D

@michaela77: "velük tényleg valaki elképzel komoly kapcsolatot"
Dehogy is. De szerinted ők tényleg komolyat keresnek ilyen képpel?

cyd 2012.03.14. 09:32:05

@tértivevény: Ehhez a nagy egyetértéshez már korábban is csatlakozni akartam, na de most!

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.14. 09:32:08

@cyd: És erre most élveztél... Nah.... Faterrel se tervezek már komoly kapcsolatot....

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 09:32:12

Nocsak, poszt itt is?

Kedves posztoló. Egy percig se hidd azt, hogy a lány valóban téged akar. Akart egy sikeres vizsgát, most meg egy új miniszoknyát, amihez kellene valaki aki ezeket finanszírozza. Na meg nem vagy egyéb, mint egy kihívás, hogy aztán elmondhassa, neki ilyen is volt. Szerinted hány hímtől kérdezte meg privátban mit szól a bugyijához?
Te meg nagyon szépen aszisztálsz a szárnypróbálgatásaihoz. Az a baj, hogy komolyan veszed, és lassan, lassan saját magadat lovalod bele abba, hogy mégiscsak meg kéne próbálni, milyen vele.
De szerinted megéri? Próbálj meg ne 16 éves fejjel gondolkodni, és ezt a hosszúra nyúlt flörtöt rövidre zárni. Mutass egy kis tartást felé, hogy nem veszel részt a játékaiban.

És akkor most elolvasom a kommenteket is. :)

jadu 2012.03.14. 09:33:01

ez most komoly? egy 17 éves majd szerinted melletted marad 9 évig? hmm :D és nem fog másokkal randizgatni? Hisz alig élt :D
egyértelmű, h a kiscsaj élvezi, hogy hatással van a pasikra, és ez alól te sem vagy kivétel.
Ahogy @Nathan D'Xantine: mondta, TE vagy a veszély, mert a kiscsaj semmit sem tehet, amit te nem akarsz. Nem a kiscsaj miatt fogod megcsalni a feleségedet, hanem a saját gyengeséged miatt.
Remélem, nem tervezel nagy jövőt a kicsikével. Ha majd egyetemre megy szerinted nem fog orrba szájba pasizni? (ja már most is azt csinálja :DD)

jók a prioritásaid: nem akarod leépíteni a csajt, mert miért is nem? Mert neked is tetszik, hogy hajt rád :D de a feleséged sem akarod megbántani.. miért is nem? Mert kényelmes, hogy van? szereted te őt (a feleséged)?

@Father Justice: hihetetlen, de ez a komment nagyon tetszik :D

na szép napot mindenkinek :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.14. 09:36:07

@Dr. Jula Watson: Azért a mini nem egy túl nagyratörő terv lássuk be!
Sehol egy kisebb világuralom, vagy ilyesmi...
Úgyhogy szerintem célszerűbb a miniben nem célt látni, hanem eszközt.

michaela77 2012.03.14. 09:37:38

@cyd: ezzel tényleg megadtad a választ a kérdésemre. Valószínűleg akinek csak az számít, hogy a nőjére más is csorgassa a nyálát, a belső értékekre meg tesz magasról, az kezd ilyen nőkkel. Köszönöm:)

@SciNuBob -Jokka próféta követője: hát én aszittem elvileg igen.

Madpapa 2012.03.14. 09:37:40

@Boooombastic: a korai házasságoknak mindig valami mögöttes oka van úgy gondolom. Nyilván valamilyen otthonról hozott minta követése vagy épp a menekülés. Ilyen fiatal korban nehezen hihető, hogy teljesen önálló döntést képes hozni bármilyen fiatal. Ahhoz önálló élet és a szülőktől való elkülönülés szükséges, hogy ez kialakuljon.
A 'nem élte ki magát' jellegű megjegyzés meg számomra értelmezhetetlen. Ugyanis ilyen nincs. Az hogy valamivel nem élt adott pillanatban, vagy éppenhogy élt, az abszolút nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy a későbbiekben nem fog hasonlatosan viselkedni, azaz nem köthető életkorhoz.

cyd 2012.03.14. 09:40:02

@Nathan D'Xantine: Fújbazmeg!

@michaela77: Tehát csak ronda nőnek lehet esze/belső értékei? Mondták már milyen okos vagy?

Nutshell 2012.03.14. 09:40:35

Ne foglalkozz vele, nyilván élvezi, hogy fiatal és rágerjednek a pasik, ennyi.

Töröld ki az ismerőseid közül, valószínűleg nem ő lesz a legjobb barátod, így a csábításon kívül semmi nem köt össze vele. Azzal meg ne törődj, hogy megbántod az érzéseit, mert
1. ő pont leszarja, másik száz pasinak még húzhatja az agyát;
2. ha foglalkozol vele, a feleségedet bántod meg. Nem hiszem, hogy megéri.

Kytia 2012.03.14. 09:40:57

Ajánlom a lányt átvezényelni a Hidegkúti Autósiskola Tibor nevezetű oktatójához, majd elmegy a kedve a flörtöléstől.:))) Azóta is rémálmaim vannak...

"Mindig nagyon tűzbe jövök a vezetésóráidon"

Nemá!:DDDD

Caddy 2012.03.14. 09:42:13

@michaela77: tudod ezzel csak az a baj, hogy asszony ezek szerint otthon nem csábít. Hm. Elgondolkodtató.
Továbbá,abban sem vagyok biztos,hogy Zoltánné remekül érzi magát.

@tértivevény: jajj de szépen mondtad. :)

@SciNuBob -Jokka próféta követője: már megint a hármasnál tartunk? :D

@Dr. Jula Watson: ha az elérhetetlen pasit játsza meg Zoltán, akkor ez még több olaj a tűzre Lillánál, ezt ugye tudod.:D

Szöszi 28 2012.03.14. 09:42:53

@michaela77: Mert aki jó nő, és ezt esetleg meg is mutatja annak nuku belső értékek, és cseszheti a komoly kapcsolatot? :D

michaela77 2012.03.14. 09:44:15

@Nathan D'Xantine: úgy értettem, hogy azt sem értem, aki bottal megpiszkálná őket, azt meg pláne nem, aki komoly kapcsolatot képzel el.
Persze, mindenféle fotóra rágerjedhetnek mások, de én valahogy másnak érzem, ha egy nőt más is látott már ruhában és nagyon csinos volt, vagy hogy más is látta már fehérneműben akit esetleg még csak nem is ismer.

cyd 2012.03.14. 09:44:32

@Nutshell: Újabb ötlet! Ha feleség kellően fogékony, akkor mesélje el neki nevetve, hogy tinisunci hogy ráizgult, majd csapjanak egy orbitális szexmaratont, hogy bizonyítsa magának is, asszonynak is, hogy a házasságuk ok.

michaela77 2012.03.14. 09:45:41

@cyd: @Szöszi jóseggű jóillatú jócickójú Kata: hát hogy veletek milyen nehéz:))
Pedig szerintem értitek, mire gondolok:)
Egy jó nő megmutathatja a "jóságát" ízléses, normális ruhákban is. Meg úgy is, hogy bepucsít a fényképezőgépbe. Szerintem ez utóbbi közönséges és nem nőhöz méltó.

Papírsárkány 2012.03.14. 09:46:09

@jadu: "28 éves vagyok" "feleségemet 9 éve ismertem meg" "két évvel fiatalabb nálam"... namost 26-9... mennyi is? :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.14. 09:46:52

@michaela77: még mindig nem értem miért ne lehetne bottal piszkálni...
Kit kéne megkívánni botozásilag? Egy vén apácát a katolikus.hu-ról?

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 09:47:26

@cyd: @Caddy: @tértivevény: Akkor beállok én is a sorba. :) Kivételesen.

michaela77 2012.03.14. 09:47:49

@Nathan D'Xantine: lásd milyen kompromisszum kész vagyok: jó, az ilyeneket meg lehet bottal piszkálni. Örülsz?:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.14. 09:48:49

@cyd: Még csak azt se. Se komolyat, se botozóst...

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 09:49:02

Az azért feltűnt valakinek, hogy a posztoló felesége is 16-17 volt amikor megismerkedtek? :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.14. 09:50:21

@michaela77: Inkább azt mondanám, hogy elégedett vagyok, mint Gorbacsov a peresztrojka hosszú távú hatásával...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.14. 09:50:51

@Dr. Jula Watson: Mondtam én hogy benne volt a playboyban...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.14. 09:51:46

@michaela77: Hm. Ezek szerint a kamerába pucsítás férfias?

Nutshell 2012.03.14. 09:51:51

@cyd: Igazad van, ez a tuti megoldás. Akkor poszt-toló sem érezheti úgy, hogy kihagyta élete numeráját, és a kiscsaj is megkapja, amit akart. Azt a prűd mindenemet, hogy ez nekem nem jutott eszembe :D

michaela77 2012.03.14. 09:52:04

@Picicsibe a szexistennő: szerintem te is ugyanúgy érted mire gondolok, mint a többiek:) Mi van, ma megfogadtátok, hogy belém fogtok kötni?:DDD
Pl. szoktam töltött káposztát is enni, de teljesen másképp néz ki a dolog, amikor otthon eszem, vagy amikor egy színházi előadás kellős közepén. Előbbi általános, utóbbi közönséges.

SciNu 2012.03.14. 09:52:18

@michaela77: Ők inkább csak egy külsőleg hozzájuk illőt akarnak találni és egy ilyen képpel nagyobb a merítés.

cyd 2012.03.14. 09:52:43

@Nathan D'Xantine: Botozzon téged a jeti! ahogy az ősi ujgur szólás is mondja.

@Dr. Jula Watson: Bár Caddy 90%-val vitatkoznék, szerintem sok az.

Mooon 2012.03.14. 09:53:06

@Madpapa:

Lehet, hogy nem életkorfüggő, ugyanakkor azt gondolom, hogy egy 18 és egy 20 éves ember még vajmi keveset tapasztalt meg az életből ahhoz, hogy akár csak azt el tudják dönteni, hogy valóban együtt akarják e eltölteni a következő 50 évet, vagy sem.
Persze kivéve ha a csaj 14 éves korától mondjuk megdugatta magát mindenkivel a gimiben... ebben az esetben viszont lehet hogy hajaz a bugyis kishölgyre :D.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.14. 09:53:41

@Caddy: :D

Több oka van.
1. Szarul aludtam, álmosan és morcosan ébredtem. (morcos má' nemvók)
2. Mindig tudtam, h az emberiség nagy része agyatlan bunkógyökér, de amióta olvasom a csp-t, túl töményen kapom ezt. Érzékeny empatikus lelkecském nehezen tolerálja. :)

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 09:53:42

@jadu: melyik? :)

@Nathan D'Xantine: Nem lehet egyből a világuralmat emlegetni. Ez még csak a beetetés időszaka. A világuralom meg úgyis az én tervem :D

@Madpapa: De életkorhoz köthető az az érzés, hogy valamiből kimaradtam, valamilyen tappasztalatokat nem szereztem meg. Persze nem zárja ki, hogy aki megszerezte, az újra vágyni fog rá, de más indíttatásból. :)

@Caddy: Nem az elérhetetlen, hanem az érdektelent kell. :) Tudod, a negatív érzelem is érzelem, és az még könnyen átfordulhat. Na de a leszarommal nem tudnak mit kezdeni :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.14. 09:54:22

@cyd: Hát... Ami azt illeti a Nat.Geo. mongoliai jetiexpedíciója, illetve az arról készült filmje legendás... Bár botozás nincs benne...

michaela77 2012.03.14. 09:54:27

@Nathan D'Xantine: igen. Remélem próbáltad már. Feltehetnél egy fotót róla valahová:)

@SciNuBob -Jokka próféta követője: nem tudom, sosem jutott eszembe társkeresős koromba, hogy olyan férfi adatlapjára kattintsak, aki egy szál alsónadrágban fotózta magát és ezt tartotta a legalkalmasabbnak arra, hogy kapcsolatot találjon.
Bár ugyanezt a férfit strandon (ha már szóba került) valószínűleg megnéztem volna én is, ha jól néz ki.

Papírsárkány 2012.03.14. 09:54:29

@Nutshell: szerintem ő úgy értette, hogy a kiscsaj _nélkül_ de így se rossz :-)

Memories (törölt) 2012.03.14. 09:55:10

Lila bugyis Lilla. Pár ingyenóra. Tippelhetek ki írta a bevezetőt? :-)
Blognak sok sikert. :-)

Zoltán, te egy ökör vagy. Feláldoznád a házasságod a csajért? Ha annyira nem tudod a gatyádban tartani a farkad, akkor dugd meg egyszer, de utána építsd le a csajt. Ha többször dugod meg, akkor az már viszony. Házasságod így is rámehet. Koncentrálj arra, ne a kislányra.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.14. 09:55:33

@Dr. Jula Watson: Fúúúú! Te világuralni akarsz?
Mi a Titkos Fegyvered?

Kytia 2012.03.14. 09:57:16

@Father Justice: Azért kicsit túl vannak gondolva itt a dolgok.

"a lány egy percig sem titkolta, melyik irányvonalat erősíti. ("..ne tudd meg mekkorákat pasiztunk!")"

Mivel még sosem voltál 17 éves tinilány, így nem tudhatod, mit is értenek ilyesmi alatt a lányok. Én is mondtam ilyeneket anno és ezek kb olyasmit jelentettek, hogy "összeismerkedtünk a buliban a Kristófékkal és tök jót dumáltunk és szerintem tetszettem nekik", meg "az egyhetes nyaralás alatt 3 pasival beszélgettem és eggyel közülük csókolóztam is, úgy bepasiztam, vazze, mint állat".

Kb. ennyi. Az oktatónak való hozzádörgölőzésben is kb. ennyi van, hogy a csaj próbálgatja magát, a vonzerejét a pasikra, mint kb az összes 17 éves, akinek nem nőtt bajsza pubertáskor (utóbbiaknak még kell pár év, mire rájönnek, hogy le lehet azt gyantáztatni és csak utána kezdenek bele, megerősödött önbizalommal:D).

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.14. 09:57:41

@Memories: Ha ökör, akkor hogy dugja meg???
(Egyébként az egyszer megdugás mi? Lyuktévesztés?)

Lassan azért eljuthatna mindenki oda, hogy az ügyben a kiscsaj a legkevésbé érdekes...

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 09:58:18

@cyd: Ha úgy nézzük, a megcsalás általában szex alapú. Sokan onnan számítják. Így valószínüleg nem a lelki problémák miatt szexelnek mással. Na meg ha azt nézzük, egy kiegyensúlyozott, és mindkét fél számára kielégítő szexualitásban benne van az egymásra odafigyelés, a gyengédség, az adni akarás, a bizalom, a nyitottság a másik felé... vagyis majdnem minden olyan alap érzelem, ami nem árt egy párkapcsolathoz. :) Tehát ha ez valóban jól működik, nagyon nagy az esély, hogy ágyon kívül is megy a dolog.

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 10:00:15

@Nathan D'Xantine: Bizony! Miniszoknya! :D

Ha már a világbéke nem megy, hát az uralomra török :D Az sokkal izgalmasabb :)

cyd 2012.03.14. 10:00:52

@tértivevény: Igen. Én hagyományos férj-feleség felállásról beszéltem, de ebből is látszik, hogy a nőknek mocskosabb a fantáziája...

@Nathan D'Xantine: images2.fanpop.com/images/photos/7300000/Pinky-the-Brain-pinky-and-the-brain-7398803-400-309.jpg

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.14. 10:00:53

@michaela77: Várj, várj! Strandolni hol szoktál? Otthon vagy színházban. :))

Papírsárkány 2012.03.14. 10:01:45

@cyd: Elsőre én is azt hittem, hármasra gondolsz, csak aztán végigolvastam :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.14. 10:02:10

@Memories: "Lila bugyis Lilla"

Lila ruhás nő.

Höhöhö....

cyd 2012.03.14. 10:03:13

@Nathan D'Xantine: Azok majd a dvd verzióban lesznek a cutted scenes menüpont alatt.

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 10:04:36

@michaela77: Erről eszembe jut egy poszt, amit olovastam valahol. Az írója kifejti, hogy szerinte mennyire közönséges a mély dekoltázs, bezzeg az átlátszó /csipke alig takaró felső milyen szexi és izgalmas.
Nyilván, neki nem C-D-E melle van, és az ilyen adottságokkal a mély kivágás nem mutat, míg a dúsabb idomokkal megáldott nőkön meg az átlátszó csipke cucc néz ki közönségesnek. Mindenki azzal operál, amije van. :)

michaela77 2012.03.14. 10:04:38

@Picicsibe a szexistennő: azt természetesen szigorúan csak a fürdőszobában:)

Nutshell 2012.03.14. 10:05:02

@tértivevény: őőőő... Akkor most nem kezdek el magyarázkodni, hogy mégis milyen gondolataim vannak :)

cyd 2012.03.14. 10:05:32

@Dr. Jula Watson: "...kiegyensúlyozott, és mindkét fél számára kielégítő szexualitásban benne van az egymásra odafigyelés, a gyengédség, az adni akarás, a bizalom, a nyitottság a másik felé..."
Ez mind megvolt. Mégsem működött. Van ez az érzelem nevű izé, ami a racionalistákat is megborítja. Na az fel tudja rúgni a legnagyobb, legjobb vadszexes sztorikat is.

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 10:05:43

@Kytia: Így van, ilyesmit írtam én is.

Чапаев 2012.03.14. 10:05:51

In medias rés: pina!

Moj dárágoj poszt-toló! Egyetlen tanácsot adhatok: döntsd el, mit p*k f***át akarsz! Onnantól kezdve minden sokkal, de sokkal egyszerűbb lesz!

Elvtársi üdvözlettel:

Vaszilij Ivanovics

Memories (törölt) 2012.03.14. 10:06:37

@Nathan D'Xantine: Nem láttál még ökröket dugni? National Geographicon nem volt még ismeretterjesztő film az ökrök párzásáról? ;-)
Egy dugás nem dugás, az csak próbálkozás. Más szempontból megközelítve: nosztalgia, kihagyott fiatalkor pótlása. Zoltán esetében a második, hisz úgy fest fiatalkorában már a feleségével volt. Talán ő volt az első szexuális élménye is.

michaela77 2012.03.14. 10:07:40

@Dr. Jula Watson: jaja, persze, nem akarok álszenteskedni, én is hordok mélyen dekoltált felsőket, főleg azért, hogy eltereljem a figyelmet más részekről:) Na de ezt mindenki futólag láthatja, ahogy elmegy mellettem, és nem teszek fel félmeztelen fotókat sehová, meg a bugyimat sem mutogatom.
Arról nem is beszélve, hogy ha a dúsabb idomokat akarom kiemelni egy társkereső oldalon, megtehetem egy szűkebb felsővel is, ami szerintem sokkal izgalmasabb is, mint egy az egyben a világ elé tárni a melltartóból majd' kieső melleimet. A hétköznapokban is inkább ilyenekkel "operálok", mint a köldökig dekoltázzsal.

cyd 2012.03.14. 10:08:00

@Picicsibe a szexistennő: Nem is az! De eszik-e közben töltött káposztát?

Чапаев 2012.03.14. 10:08:13

@cyd: Én azt hittem, a kiegyensúlyozott szexualitáshoz alapvetően csak egy mérleghinta (a.k.a. libikóka) szükségeltetik, valami elhagyott játszótéren... ;)

Memories (törölt) 2012.03.14. 10:08:42

@Picicsibe a szexistennő: A lila nem a nemi kielégületlenség színe?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.14. 10:08:54

@Memories: "Ha annyira nem tudod a gatyádban tartani a farkad, akkor dugd meg egyszer, de utána építsd le a csajt. Ha többször dugod meg, akkor az már viszony."

Ez elfogadható? Ha mindig más nőt, de csak 1x?

Mooon 2012.03.14. 10:09:53

@Memories:

nagyjából erre próbáltam kilyukadni korábban én is :)

Papírsárkány 2012.03.14. 10:11:07

@cyd: Á, ez az "érzelem" dolog csak a nők világösszeesküvésének a része! Ne dőlj be nekik!!!
:-)

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 10:11:12

@cyd: ezért 90%. A maradék 10% az, ami ezen kívül van. :) Mert tényleg az ágy nagyon komoly leképezése ám a mindennapoknak. Szerintem.

Szöszi 28 2012.03.14. 10:11:12

@michaela77: Jó, de ebben az esetben ne felejtsd el azt, hogy egy MOST 17 éves lányról van szó a sztoriban. Lehet, hogy te nem teszel fel fürdőruhás meg köldökig dekoltált felsős, meg miniszoknyás képet, de ma már, hogy úgy mondjam ez tök természetes :)

Caddy 2012.03.14. 10:11:28

@Picicsibe a szexistennő: jó lesz ez, süt a nap,itt is jó a hangulat, a seggfejeket meg le kell szarni. :D

@Dr. Jula Watson: no igen ahol már tányérdobálás sincs, az a legnagyobb szar.

Papírsárkány 2012.03.14. 10:11:59

@Nutshell: Nincs is ezekkel a gondolatokkal semmi baj :)
Tudod, a szex gyönyörű dolog két fiatal, vonzó, szép ember között :) (csak nagyobb ágy kell hozzá)

cyd 2012.03.14. 10:12:44

@Memories: Nabazmeg! Most aztán szegény Nard dilemmázhat: zöld szem hangsúlyozása oder kielégületlenség látszata. 22-es csapdája ez érzem.

mütyür 2012.03.14. 10:13:53

de furi hétköznap itthon lenni... 6kor felébredtem és pánikszerűen elkezdtem kapkodni, hogy baccameg, el fogok késni. hál istennek már a fürdőszobában rájöttem, hogy ma nem kell menni:)

Caddy 2012.03.14. 10:15:16

@Dr. Jula Watson: látom közben bizonyítod az elméletet. :D Helyes, helyes. :)

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 10:15:33

@michaela77:
Itt most csak arra akartam rávilágítani, hogy minden megitélés kérdése. Az említett hölgynek az volt a közönséges, amivel ő nem tudott élni, míg valószínüleg másnak meg a hölgy viselkedése az.
És vannak mindnet kirakok emberek, meg vannak nyakig begombolósak, kiló vakolattal élők, és teljesen natúrak. És az a szép a dolgokban, hogy mindenki megtalálja a saját foltját. :)

Father Justice (törölt) 2012.03.14. 10:16:25

@Kytia: Készséggel elhiszem, hogy neked 17 évesen ilyesmiket jelentettek, és ez rendben is van így. Ettől függetlenül élek a feltételezéssel, hogy 2012-ben annak a 17 éves lánynak, aki az apja kölcsönbenyúlt BMW-jével megy huncutkodni a barátnője társaságában, kihívóan viselkedik az oktatójával, nős férfit buzdít a bugyija lájkolására, miközben burkolt célzásokat tesz némi anyagi támogatás szükségességére, valamivel többet.

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 10:16:33

@Caddy: ott békülős szex sem lehet. Csak némán falnak fordulás és alvás. :D

jadu 2012.03.14. 10:17:38

@tértivevény: de akkor a pasi 19 volt, azé nem mindegy, h 19 évesen szúrsz egy 17 évest, vagy 28 évesen... helló :D

Nutshell 2012.03.14. 10:17:41

@tértivevény: Naná, sőt, az a legrosszabb a gruppen-ben, ha kihagynak belőle :)

Caddy 2012.03.14. 10:17:49

@mütyür: na az akkor szar, ha hajmosás közben jössz rá. :D Szárítás miegymás, rég felkeltél mire.... :(
:D:D:D

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 10:18:32

@Father Justice: Teljesen mindegy, hogy tulajdonképpen meddig is megy el a kislány, a lényeg abban van, hogy versenyezni kell a barinőkkel, meg legyen mkit elmesélni, hogy hát húú, nekem az oktató is megvolt... Ezek valóban csak szárnypróbálgatások, annyira egyértelműen látszik minden egyes mondatból. :)

mütyür 2012.03.14. 10:19:13

@Caddy: á, nehezen kelő vagyok, felkelés és ajtózárás közt max félóra van, hajmosás nem fér bele:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.14. 10:19:47

@Kytia: "Mivel még sosem voltál 17 éves tinilány, így nem tudhatod, mit is értenek ilyesmi alatt a lányok"

Szerintem mostanság nem azt, amit a mi időnkbe! :D
(bár nemtom pontosan mennyi vagy)

De am nekem voltak osztálytársnőim, akiknél már ez akkor is a szex volt a wc-ben. ;))

1 csajnak 14 évesnek volt abortusza, rá egy évre megint terhes lett, meg is tartotta.
1 csajnak 15 évesen volt abortusza
2 csajnak 17 évesen volt abortusza
1 csaj 17 évesen megtartotta utolsó hónapban érettségizett

A többiről nem tudom. Volt 2 nagyon nagy ribanc, de szerintem ők pont ezé' szedtek gyógyszert is, me' ők má' tudták h nem a gólya hozza a gyereket.

Szóval tinilány függő ez. :))

michaela77 2012.03.14. 10:19:48

@Szöszi jóseggű jóillatú jócickójú Kata: azt hittem úgy fogod befejezni a mondatod, hogy dehát ez a te korodban és rajtad nem is mutatna valami jól:DDD

@Dr. Jula Watson: persze, értem én. Csak tudod, nekem meg a női büszkeség a vesszőparipám, meg hogy egy nő ne legyen közönséges. Egy nő az legyen bájos, kedves, csinos, nőies. De igazad van, mindenki megtalálja a foltját:)

Memories (törölt) 2012.03.14. 10:19:48

@Picicsibe a szexistennő: Nem elfogadható, de elfogadhatóbb számomra mint az, hogy viszonyt kezdjen.

Papírsárkány 2012.03.14. 10:21:14

@Nutshell: Hű, már gruppennél járunk? :)

Memories (törölt) 2012.03.14. 10:21:46

@cyd: Nardnak is van lila bugyija?

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 10:22:09

@michaela77: "Egy nő az legyen bájos, kedves, csinos, nőies." A másiknak viszont legyen a nő egy dög, szexi, egy ragadozó vadmacska, a harmadiknak meg legyen rendes, takaros, házias. :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.14. 10:22:14

@Memories: Pff én nemtom. Mondanám, h kérdezd meg Szinyeit... :))

mütyür 2012.03.14. 10:22:28

ez de cuki: kikérte a véleményemet a bugyijáról, akarhat tőlem valamit? lol férfiártatlanság:) mondjuk én ezt nem értem:( ha boldog a házasság, minek levelezget 17 éves kislányokkal? :((

Hurri Kán 2012.03.14. 10:22:29

Talán nem kellett volna Lillát fészen visszajelölni... mert innentől olyan hűséges vagyok, de azér jó lenne a pipihusi szaga van az egésznek...

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 10:23:16

@Caddy: Így viszont van egy jó hosszú szabadnapod, amit nem alszol át :)

Father Justice (törölt) 2012.03.14. 10:23:48

@Dr. Jula Watson: Hogy lenne mindegy? Zoltán pont arra kíváncsi, lehet-e ebből sunázás. :)

mütyür 2012.03.14. 10:23:54

@gyvy: egyetértek. ultragáz a poszter:S

cyd 2012.03.14. 10:24:23

"de ma már, hogy úgy mondjam ez tök természetes"

@michaela77: Figyeled? @Szöszi jóseggű jóillatú jócickójú Kata: leöregezett.

Nutshell 2012.03.14. 10:24:33

@tértivevény: Ja, neeeem? Hűű, ma nagyon előregondolkodom :)
Tényleg magamba szállok, és elgondolkodom :)

jadu 2012.03.14. 10:24:35

@Kytia: lol.. kb ez a szitu.. vagy tényleg egy kis ribi a csaj.. ma már bzmg, 14 évesen nagy ordas kis :DD aztán lehet, h amikor nagyon pasizott, sorban álltak előtte ;)

de furi, az író nem ecseteli a csaj tündöklő szépségét, meg hogy ahogy meglátja már dagad a nadrágja... szóval azt a nagy szexuális vonzalmat nem érzem... az meg tuti, h a pasikat könnyű megvezetni.. teszem magam előtte, meg egy kicsit simizem az egóját és máris jöhet a menet :))

SciNu 2012.03.14. 10:25:07

@Caddy: Fúúúj hová gondolsz? Én kettő kettesről beszéltem :D Egyszer az egyikkel másszor a másikkal. :D

@michaela77: Viszont jópár lánynak (főként a fiataloknak) elég ha jól néz ki. És ekkor találkozik a kereslet a kínálattal :)

Madpapa 2012.03.14. 10:26:10

@Dr. Jula Watson: "Egy nő az legyen bájos, kedves, csinos, nőies." A másiknak viszont legyen a nő egy dög, szexi, egy ragadozó vadmacska, a harmadiknak meg legyen rendes, takaros, házias. :)

Dehogy, all in one! :-))

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.14. 10:26:20

@Memories: Szerintem meg ha ilyen tervei vannak egy pasinak, akkor az a legkorrektebb, ha elhagyja/elengedi a feleségét. Főleg, ha még nincs gyerek.

mütyür 2012.03.14. 10:26:24

@jadu: szörnyű, ilyenkor nagyon tudom utálni a pasikat:S

jadu 2012.03.14. 10:26:30

@mütyür: na ezaz... minek levelezget vele? És miért nem képes leépíteni? Főleg, ha állítása szerint szereti a feleségét.

Mert szereti érezni, h ő egy olyan kan, aki kell a csajoknak ;) vagy vmi ilyesmi lehet az egész...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.14. 10:27:42

@mütyür: Mert nem az. Ez csak a 9 év alatt berögzült duma.

mütyür 2012.03.14. 10:30:02

@jadu: még csak nagyon leépíteni sem kellene, szimplán nem kellett volna visszajelölnie fészen.
most komolyan, csak annyi empátia kellene, hogy gondoljon már bele, a feleség mit érezne, ha megtudná, egy mnk-képződmény a bugyijáról küld fényképeket a férjének? és a pasi ahelyett, hogy röhögne a történteken, még el is morfondírozik, mi lenne, ha....
:/

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 10:30:26

@jadu: Az van, hogy amíg csak kis cicázás megy szóban, még nem is lenne baj, a probléma ott kezdődik, hogy Zoltánunk gyakorlatlan flörtölő, és ő már továbbgondolta a történetet, és menne a kislány ágyába.

Papírsárkány 2012.03.14. 10:30:43

@michaela77: @Dr. Jula Watson: "A nő legyen szelíd, a nő legyen durva. A konyhában tündér, az ágyban meg... pajkos" :)

cyd 2012.03.14. 10:31:25

@Memories: Ha van is, gondolod azzal emeli ki a szeme színét? Elég beteg...

jadu 2012.03.14. 10:31:38

@Dr. Jula Watson: jááj miket nem mondasz.. én csak ezt figyeltem meg ;)) nem saját tapasztalat ;))) természetesen.

@mütyür: én is... tök gázok néha (de persze a csajok is, csak hogy ne legyek kirekesztő :D)

the problem is dear poster, hogy egy 17 évesről van szó, egy tiniről... nem akarom felmenteni, mert ennyi idősen is lehetne vkiben annyi tartás, hogy nem teszi a szépet a nős pasinak, de a tinik kb ezt még nem érzik át annyira, mert bazi komoly kapcsolatuk sem volt (az lehet, h ő annak érzi azt a pár hónapot...de attól még nem az)
szóval neked kéne eszednél lenned.. de úgy látszik, te is ott lent hordod :DD

Memories (törölt) 2012.03.14. 10:31:42

@SciNuBob -Jokka próféta követője: Melyik mesében volt az avatarod? Rémlik, de nem jövök rá.

mütyür 2012.03.14. 10:31:48

@Picicsibe a szexistennő: túl korán jöttek össze, túl hamar házasodtak. mindkettőnek kb. ez lehetett az első komoly kapcsolata. egyetértek, hogy nem kellene ezt forszírozni tovább.

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 10:32:23

@Madpapa: A ragadozó vadmacska ritkán szende bájos. Vagy ha igen, akkor skizofrén az illető, akitől nem árt menekülni :) Na meg egy pasinál sem árt, ha tudja mit akar egy nőtől. :)

Чапаев 2012.03.14. 10:32:24

@Dr. Jula Watson: Nos, szerintem te kicsit eltúlzod a jó dugások alapvető hardverigényét! xD

Szöszi 28 2012.03.14. 10:33:01

@cyd: Kurvára nem :D Semmi ilyen rossz szándék nem volt bennem. Már én se vagyok a mai korosztály, ha nem tűnt volna fel :) Bááár...Tudod valójában van fent rólam olyan kép, ahol láccik, hogy fürdőruha van rajtam és így a dekoltázsom is. Asszem bottal se fognak piszkálni a komoly kapcsolatot kereső férfi egyedek :D

Kytia 2012.03.14. 10:33:15

@Father Justice: Hát azért megnézném én magamanak azokat a lányokat "éles" helyzetben. :D De oké, nyilván van ilyen is. Mindezekkel együtt, illetve pont ezekért nem kell szerintem minimálisan sem komolyan venni egy tinilány dörgölőzését, főleg egy nemtini fiúnak.

@Picicsibe a szexistennő: Úristen, hova jártál te suliba?:DD Gyerekeket ne oda irasd.:)

Memories (törölt) 2012.03.14. 10:33:18

@Picicsibe a szexistennő: Ez is egy megoldás.

@cyd: Lehet ő a fejére húzza és nem nemi jelleget takar vele. :-) Vajon az utcára is felveszi, vagy csak otthon?

mütyür 2012.03.14. 10:33:44

@Dr. Jula Watson: blö:/

@jadu: a csajok is? nem tudom, engem hála istennek nem a nemi szervem irányít:)

jadu 2012.03.14. 10:34:08

@mütyür: na ja... elég gáz ez a Zoltán... a vicces az, h bele sem gondol, h mást is fűzhet így a csaj :D

lol mnk-képződmény :DDD az, nagyon afelé tart a csaj... kell neki cukros bácsi, aki veszi majd az ajcsikat...

vááá nyomi pasik.

@Dr. Jula Watson: jól mondod (már megint :D)

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 10:35:28

@tértivevény: :D

@Чапаев: Aki nem bírja a tempót, az kihullik a rostán :)

jadu 2012.03.14. 10:35:55

@mütyür: engem se... de a kényelmi állandóra sem hajtok, és az ajcsikra sem...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.14. 10:35:59

@Dr. Jula Watson: Imádom a "nő legyen nőies" tipusú agyrémeket.
Ez kb olyan mint az "acél legyen acélos". Pfff....

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.14. 10:36:17

@mütyür: De fogják, és jön a gyerek is... Közben a faszi eljut odáig is, h félre is kefél...
Aztán kiderül, és onnantól a nőn múlik, asszisztál e ehhez a "gyerekekéskényelem" miatt, és élnek a fosban, vagy elválnak...

Az utóbbit megtehetnék most, úgy lenne korrekt.

Madpapa 2012.03.14. 10:36:30

@jadu: mindkét felet izgatja a korkülönbség.
A lányt, hogy tizenéves fejjel egy nála idősebb, a 'ranglistán' a saját értékítélete szerint jóval magasabb szinten lévő pasit sikerül blokkolnia. Nem elegendő, hogy a papa BMWjével furikázik hébe-hóba, de még egy 'férfit' is sikerül beújítani, nem csak egy tizenéves fiúkát. A barinők szemében ez azért menő.
A pasit meg az, hogy egy fiatal, csinos, szintén az ő értékítéletében a felesége szintje fölé helyezett lány érdeklődik iránta. A pasi az ellaposodott házasságában a saját szintjét is jóval alacsonyabb szintre lötte be, ergo egy ilyen kihívás az maga a csúcs neki.
Itt nem a tartósságról kell beszélni, arról kár is. Sokkal inkább arról, hogy magamat valutára konvertálva, mit tudok a piacon vásárolni. És itt ez úgy tűnik, hogy fisherprice!

Papírsárkány 2012.03.14. 10:38:16

@Nutshell: Hát 3 ember az még csak threesome :)

mütyür 2012.03.14. 10:38:17

@jadu: gondolom, vmi fogadásféléből fűzi a posztert. vagy vkinek a baráti társaságából már volt nőspasival viszonya és ő is próbálkozna. nincs is ezzel gond, talán kinövi. na de hogy egy felnőtt ember...?? ehhh:S

jadu 2012.03.14. 10:38:28

@mütyür: @Picicsibe a szexistennő: még ha most válnának, jól is járnának, a feleség még csak 26 éves, könnyen talál vki mást, nem kéne sokáig az asszony idejét rabolni.. Zoltán nem is szertei, ha ilyeneken gondolkodik, h most ágyba vigye a csajt vagy sem.. hmm sztem nem is ez a kérdés... hanem vajon komolyan gondolja-e a kiscsaj? (mert ha igen, és megbizonyosodik felőle, tuti szúrja :D)

Чапаев 2012.03.14. 10:38:48

@Dr. Jula Watson: Ugyan, rostán szexelni kispálya, grillrácsot próbáltad már? xD

Hurri Kán 2012.03.14. 10:39:09

@mütyür:
Nem mondanám, h ultragáz, nem mellékesen fésznek van olyan funkciója is, hogy le lehet tiltani valakit...

cyd 2012.03.14. 10:39:35

@Kytia: Fiai vannak. Nekik még jó lehet, csak anya-apa győzze gumival zsebpénz helyett.
Btw normál tinilány hasonló korosztállyal próbálgatja a csábítását vagy max 3-4 év és természetesen függetlennél.

Madpapa 2012.03.14. 10:40:12

@Dr. Jula Watson: nos azért valljuk be, egy férfi álomban azért egy ilyen all in one konstrukció lenne ideális. De mint írtam az előbb álom. Onnantól kezdve már csak az a kérdés, hogy a lehetőségeimet figyelembe véve mi az ami egyáltalán szóba jöhet.

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 10:40:26

@Nathan D'Xantine: ezt miért nekem mondod? :D Nem én írtam ezt. :P

JOKKA21 2012.03.14. 10:40:49

Zoltán mondok neked egy nagy igazságot!
Minden csaj hazug és ribi!

Hurri Kán 2012.03.14. 10:41:19

@Чапаев:
Hmm... grillrácson igazán forró tud lenni a hangulat. :D

jadu 2012.03.14. 10:41:34

@mütyür: jaja, pont ezt mondtam..írtam én is :D

@Madpapa: sztem ha egy 21 éves tanuló hajtott volna rá, azzal is ugyan ezt csinálta volna... visszajelöli fészen, és bután flörtöl vele...
sztem neki a változatosság kell, nem elégszik meg a feleséggel...

mütyür 2012.03.14. 10:41:35

@jadu: a lány amúgy nem hiszem, hogy komolyan gondolja, próbálkozik:) a döntő pillanatban sztem visszakozna...de ez csak tipp.

@gyvy: na igen. de nehéz olyan kislányt letiltani, akinek már a bugyijára is gerjed:S

Nutshell 2012.03.14. 10:42:30

@tértivevény: Ha már 3, akkor már lehet több is :)

Szöszi 28 2012.03.14. 10:42:43

@mütyür: Naná :D Ez jó ötlet volt, ha van még ilyen és igaznak érzem magamra, máris megy ki a többi mellé :D

cyd 2012.03.14. 10:42:49

@Чапаев: Rendeltetésszerű használat közben? Az az igazi forró szex.

jadu 2012.03.14. 10:42:52

@mütyür: erről eszembe jutott az Amerikai szépség... ááá de egy jó film az!

:))

és ja, sztem Zoltán nem tudja, hogy ez most komoly vagy sem...

mütyür 2012.03.14. 10:43:17

konkrétan már arra is felállt a pöcke, hogy a csaj kibontotta a haját. á, ez biztos vmi rossz vicc:(

Papírsárkány 2012.03.14. 10:44:04

@Szöszi jóseggű jóillatú jócickójú Kata: Ez így van, de csak azért, mert már vén lány vagy! :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.14. 10:44:14

@Dr. Jula Watson: Tudom. Az idézetedben volt.
Azt hittem érdekel a téma. :-)

mütyür 2012.03.14. 10:44:30

@jadu: tényleg...olyasmi:) imádom azt a filmet én is:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.14. 10:44:42

@jadu: "Amerikai szépség... ááá de egy jó film az"

Jaja. Pont ez! :D

fumerin 2012.03.14. 10:44:46

Erre ojjan irodalmi közhely jutott eszembe, amit szeretettel ajánlok poszternek: Bájoló lágy trillák! Tarka képzetek! Kedv! Remények! Lillák! Isten véletek!
:D

Madpapa 2012.03.14. 10:46:58

@jadu: hogy lehet bután flörtölni? Ne minősítsd! Jól esik neki, végre megmozgatott benne egy régen szunnyadó valamit és ez jól esik neki. Ha megáll ezen a szinten mi baj lehet? Persze ez egy indikátor, ami azért sejtet valamit. Kérdés, mennyire színeződött már el az a lakmuszpapír.

SciNu 2012.03.14. 10:47:44

@Memories: Nem mese, játék. MegaMan X.

JOKKA21 2012.03.14. 10:47:53

Ez a Lilla utés?Vagy miért lila a bugyija?Vagy milka tehén?:D

Kytia 2012.03.14. 10:47:57

@cyd: Ez is igaz. Idősebbek maximum kétdimenziósan, poszter formájában jöhetnek szóba.:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.14. 10:48:04

@mütyür: :DD

Szánalmas.

Biztos a feleségének rövid a haja, a faszi meg a hosszút szereti.
Anyáméknál is mindig ez volt. Anyám mindig levágatta, apám meg mondta, h ha megnövesztené jobb lenne... Hehehe...

Szöszi 28 2012.03.14. 10:48:09

@tértivevény: Nem azért, mert csöcsös kép van kint rólam az adatlapomon? :D

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 10:48:12

@Чапаев: hogy jó forró legyen a hangulat? :)

@Madpapa: Háát, ha álmodozunk, akkor igen, valóban, de ha valaki ilyenről álmodozik, az valójában nem ismeri sem saját magát, sem az úgymond igényeit. Mert csak ezek tudatában lehet megtalálni azt, aki valóban passzol. A saját maga ismeretéhez persze a lehetőségek ismerete is beletartozik. Pl, ha féltékeny tipus vagyok, és zavar, ha mondjuk levelezget másokkal, vagy szeret tetszeni máoknak, akkor nem választok egy nyílt, barátkozós, flörtölgetős valakit. :)

mütyür 2012.03.14. 10:48:36

@Madpapa: azért bután, mert ez a szerencsétlen többet képzel bele, mint ami valójában van. én sajnálom a feleséget, hogy ilyen bugyigerjedő a férje:S

Чапаев 2012.03.14. 10:48:48

@jadu: Mondjuk anno én is gondolkodtam azon, hogy ráhajtok az oktatómra, de mindig oldalról közelítette meg a kocsit az a nyavalyás féreg! xD

JOKKA21 2012.03.14. 10:49:04

@Kytia: Aranyos csaj vagy Kítia.:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.14. 10:49:32

Moderátorkám, van új poszt a csp-n...:)

vagy lemaradtam valamiről mint mindig?

2012.03.14. 10:49:46

Fuuu de lassan telik az idő, vagy csak én érzem így?

Madpapa 2012.03.14. 10:50:07

@mütyür: mert te mindenben racionálisan döntesz? ;-)

JOKKA21 2012.03.14. 10:50:22

@Alfonzina: Nincs baj a poszttal.Forma nem tudja, hogy megdugja-e Lillát(inkább LilaLilu kéne legyen) vagy inkább maradjon az asszonnyal, aki jó bablevest csinál.

2012.03.14. 10:50:33

@Alfonzina:
Láttuk, de tegnap ez jött. Szeretnéd (szeretnétek), hogy kitegyük azt is?

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 10:51:21

@Nathan D'Xantine: Persze, oké :) A nőiesség olyan meghatározhatatlan. Mert van olyan, aki 100 kilósan is ízig-vérig nő, míg más karcsún sem az, van aki bakancsban, terepgyakorló ruhában is, és van aki tűsarkúban, sminkben sem az. Ezért olyan megfoghatatlan dolog ez.

2012.03.14. 10:51:24

@Nathan D'Xantine:
Úgy érzem fáradt vagyok... Mozdulni nincs kedvem. :(

Чапаев 2012.03.14. 10:51:29

@jadu: Szerintem fel kell ajánlani egy gruppent a csajnak, asszonnyal, hármasban, azzal rögtön kiugratná a nyulat a bokorból! :D
Nem, kivételesen nem vicceltem, vérkomolyan gondoltam!

mütyür 2012.03.14. 10:52:48

@Madpapa: nem. de nem is jelölgetnék be kislányokat, csak mert bontogatják a hajukat. és ezek után nem hazudnék magamnak arról, hogy szeretem a feleségemet.

jadu 2012.03.14. 10:53:29

@Madpapa: oké, igazad van... nem flörtöl bután.. végül is, nem is lehet bután flörtölni ;)

@Чапаев: vááá ez nagy :D

Caddy 2012.03.14. 10:54:01

@mütyür: fél óra, az nekem arra elég, hogy a vízforralót, a tv-t bekapcsoljam, és elmenjek a mosdóba. :D:D:D

@Dr. Jula Watson: majd a bankszámlaszámodat leszel szíves megadni, hogy tudjak utalni. :)

@Alfonzina: kommenteljél, ne háborogj! :D

Чапаев 2012.03.14. 10:54:03

@Dr. Jula Watson: BTW, a terepruhás-bakancsos szexisségről jutott eszembe:

www.serialno3817131.com/

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.14. 10:54:16

@"Zsu": Kezdődő flu?

@Dr. Jula Watson: Pontosan. Úgy tenni mintha a nőiesség fogalma egyértelmű lenne... mégis hányszor benyögik ezt a sztereotíp marhaságot....

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 10:54:21

@mütyür: Annyira azért ne itéld el. Nem olyan bugykergető ő. Inkább csak nagyon-nagyon tapasztalatlan. Útjába akadt egy próbálkozó, csinoska tini, és ő ráfutott, mert tetszett neki a kedvessége, de még mindig csak azon vacilál, hogy ugyan miért kérdezte meg tőle, mit szólt a bugyijához? A tapasztalatlansága miatt sodródhat bele egyre jobban a dologba, mert nem látja, nem érti mi történik vele.

Szöszi 28 2012.03.14. 10:54:27

@tértivevény: Ééértem, szóval te járnál velem, attól függetlenül, hogy ilyen kép van fent rólam, de az akadály az lenne, hogy már öreg vagyok? :D

mütyür 2012.03.14. 10:55:12

@Caddy: hehe, én már előző este kikészítem a KV-t, amíg forr a víz kb. el is szoktam készülni:))

Caddy 2012.03.14. 10:55:37

@"Zsu": igen ma nyúlik az idő, határozottan.
Te is már máshol szeretnél? :)

mütyür 2012.03.14. 10:56:12

@Dr. Jula Watson: hogyhogy nem tudja, mi történik vele?

jadu 2012.03.14. 10:56:22

@mütyür: na ez az!
Meg most mi a dilemma? Ha vkit szeretek, nem akarom megbántani. Ha valakit szeretek, azért néha-néha eszembe jut, h vajon ezzel vagy azzal megbántanám-e...

Kytia 2012.03.14. 10:57:18

@JOKKA21: Olyan tudtommal nem létezik, ne mondjál ellent magadnak lécives.:D

Caddy 2012.03.14. 10:57:47

@mütyür: leborulok nagyságod előtt. Én erre mindig is képtelen voltam. A reggelek nálam kisebb szeánszok. :)

mütyür 2012.03.14. 10:58:04

sztem poszter nézzen több pornót. szoftosabbakat feleséggel együtt. hamar le fog nyugodni.:)

Father Justice (törölt) 2012.03.14. 10:58:29

@mütyür: Vonatkoztass el a hajbontogatásról. Tuti, hogy a combjai is formásak ennek a Lillának. :)

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 10:59:24

@Чапаев: :)) De miért nem ő?
www.serialno3817131.com/serialno46.html

@Nathan D'Xantine: Nyilván neki van egy fogalma, elképzelése arról, ő mit nevez annak. Csak nem mindenkinek ugyanaz. Ezért említettem meg a sztorit, hogy kinek mi a szexi pl, és mi a közönséges.

2012.03.14. 11:00:11

@Nathan D'Xantine:
flu? Az mi?

@Caddy:
Igen, program van délután. :) Neked is?

fumerin 2012.03.14. 11:00:41

Akkor ma kibontom a hajam. És fésűt is használok! :D

Madpapa 2012.03.14. 11:01:51

@Dr. Jula Watson: mindig megtalálom azt aki paszol? Ez egy idea a számomra. Az adott pillanatban érvényes lehetőségeimet figyelembe véve jó lehet. De ugye az a pillanat elmúlik és már két pillanat múlva lehet mások lesznek az előnyök és hátrányok a szememben.
A pasi is ezért posztolt ide, hogy a benne felmerült előnyöket és hátrányokat mérlegelve, valamilyen irányba megváltoztassa. Gyaníthatóan az olyan kommentek lesznek a nyerők neki, amiben bátorítást kap a lila bugyi lehúzására. Ezzel mintegy feloldozást fog nyerni a bűne alól önmaga előtt, mert ezt várja itt, a feloldozást. A másik véglettel viszont csak a bűntudata lesz erősítve, ha a földbe lesz döngölve, és a vágy marad korlátok közt.

fumerin 2012.03.14. 11:03:12

@mütyür: A szaftos pornó az tartalmaz pörkölt szerű elemeket? :D

mütyür 2012.03.14. 11:05:33

@Father Justice: jóvanna, tudom frisskemény husi, szűk punci stb. azt is tudom, hogy a férfiaknak ez elég.

úristen, mekkora MNK lennék, ha szép lennék és szexi ... minden jópasit megdugnék:))

mütyür 2012.03.14. 11:06:22

@Анна ( fumerin): eh, azt hittem, tényleg félregépeltem:))

Hurri Kán 2012.03.14. 11:06:52

@mütyür:
Szoftosnak semmi értelme :D

2012.03.14. 11:07:42

@Nathan D'Xantine:
Jah nem, inkább csak az, hogy nem telik a nap (még csak 11, és úgy érzem mintha már 2-3 lenne) és a nap se süt. :( Pedig ma kollégám sincs, hogy behúzza a függönyt.

mütyür 2012.03.14. 11:07:44

@Caddy: hát én képtelen vagyok nap mint nap hajnali fél5kor bármilyen szeánszot is tartani:) kivéve a továbbalvás rituáléját:)

Madpapa 2012.03.14. 11:08:01

@mütyür: ergo az összes pasi egy élvhajhász szemét. MPG! :-) szóval te vagy JOKKA nőoldali megfelelője? :-)))

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 11:08:07

@mütyür: Úgy, hogy nem flörtöltek vele már nagyon régóta. Kap pár mosolyt, pár kacér megjegyzést, és nem tudja őket lazán a helyükön kezelni. Érzi, hogy ez jól esik neki, és egyre jobban belesüllyed.

Caddy 2012.03.14. 11:08:24

@"Zsu": húú naná, már nem bírok magammal annyira mennék, nem csak ma, egész négy nap. :)

mütyür 2012.03.14. 11:08:59

@gyvy: nemtudom, a keménypornótól általában behányok:D

Papírsárkány 2012.03.14. 11:09:16

@mütyür: Na csak kibújt a szög a zsákból :)

Papírsárkány 2012.03.14. 11:10:12

@Szöszi jóseggű jóillatú jócickójú Kata: Watsonom Ön a legapróbb jelekből is helyesen következtet (kivéve, hogy járnék veled, azt verd ki a fejedből :P)
:-)

jadu 2012.03.14. 11:10:39

@mütyür: :DDD lol... ó, ha szép lehetnék... T_T de egy nagy ribi is lennék...

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 11:11:18

@Madpapa: Ha előnyökben és hátrányokban gondolkodsz, már régen rossz. Akkor maximum az adott lehetőségek közül választod a legjobbat, és nem azt választod, akit valójában szeretnél. Mert lehet ő nincs épp az adott lehetőségek között. Tudd, hogy mit akarsz, és azt, olyat keress, ne a meglévőket próbáld meg beleigazítani az elképzelésekbe.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.14. 11:11:31

@Caddy: jóvanna:)

@"Zsu": ez ide jött, vagy oda, vagy hova, vagy mivan?:)

mütyür 2012.03.14. 11:12:05

@Madpapa: ez csak én-tapasztalat, nem vetítem ki a teljes halmazra, de ha ilyen posztokat olvasok, néha elborulok, ez tény:)

@Dr. Jula Watson: igen, de miért süllyed bele? ahelyett, hogy kihasználná hogy kanos és orbitálisakat szeretkezni a feleséggel. de ő inkább kislánybugyikon morfondírozik.

jadu 2012.03.14. 11:12:20

@Father Justice: de nekem jön le a posztból, h bazi szép lenne a csaj.. egyáltalán nem áradozik a csajból áradó szexualitásról :D

ne mondd már, hogy nem inkább az tetszik neki, hogy egy kis tini ráhajt.. érted, Rá, a kis vezető oktatóra...

Madpapa 2012.03.14. 11:12:31

@jadu: nem hiszek abban, hogy egy ember mindig képes racionálisan dönteni. Ezt itt leírni jó, de a valóság nem ez.

2012.03.14. 11:12:36

@Caddy: Hova mész? Buli, vagy csak valami szimpla program? Táskarádió milyen hely? Voltál már?

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 11:13:48

@Madpapa: minden pasi az valóban, csak a megfelelő katalizátor nő kell hozzá :)

mütyür 2012.03.14. 11:14:12

@tértivevény: @jadu: baromira tudnám élvezni, hogy végiglejtek az utcán és tudnám, hogy na most minden pasinak felállt:)))

jadu 2012.03.14. 11:14:24

@mütyür: ez jó meglátás... simán a házasságába pumpálhatná a farkába gyűlt vért :D nem, ehelyett csak nyáladzik a bugyis képen...

sztem ma megdugná a csajt, ha tehetné.. ehh :/

Чапаев 2012.03.14. 11:15:24

@Dr. Jula Watson: Korrekt választás, tipikus orientális zsidó lány, húsos ajkak, pici mellek, aktuálisan formás, de időtávlatokban orbitálissá terebélyesedő hátsó! xD

Szöszi 28 2012.03.14. 11:15:40

@tértivevény: Nyilván ez kölcsönös, fogalmam sincs kiféle-miféle vagy, csak kíváncsi voltam nálad melyik számít jobban :)

JOKKA21 2012.03.14. 11:15:48

@Kytia: Jó, akkor úgy fogalmazok, hogy sunáználak, mert nem vagy rossz suna.:D

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 11:15:54

@mütyür: mert tapasztalatlan, és nem tudja kezelni a helyzetet. Nem tanulta meg ezt, amíg tizenéves volt ő is. Ne feltétlenül a saját fejeddel gondolkozz.

jadu 2012.03.14. 11:16:02

@Madpapa: nem tudom, ilyen helyzetek lehet racionálisan dönteni. egy harcmezőn, ahol meg akarnak téged ölni és az életben maradás a tét, ott nem lehet mindig racionálisan dönteni.
Lehet, hogy nektek pasiknak nehéz a vért a farkatokból visszapumpálni az agyatokba... de valahogy ez nálam nem olyan nehéz... :P

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 11:16:36

@mütyür: Ehhez igazából még csak jól sem kell kinézni :) Ez a legviccesebb.

jadu 2012.03.14. 11:17:02

@jadu: vááá mármint nem a vért visszapumpálni a farkamból (mert nincs).. én nem a puncimmal gondolkodom... :P

Чапаев 2012.03.14. 11:18:05

@Анна ( fumerin): Persze, gyesznyózsír, meg alávágott vereshagyma, az a lényegi szaftképző tényező! ;)

2012.03.14. 11:18:19

@A Jó Meglepően Izmos Hercege:
Ő a szívéből pumpálja vissza az agyába.

fumerin 2012.03.14. 11:18:23

@mütyür: Nézd, ha túl sok a szaft egy sör mindig jól tud esni, előtte és utána is :D

mütyür 2012.03.14. 11:18:44

@jadu: hát de nem? semmi baj nincs azzal, hogy meglát vkit az utcán és rágerjed. de a vége az legyen, hogy engem szexuáljon meg, ne mást. bakker. vegyen feleségnek ugyanolyan bugyit, aztán hajrá:)

cyd 2012.03.14. 11:18:46

@jadu: Egy vérző farkú férj, hogyan segíti elő a boldog házasságot?

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 11:19:04

@jadu: Pedig, pont az életbenmaradásnál lehet, és kell is racionálisan dönteni. Érzelmi kérdésekben nem lehet, mert az nem olyan, hogy eldöntöm ezt vagy azt akarom érezni. Onnantól már csak az a kérdés, magamat és az érzéseimer erőszakolom-e meg, vagy pedig másokat bántok, amíg önmagamhoz hű vagyok.

Papírsárkány 2012.03.14. 11:19:07

@jadu: Erről most az a vicc jutott eszembe, hogy
Férfi odamegy bárban egy nőhöz, hogy:
- Hölgyem, 1 millió dollárért lefeküdne velem?
- Hogyne.
- És 100 dollárért?
- Hát minek néz maga engem!?
- Azt, hogy ön micsoda, már tisztáztuk, most a díjszabásról alkudozunk.

(lefordítom: ribinek ezek szerint már ribi vagy, csak nem tudsz kibontakozni :P
Ugyanez persze vonatkozik @mütyür: -re is :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.14. 11:19:29

@"Zsu":

Szívvel gondolkodni épp olyan baromság mint fasszal. Aggyal kell bazz.

Caddy 2012.03.14. 11:19:40

@mütyür: mondjuk azt mindennap tudnám én is. :)

@Alfonzina: ide jött a poszt, mert ott behalt a kommentelés. :)

@"Zsu": majd meglátjuk még mi lesz belőle. :)
Táskarádió jó, még annak idején ajánlottam is neked. Hangulata van, meg nagyon szép helyen. :)

mütyür 2012.03.14. 11:20:05

@Dr. Jula Watson: tényleg? hm. vmit nagyon rosszul csinálok:D

@Анна ( fumerin): ehehe:D

fumerin 2012.03.14. 11:20:06

@Чапаев: Tuttam, hogy sosenem fogom átlépni a konyha világát! :D

jadu 2012.03.14. 11:20:40

@cyd: no comment :D

de mégis comment:
ne a farka vérezzen, hanem legyen benne sok vér, hogy álljon neki mint a cövek.. legyen jó kemény... és döngesse meg az asszonykát vele... pár perc boldogság...ergo a házasság is boldog

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 11:20:56

@cyd: :)

@Чапаев: :DD Azt mondod, túl sokat voltam közöttük? :D

Szöszi 28 2012.03.14. 11:21:45

@tértivevény: Ezt ma már másodjára mondod a délelőtt folyamán , uncsiiiiiiiiiii! :)

Hurri Kán 2012.03.14. 11:21:54

@cyd:
Simán. Szinte kizárt, hogy vérző farokkal félre tudjon dugni. :D

SciNu 2012.03.14. 11:22:49

@mütyür: A szőr a hátán? :P

@jadu: Nem nehéz visszapumpálnod a vért a farkunkból az agyunkba? :D

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 11:23:00

@mütyür: Fúú, nem tudom, szeretnék-e olyan szexet, ahol a pasi farkát más állította fel, de engem használ levezetésnek :S

jadu 2012.03.14. 11:23:39

@Dr. Jula Watson: az érzéseim szolgája vagyok, vagy fordítva, azok felett is úr vagyok?

nem tudom, sok ember veszti el a fejét, és kezd ámokfutásba a harctéren. A stratégia nem a kiskatonák dolga ;)

@tértivevény: kapsz egy pofont és egy rakat yakuzát :D

mütyür 2012.03.14. 11:23:52

hm. asszem be kellene fejeznem a csomagolást végre

Madpapa 2012.03.14. 11:25:00

@Dr. Jula Watson: ezt nem tudhatod biztosan sosem, hogy mi miatt került harci állapotba :-)))

Papírsárkány 2012.03.14. 11:25:03

@Szöszi jóseggű jóillatú jócickójú Kata: Akkor fuss neki mégegyszer, hátha legközelebb nem beszélsz félre :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.14. 11:25:04

@Caddy: és Panniék nem rúgják szét a bloggazdi seggét?:))

cyd 2012.03.14. 11:25:34

@jadu: "pár perc boldogság..."
Látom neked is sokat kell még tanulni...

mütyür 2012.03.14. 11:25:44

@Dr. Jula Watson: hát nem úgy értem, hogy közben rágondol, hanem begerjesztette és már csak arra tud gondolni, hogy engem megizzasszon:)) én már mondjuk csináltam olyat, hogy megkérdeztem pasitól, most kire gondol, hogy így felállt neki... kicsit kiakadt a kérdésen:DD

fumerin 2012.03.14. 11:25:53

@mütyür: Én már nem férnék be a bőröndbe? :D

jadu 2012.03.14. 11:26:20

@SciNuBob -Jokka próféta követője: I'm so not answering this :DDD

@Dr. Jula Watson: pedig velem volt már, h a pasimon vezettem le egy hasonlót...

vagy amikor nézel pornót, akkor arra gerjedsz ami előtted van és nézel, és aztán veted magad a pasidra :D

Szöszi 28 2012.03.14. 11:26:40

@tértivevény: Nem, te variálj és a probléma megoldódik :)

Madpapa 2012.03.14. 11:26:46

@Alfonzina: erre gondoltam én is, hogy nem-e lesz letiltva az egész szépen ....

2012.03.14. 11:26:48

@A Jó Meglepően Izmos Hercege:
Kell, de néha a szived nagyon tiltakozik. :) Gondolom tudod mire gondolok. :)

@Caddy:
Oda megyek ma két volt osztálytársammal. Kíváncsi leszek. Én Lila körtét szeretem még. Voltál már? Ha nem nézz be, bár nem mindig cukik a pincérfiúk, de van 1-2. ;)

mütyür 2012.03.14. 11:27:17

@Анна ( fumerin): gyere, macsek mellé még épp beférsz:)

jadu 2012.03.14. 11:27:19

@cyd: ez egy szófordulat volt :P

cyd 2012.03.14. 11:28:36

@Madpapa: Mégis milyen alapon?

Papírsárkány 2012.03.14. 11:29:06

@jadu: fájdalmas az igazság :)
De hát te a fájdalamat szereted, nem? :)

mütyür 2012.03.14. 11:29:07

@Dr. Jula Watson: jó, annak könnyű, akiből alapból sugárzik a szexualitás:)

Чапаев 2012.03.14. 11:29:10

@Dr. Jula Watson: Áááá, nem ismerem a magánéleted, hogy volt-e már részed kóser leszbikus gruppenekben! xD

Papírsárkány 2012.03.14. 11:30:58

@mütyür: kivéve, ha rákot okoz, és azért döglenek utána a férfiak...
:-)

SciNu 2012.03.14. 11:31:39

@cyd: :D
@jadu: Szóval igen :D
@"Zsu": Infarktusra? :)

Father Justice (törölt) 2012.03.14. 11:31:42

@jadu: Persze, hogy nem 10/10-es vadászbombázó a lány, de ez egy percig sem volt kérdéses. Ha az lenne, nem így kezdődne a poszt: "Mikor érte mentem az első órára, teljesen átlagos, az évszaknak megfelelő ruhákban volt..", hanem valahogy így: "Mikor érte mentem az első órára, olyan szinten sátrat vert a gatyám, hogy ki sem szálltam a verdából, csak integettem neki, hogy szálljon be az anyósülésre."

A lány nem bombanő ugyan, de feltehetően sunapozitív ÉS imponál Zoltánnak, hogy esetleg megdughatná. Zoltán házassága sem hever romokban ugyan, de langyosvízzé alakult az elmúlt években. Azaz egyik oldalon sem fekete-fehér végletek vannak, hanem ilyen meg olyan árnyalatok. Pontosan ez a fő oka Zoltán tözsölgésének.

Egyébként ha a csaj "bazi szép" lenne, már eleve meglennének a miniszoknyát és egyéb nőcis kiadásokat biztosító elemek a felhőjében, és nem kellene ilyen burkolt célzásokkal utalnia a szándékaira. Elegendő lenne villantania egyet-kettőt, és 10-ből 9 férfit máris az orránál fogva vezethetne, 10-ből 7-et pedig úgy húzna le, ahogy akarna.

jadu 2012.03.14. 11:33:12

@mütyür: na ja.. bakker... valahogy nekem is meg kéne tanulnom hogyan kell szexuálisan sugározni :DDD mert kb belőlem csak a totális asszexualitás sugárzik. a ne nézz rám, kérlek ne nézz rám attitűddel keveredve :D:D

@tértivevény: nem szeretek én semmit :P

Madpapa 2012.03.14. 11:33:32

@cyd: a jogászok tudják ezt, eleve hivatkozva van ugye a régire, ergo nem saját ötlet. Bele lehet magyarázni.

2012.03.14. 11:34:34

@SciNuBob -Jokka próféta követője:
Ezt most nem tudom mire érted. :) Írd meg, addig én elmegyek enni. :)

cyd 2012.03.14. 11:34:41

@Madpapa: De mit? Védjegyoltalma van a csp-nek a párkapcsolati/ismerkedős/szakítós történetek publikálására? A levélíró említette meg egyébként is.

jadu 2012.03.14. 11:34:48

@Father Justice: már megint egyetértek.. ez fáj :D

mütyür 2012.03.14. 11:35:37

na sikeresen letoltam 1 l kólát, közben megittam a KV-t. kezdek élni.

JOKKA21 2012.03.14. 11:36:40

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Jól beszélsz.

@Dr. Jula Watson: Ahhoz mit szólnál Julcsa, ha felállítanád a farkam és mást dugnék meg?:D

mütyür 2012.03.14. 11:36:44

@Father Justice: "sátrat vert a gatyám" ... ez kész:DD

ST83 2012.03.14. 11:37:13

Kedves Zoli!

A lany 17 eves es jatszik veled. Ahogy vszinuleg meg sok mindenki massal is teszi. Latja, hogy csorog a nyalad es ez tetszik neki. Ne porogj ezen.
Ha akarsz kalandot mozdulj ra. Ha nem akarod kockaztatni a hazassagod, akkor tobbet ne beszelj a lannyal. Szerintem nincsen szukseged ilyesfajta izgalomra.

JOKKA21 2012.03.14. 11:41:57

"ennyit számit a pénz, erröl beszélünk mi férfiak. Kicsi a faszod? Csunya vagy? Dagadt vagy? Nem számit ha van egy lusxus autód"
Napishitről idézet, de nagyon igaz.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.14. 11:42:09

@"Zsu": Ez nem "válasz", csak általános javallat.
Szóval szerintem tök jó lenne, ha itt lenne egy amolyan return rovat.
Vagyis egy hónap múlva a posztok szerzői megírnák mi lett a dolog utóélete...
Engem legalábbis érdekelne.

Чапаев 2012.03.14. 11:42:22

@Madpapa: Továris, ha a közösség meg van, lehet szépen továbbvándorolni más, nem Index-érdekeltségű blog-hosztingra, vagy akár saját domainre. A lényeg az, hogy az itteni aktivitás folyamatosságát sokkal egyszerűbb biztosítani, mint a Cs&P látogatottság-függő reklámbevétel-elvárásait. De ahogy anno a fülöp-szigeteki elnökválasztás előtt mondták: Aki sokat Marcos ... ;)

SciNu 2012.03.14. 11:43:17

@"Zsu":
"Kell, de néha a szived nagyon tiltakozik. :) Gondolom tudod mire gondolok. :)"
"Infarktusra?"

Én is megyek enni!

JOKKA21 2012.03.14. 11:43:34

@Father Justice: Jól beszélsz, ilyenek a nők sajnos.De engem nem fog az orromnál(vagy farkamnál) fogva vezetni egy ribi sem.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.14. 11:46:20

@Madpapa: mivel a CSP blog.hu-s ejmiakő, ezért simán el tudom képzelni,hogy ki fogják tiltani ezt a blogot a picsába, vagy leállítják.

hát nemtom. szerintem így necces, de ne legyen igazam. nekem már meggyűlt a bajom a blog.huval régebben,úgyhogy semmi jót nem várok.

JOKKA21 2012.03.14. 11:48:25

@Alfonzina: Akkor az indexen kell nyitni a hölgyek urak szexben ex CSP-sek címmel és ott lehet nyomulni, bár az sajnos moderált.:D

jadu 2012.03.14. 11:49:59

vááá éhes vagyok :((( és nutellás palacsintát akarok... de ahhoz csinálnom kéne.. és semmi kedvem palacsintát sütni :(

JOKKA21 2012.03.14. 11:50:01

@SciNuBob -Jokka próféta követője: :D igen a szépség is a pénzre és kastélyra ment.Gastonnál gazdagabb volt a bíszt, ezért választotta.Biztos jobb lovaskocsija volt, mint a szépfiúnak.:)

cyd 2012.03.14. 11:50:35

@Alfonzina: Und? Postr, freeblog a lehetőségek tárháza végtelen.

Hurri Kán 2012.03.14. 11:51:18

Egyébként miért is állítanák le ezt a blogot? Mert azt írta a poszter, h ide IS elküldte? Mi tiltja azt meg, hogy írok egy posztot és elküldöm több blognak?

JOKKA21 2012.03.14. 11:52:02

@Alfonzina: Remélem nem tiltják le, CSP-nek a fészbukosok a közönsége, ennek a blognak meg az CSP-ről kiszorulók, akik nem tudnak, nem akarnak vagy csak naponta egy kommentet írnak oda.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.14. 11:52:30

@cyd: hja, csak minden vándorlással morzsolódik a tömeg.

@JOKKA21: jó lenne valami blog komolyabb társ- témákkal. lennének is ötleteim. ezek a tinisztorik bértollnokoktól már rém unalmasak.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.14. 11:53:22

@gyvy: semmi. csak egyszer hopp, nincs ez a blog.:)
de nyilván, akkor van máááásik, ahogy asszem Rodolfo mondta volt.:) (már, ha jól emlékszem:))

SciNu 2012.03.14. 11:54:40

@JOKKA21: Lovaskocsi? Höhh! Az a pórnépnek van. Neki hintója volt! A Gaston meg folyton gyalog járt. Naná hogy tutibb parti volt az agresszív, de gazdag állat. Így sunáért cserébe aranyéletet élhetett. Munka nista. Szebbnél szebb ruhák. Csak szeretőt volt kissé nehéz találni mivel ott még a bútoroknak is füle volt. :)

Father Justice (törölt) 2012.03.14. 11:54:46

Amíg a szerző felhatalmaz a közlésre, vagyis nem kopipészttel történik a tartalom átemelése arról az oldalról, amelyiknek (kizárólagosan) beküldte a sztorit, nincs mit megtámadni.

Hurri Kán 2012.03.14. 11:56:48

@Alfonzina:
És hogy figyeljék a kezét :D

JOKKA21 2012.03.14. 11:56:56

@Alfonzina: Abból egyet én írtam.:D Nap végére lesz kb 18-20 komment ott.

JOKKA21 2012.03.14. 11:58:41

@Alfonzina: Nem baj, van másik.Így mondta.

@SciNuBob -Jokka próféta követője: Csészike ha felnő sunázgathatja titokban.:D
Andersen mesében meg nem tudta elvenni Gerdától a boszorkány a hejjespaseet.:D

Чапаев 2012.03.14. 11:59:25

@tőzegmalac: Persze, de gyere még három métert felém! Na, ott kezdődik a friss taposóakna-telepítés! xD

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 11:59:48

@jadu: Erre én mindig azt szoktam mondani, hogy az érzéseink nem szoktak tévedni. Nem véletlenül kedvelünk valakit, és nem véletlenül taszít a másik, nem véletlenül undorodunk dolgoktól. Civilizációs betegség, hogy az eszünkkel felül akarjuk írni az érzéseket. És aztánmeg verjük sokszor a falba a fejünket.
És itt most nem azt propagálom, hogy mindenki körbe-körbe keféljen.

SciNu 2012.03.14. 12:00:10

@JOKKA21: Akkor nem árt ha elemlámpává nő fel :D

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 12:01:08

@Madpapa: Nyilván nem. De azt lehet érezni, ha csak levezetőnek használ, vagy valóban velem szeretne izzadni.

JOKKA21 2012.03.14. 12:01:12

@Dr. Jula Watson: Miért nem?Gruppen nem lenne jó?:D

@Чапаев: Komunyiszt csak fel ne robbanj véletlenül.:D

Чапаев 2012.03.14. 12:01:43

@Dr. Jula Watson: Valahogy éreztem, hogy inkább a lóugrás-mintázatot kedveled! ;)

JOKKA21 2012.03.14. 12:03:23

@Dr. Jula Watson: Veled szeretnék izzadni nyáron a 40 fokban hideg sörrel foci eb-t, olimpiát és wimbledont nézve.:D

@SciNuBob -Jokka próféta követője: Bevilágítaná Belle barlangját.:D

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 12:06:10

@mütyür: Igen, inkább erről van szó, mint a kinézetről.

@Чапаев: Nem szeretem én a tömeget. És 3 fő már tömeg. :)

@JOKKA21: Hát még nem áll? Akkor nem vagy túl kanos :D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.14. 12:06:27

@JOKKA21: na, te se 21 vagy, ha ezt tudod:)

@gyvy: mi már öregek vagyunk, tudjuk hogy volt ez.:) oké, vissza fogod írni,hogy csak a magam nevében..:)

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 12:07:06

@JOKKA21: Pedig dehogynem. Szeretnéd te azt nagyon, hogy valaki szorosan rámarkoljon, és mennél utána, mint a pincsikutya. :)

cyd 2012.03.14. 12:08:46

@JOKKA21: Az Eötvös Gábor volt, a zenebohóc, Rodolfó meg a bűvész.

mütyür 2012.03.14. 12:08:57

@Dr. Jula Watson: na de aki nem szép, annak nincs önbizalma ergo kisugárzása sem lesz soha

Чапаев 2012.03.14. 12:09:05

@Alfonzina: Lehetne komolyítani, de kérdés, érdemes-e belevágni itt, ha már most azon megy a para, hogy jön a bloghus inkvizíció, és jól bezárja ezt a blogot.
Persze ezzel pont azt igazolnák, hogy öngólt lőttek a komment-rendszer megváltoztatásával, de hát ez itt a kokik és sallerek földje, józan észre hallgatva revideálni nézeteket nem trendi...
A lemorzsolódással nem értek egyet, mert pont a fészbúk miatt /révén ment körbe a hír arról, hol van az "új Cs&P"!

Чапаев 2012.03.14. 12:09:51

@Dr. Jula Watson: Na-na, és a tömegvonzás, az smafu? ;)

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 12:11:06

@JOKKA21: Nem, nem lenne jó :)

@Чапаев: "Csinálj úgy mint egy ló! Naaa csinálj úgy mint egy ló!"
ez honnan? :)

cyd 2012.03.14. 12:11:25

@Dr. Jula Watson: Muszáj. Ha szorosan rámarkolnak és elindulnak a legjobb, ha követi az ember.

Чапаев 2012.03.14. 12:11:36

@Dr. Jula Watson: Itt feltételezem nem acélkarmú Freddyre gondoltál, az Elm street-ről! xD

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 12:11:54

@mütyür: mondtam, nem szépség kérdése. :) Tényleg nem. Sem a nőknél, sem a férfiaknál.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.14. 12:12:43

@Чапаев: hát mondjuk ez igaz, csak úgymond így nehezebben fog bővülni a kör, mert a csp szélesebb körben ment az index címlap által, ez pedig inkább belterjes.
amivel nincs is baj, de bővülni nehezebb lesz, márpedig időnként jó, ha jönnek új arcok, akikkel kiegészül a csapat.

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 12:12:47

@Чапаев: Elég tömeg vagyok én, és eléggé vonzó is :DD

Papírsárkány 2012.03.14. 12:13:16

@jadu: @mütyür: nyomiságra nincs gyógyszer!!! :-)
(de azért lehet picit fejlődni)

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 12:14:09

@cyd: Na ugye. Nincs választása a pasinak, csak biztos kézzel kell a nőnek rendelkeznie :)

@Чапаев: Gondolatolvasó :)

mütyür 2012.03.14. 12:14:31

@Dr. Jula Watson: ez tényleg így van. sokkal jobban kellene ezekre figyelni, nem győzködni magunkat, hogy dede, jó lesz ez

de az önbizalom szépség kérdése:)

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 12:15:11

@JOKKA21: Ha már a nézésbe is beleizzadsz, régen rossz. Így nem bírod majd a stapát az ágyban :D

mütyür 2012.03.14. 12:15:31

@tértivevény: á, én már ilyen nyomi maradok:)

tőzegmalac 2012.03.14. 12:15:51

@Чапаев: mekkora rumli van már azokban a körletekben :D

Чапаев 2012.03.14. 12:16:36

@Alfonzina: Csak halkan szólok, hogy a NOL-on, origo-n is van oldalsáv, nem az index a spanyolviasz egyedüli letéteményese! ;)

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 12:17:23

@mütyür: Én nem vagyok szép, aztán mégis túlteng bennem az önbizalom. :S

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 12:17:53

@tőzegmalac: Te is a lényeget nézed szivem! :)

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 12:18:50

@gyvy: Mert én egyvalakivel való kefélésre gondolok :D

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 12:20:44

@Alfonzina: A címlap általában csak a trollokat vonzza be.

Чапаев 2012.03.14. 12:21:00

@Dr. Jula Watson: Ja, és feltételezem, van sötét oldalad is, akár a Holdnak, na meg néha eltrafál egy-két űrszemét is! xD

Чапаев 2012.03.14. 12:21:41

@tőzegmalac: Potrien őrmester, az kéne nekik...

mütyür 2012.03.14. 12:22:12

@Dr. Jula Watson: de sztem egyszer, nagyonnagyonnagyon régen:)

indapass90210 2012.03.14. 12:22:25

"Mitévő legyek?"

A mitévő legyek a legtétovább állatok a világon.

Szerintem csináld meg, legfeljebb majd utána megmosod, és a feleséged garantáltan nem fog semmit sem észrevenni.

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 12:23:31

@Чапаев: Na de mindig az előnyös oldalammal fordulok az engem vonzóhoz. :) Szemét ellen meg van elhárítóberendezésem. Modernizált lány vagyok én :)

indapass90210 2012.03.14. 12:23:37

@Alfonzina: "időnként jó, ha jönnek új arcok, akikkel kiegészül a csapat."

Ezt pontosan így gondolom én is. Milyen unalmas lesz már, amikor mindenki volt mindenkivel, csak Jokkával nem, és összeverekedünk a seggén.

Caddy 2012.03.14. 12:23:53

@Alfonzina: ez nyilván majd ki fog derülni. :D

@"Zsu": Lila körte életemben nem is hallottam még.:D Na vannak hiányosságaim. Ahol helyes pincérfiúk vannak, azok kiemelten érdekelnek. :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.14. 12:24:02

@mütyür: "de az önbizalom szépség kérdése"

Ez nem igaz. Minden a környezettől függ. Ha gyerekként csúfoltak, csúnyaként kezeltek, elnyomtak, azt hitted el, és abban éltél és élsz.

Ha később sok pozitív visszahelzést kapsz, változhat ez, ha már nem ment át kórosba.

Ha normálisan viszonyult hozzád a környezet gyerekkorodban, akkor az önértékelésed és az önbizalmad is egészségesen fejlődött. A visszigazolás persze mindig kell. :)

cyd 2012.03.14. 12:24:21

Húbazmeg nincs még 12:30, de már 450+ komment. Hány pár napos blog mondhatja ezt el magáról?

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 12:24:51

@mütyür: Végül is, lehet :)

@Dövan: A tesze-tosza, tököm-lököm tényleg a legrosszabb fajta.

cyd 2012.03.14. 12:25:02

@Dövan: Tied lehet, ezt már látatlanba megmondom.

Hurri Kán 2012.03.14. 12:25:05

@Dr. Jula Watson:
Én is. Egyszerre mindig csak egyvalakivel. :D

mütyür 2012.03.14. 12:25:24

@Picicsibe a szexistennő: igazad van amúgy:) nálam már sajna kóros:))

2012.03.14. 12:25:30

@Nathan D'Xantine:
Kaptam egy válaszlevelet egy törzsolvasótól (elég hosszú a lista, nem fogtok rájönni, hogy ki írhatta azt a posztot), aki megköszönte azt, hogy értesítettük. Volt tavaly egy poszt amit ő írt, és azóta történtek dolgok, bár állítása szerint nem túl sok és semmi érdemleges, de ha érdekel minket megírja. Érdekelni érdekel minket és várjuk a posztot.

@SciNuBob -Jokka próféta követője:
Jajjj, kicsi vagy te még. :P
Jó étvágyat! :)

@Alfonzina:
Üzemelünk ameddig üzemelünk. Ha megszűntetik, az az ő dolguk. Csp-n attól nem fognak többen kommentelni. Kommentek nélkül történetet beküldeni is felesleges. Történet hiányában nem lesznek olvasók. Így legalább a kattintásszámuk megvan azon napokon amikor nem tudunk posztot kitenni (bár szerintem a mai posztot a hosszú hétvége alatt betesszük ide, de még a fiúkkal egyeztetek). Az meg a posztolók döntése, hogy ide, vagy oda küldik be a történetet. Élj a mának, ne agyalj azon mi lesz.

Caddy 2012.03.14. 12:25:41

@tőzegmalac: a spagetti hajat is? :D
Tulajdonképpen mi is az?

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 12:26:21

@cyd: Na de a 450-ből mennyi vagyok én? 300? :D

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 12:28:10

@Caddy: Erre én is kiváncsi lennék :D

Papírsárkány 2012.03.14. 12:28:54

@Dr. Jula Watson: "Madness? This... is... Jula!"

Amúgy meg ne légy ilyen kis beképzelt, legfeljebb 299 :P

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 12:28:56

@Caddy: Helyes pincérfiúk? Menjünk :D

tőzegmalac 2012.03.14. 12:29:13

@Caddy: olyan is volt köztük :D

Чапаев 2012.03.14. 12:29:16

@Dr. Jula Watson: Ááá, ez csak duma! Ha valóban az lennél, szelektíven gyűjtenéd, és újrahasznosítanád, nem pedig elhárítanád! xD

cyd 2012.03.14. 12:29:24

@"Zsu": De egyébként Nathan ötlete nagyon jó. A beküldőket nem árt majd ösztönözni, hogy 1-2 hónappal később írják már meg mi lett.

Чапаев 2012.03.14. 12:30:02

Nu, daszvidányija, vááár rááánk a síkság! xD

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 12:30:37

@Чапаев: Viszont jópont nekem, hogy én nem termelek szemetet magam után :D

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 12:31:42

@tértivevény: :) Akkor még gyorsan írok párat, hogy meglegyen a kerek szám :D

2012.03.14. 12:33:11

@Alfonzina:
Lista van, ha kell 20x elküldöm az új blog címét. Aki megunja a folytonos vándorlást, az így járt. Eddig még csak köszönő leveleket kaptam és mindenki jó ötletnek tartotta a megoldást.
Komolyabb téma jó lenne, de ahhoz kellenek olyan posztok, témák. Ha van ilyened, vagy van valakinek ilyen története (feldobott témája) akkor hajrá, állunk elébe. Szerintem a fiúk meggyőzhetőek arról, hogy ne csak ilyen történetek legyenek.
Eléggé rugalmasak vagyunk szerintem ahhoz, hogy témákban, történetekben újítsunk és a jó ötleteket megvalósítsuk. Hajrá, várjuk az ötleteket, de 2 napos blogkarier után (főleg, hogy azt se tudjuk csp visszaáll-e) még nem kapkodunk, van elég alakítanivalónk/szerveznivalónk még.

Papírsárkány 2012.03.14. 12:36:10

@Dr. Jula Watson: miért, most szögletes a szád? :)

mütyür 2012.03.14. 12:37:44

@cyd: ezt én is támogatom

@Picicsibe a szexistennő: nálam pl. teljesen normális gondolkodásmód, hogy ha vki velem van, csak azért lehet, mert épp nincs jobb. lássuk be, ez beteges:)

indapass90210 2012.03.14. 12:39:22

@cyd: lehet, hogy ő lenne az első, aki őszintén visít amikor beteszed neki.

Madpapa 2012.03.14. 12:39:54

@Alfonzina: nekem is gyanús a koma, hogy így izomból tolja a ruszki kifejezéseket. Már a múltkor is elgondolkodtam ezen amikor elég jól odatolta :-)

Joe69 2012.03.14. 12:40:07

Én ugyan nem vezetést oktatok, hanem valami mást, így jót röhögtem ezen a poszton, persze megértem a "kollégát". Basszus , észrevehette volna, hogy a húsz körüli picsák kedvenc hobbija ma a ribanckodás, vagyis az úgy viselkedés mintha..A célpontok persze a jóval idősebb nős férfiak, akikről már sejthető, hogy únják nagyon az otthoni sunát, és nagyon-nagyon vágynának valami friss puncira. Megnyugtatlak, minden veled való interakcióról megy a jelentés a kuncogó barinőknek, mint ahogy az öltözködése, a lila bugyit is beleértve, sem neked, hanem nekik szól, a velük való versengés eszköze, a női agresszivitás modern kifejezője ("your body is your weapon") . És nem azért bámul a szemedbe, mert el akar bűvölni , vagy el van bűvölve tőled, egy szart, arra vár, mikor zavar össze, mikor bizonytalanodsz el, mert akkor győzött. Miután általában még fogalma sincs a valódi orgazmusról, neki ez az orgazmus, a siker, és pláne amikor a barinőknek löki, hogy szalad utána ez a vén krampusz...

Egyetemi oktatóként engem is csőbe húztak így párszor: monumentális dekoltázsok és miniszoknyák, véletlenül nekem szorított cicik, tág pupillájú tekintetek..főleg, ha némi alkohollal vagy mással megtámogatva..akkor buktam el, amikor az első randit kértem tőlük, addig tartott a játék, barinőktől begyűjthette a trófeáért járó elismerést, én meg a gúnyos tekinteteket..

Az oktatás egyfajta alá-fölérendeltségi viszonyt jelent, másrészt egyfajta kötelező tiszteletet felfelé. Óriási hiba, ha az oktató fordítva azt hiszi, hogy neki ettől állna a pálya. Csak hülyítik az agyát, nagyon ritka minősített kivételektől eltekintve.

Caddy 2012.03.14. 12:40:21

@Dr. Jula Watson: jövő héten bármiben benne vagyok. :D
Spagetti hajat nem tudjuk meg most már sosem. :D:D:D

@tőzegmalac: de mi az a spagetti haj? :D

Papírsárkány 2012.03.14. 12:41:02

@mütyür: félretéve kicsit a rosszindulatomat: gondolt át újra, mit írtál és rájössz, hogy ez minden esetben igaz :)
(csak van, aki azután se vált, hogy akad "jobb")

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 12:41:52

@tértivevény: most még csak széles mosoly van rajta :)

@Caddy: örök talány marad.

jadu 2012.03.14. 12:41:57

@Dr. Jula Watson: pedig már majdnem azt hittem :D

@tőzegmalac: én is akarook T_T

@tértivevény: köszi...szeretnék fejlődni... tanítasz? :D

@Picicsibe a szexistennő: ezzel egyetértek... mindig azt mondták, h csúnya vagyok, és ez nem lett jobb... asszem erre mondják, h a környezete se változik :D

@Nathan D'Xantine: ez engem is érdekelne :)

Papírsárkány 2012.03.14. 12:42:16

@Caddy: ez a bármi elég tág fogalom :)

2012.03.14. 12:42:41

@Caddy:
Táskarációval sréhen szemben van állítólag.

mütyür 2012.03.14. 12:44:18

@tértivevény: de akkor ezzel azt mondod, hogy a pasik csak a dugás miatt vannak a nőkkel. ha akad jobb sunci, azonnal tépnek.

Papírsárkány 2012.03.14. 12:45:13

@jadu: ez nem mentés volt, csak gondoltam rávilágítok arra, hogy a kommentem olyan volt, mint az ogre (vagy hagyma): több rétegű :)
By the way, hogy kívánod megfizetni a tandíjat?

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 12:45:32

@Joe69: Jééé, kivételesen egy értelmes hozzászólás tőled.

2012.03.14. 12:45:40

@cyd:
Megoldunk mindent, csak jöjjenek a történetek. Figyelek majd mindenre, amire csak tudok. :) Amúgy az ötlet jó, nekem is tetszik, ahogy Alfonzina más téma ötlete is, csak mit tegyünk egyenlőre? Kamu posztot írni nem szeretnék.

Joe69 2012.03.14. 12:47:28

@Dr. Jula Watson:
A többi is az, általában..esetleg te nem fogod:))

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.14. 12:47:39

@mütyür: Ez tényleg nem egészséges. És akkor mindig "várod" mikor cserél le? Vagy ha már telebeszélted a saját fejedet, inkább te dobod a pasit, h ne "bántsanak"?

Vagy hagyjalak? :)

Papírsárkány 2012.03.14. 12:47:40

@mütyür: Ezzel azt mondom, hogy normális ember mindig azzal van, akivel éppen a legjobb együtt lennie (nyilván érthető úgy is, hogy "jobb sunci / rosszabb sunci", meg úgy is, hogy "harmonikusabb kapcsolat / diszharmonikusabb kapcsolat"). Válassz. :)

Madpapa 2012.03.14. 12:48:01

@Dr. Jula Watson: de úgy vágja az orosz kifejezéseket hogy ihaj. Ezt tanulnia kellett, akkor meg nem 26 hanem jóval több. Persze lehet, hogy orosz nyelvű szamizdat kiadványokon nevelkedett...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.14. 12:49:12

@jadu: Hmm. Én úgy hallottam szép nő vagy. :))

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 12:50:42

@tértivevény: Nyilván ha nagyon szigorúan nézzük, akkor valóban így van. De ez így nagyon lehangoló. Kérem a rózsaszín cukormázat! :)

Caddy 2012.03.14. 12:51:07

@tértivevény: hát az van cetlike,hogy aki ismer tudja, hogy ez mit jelent. :)

@"Zsu": táskaráió. :D:D:D:D Oké majd felfedezem majd. :) köszi

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 12:51:38

@Joe69: Nem, a többiből süt a csalódott kapuzárási pánikos görcsölés.

Kytia 2012.03.14. 12:51:54

@JOKKA21: Nem is tudod, hogy milyen suna vagyok.

2012.03.14. 12:52:08

@Joe69:
Nálad az ötösre hajtottak? ;)
Amúgy a komment korrekt. :)

mütyür 2012.03.14. 12:52:09

@tértivevény: sztem pasik csak a suncit nézik, nem azt, mi harmonikus, mi nem. mai poszt is ilyen.

JOKKA21 2012.03.14. 12:52:20

@Joe69: Nem szabad bedőlni nekik..Nekem tanárnők tetszettek régen, de nem dörzsöltem hozzájuk a farkam, csak sunáztam volna őket.:DDD

JOKKA21 2012.03.14. 12:54:24

@cyd: Tényleg, jogos.Rodolfo volt Gálvölgyi apósa(vagy valamelyik mai celebnek).

@Dr. Jula Watson: Ki mondta, hogy strapálnál?Csendben feküdnél mellettem.:D Maximum csak azt kérdezhetnéd, hogy hozhatsz-e sört.:D

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 12:54:27

@Madpapa: Nem olyan hülyegyerek ő, mint ahogy itt trollkodva el akarja adni magát. Ez tény.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.14. 12:54:51

@mütyür: Ne általánosíts! Olyan leszel, mint Jokka/Joe69/Father női változata. :D

mütyür 2012.03.14. 12:55:04

@Picicsibe a szexistennő: szimplán "tudom", hogy úgyis lecserél:)

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 12:55:52

@JOKKA21: Csendben? Én????? Hát azt hiszem valamit nagyon benéztél :D
Egyébként meg, ahhoz mindek neked társaság? A meccsnézéshez? Mégsem sunázni akarsz? :D

jadu 2012.03.14. 12:56:07

@tértivevény: cukorkával, fagyival, yakuzával... széles a választék :)

@Picicsibe a szexistennő: omg, kitől? Ne hidd el... komolyan... mindenképp oszt el 12-vel az ilyen híreket ;)

@tőzegmalac: áá de én nagyon jó palacsintát sütök, csak nincs kedvem most... és a házi mindig jobb mint a tömeg-gyártott ;)

Szöszi 28 2012.03.14. 12:56:19

@jadu: Baaaaaaazeg, jadu! :D Utoljára mondom el, hogy nem vagy csúnya:D

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 12:57:06

@mütyür: Nem mind. Kinek ez, kinek az kell.

Papírsárkány 2012.03.14. 12:57:16

@Dr. Jula Watson: Bocs, férfi vagyok, nem cukrász :)

@Caddy: Akkor jól értettem :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.14. 12:57:19

@jadu: Ez nyilván Zsu-nak jelentene plusz melót, hogy egy hónap múlva visszaírjon nekik: "Megírnád mi lett azóta? Igen? Köszi!"

JOKKA21 2012.03.14. 12:57:33

@Kytia: De tudom.:) Ha az vagy, akire gondolok.

@Dövan: Tegnap olvastam egy vicces kérdést.Ha egy ágyban feküdnél egy jó csajjal és egy meleggel és Te lennél középen, akkor kihez fordulnál?:D

Caddy 2012.03.14. 12:57:35

@Dr. Jula Watson: mindig úgy van,hogy iszunk egyet, aztán észre sem veszed és fél öt van, és már többször mentél vissza táncolni olyan zenékre amiket bármikor letagadok a továbbiakban. :D:D:D

Papírsárkány 2012.03.14. 12:58:36

@Szöszi jóseggű jóillatú jócickójú Kata: persze és az ilyesmit el is szokták a nők hinni :-)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.14. 12:58:49

@jadu: Nem is egy embertől... :)
Nem osztok! Elhiszem. A szépség szubjektív!

JOKKA21 2012.03.14. 12:58:53

@Dr. Jula Watson: Hogy legyen, aki behoz sört.:D Meccs alatt nem sunáználak.:D Esetleg a szünetben.

jadu 2012.03.14. 12:58:58

@mütyür: @Dr. Jula Watson: de azért vannak akik ilyenek, ahogy mütyür írta... sőt.

@Szöszi jóseggű jóillatú jócickójú Kata: de messze voltál és nem láttál jól :DDD

Dangerous method-ot meg kell néznem... mozi?

Szöszi 28 2012.03.14. 12:59:17

@Dövan: Nem mutizok, mert nincs :) Kérj szépen tőle, hogy megnézhesd :D

indapass90210 2012.03.14. 12:59:18

@JOKKA21: ez ugyanolyan dilemma, mint amikor Jeruzsálemben ingyen adják a húst a hentesnél, de csak disznóhús van.

mütyür 2012.03.14. 12:59:48

@Picicsibe a szexistennő: így aztán általában kijön, hogy akkor vagyok a legboldogtalanabb, ha van mellettem vki:D

2012.03.14. 12:59:59

@Nathan D'Xantine:
Ennyi plusz meló nem zavar, csak legyenek posztok. :)

indapass90210 2012.03.14. 13:00:22

@Szöszi jóseggű jóillatú jócickójú Kata: még én kérjek, amikor felajánlottam a segítségemet?

jadu 2012.03.14. 13:00:33

@Nathan D'Xantine: igen... de akár Zsu "felvehetne" "segítőket/moderátorokat" nem tudom, csak azt, hogy jó lenne olvasni egy "mi történt azóta" vagy "X hónap múlva" írásokat is :)

Kytia 2012.03.14. 13:01:20

@JOKKA21: Nem az vagyok.:) Kire gondolsz? CsP-n amúgy pont néztem, hogy van egy neked való szőke. Na, nem az vagyok.:D

mütyür 2012.03.14. 13:01:26

@jadu: pár napja néztem meg. nem rossz film, de Keira elviselhetetlen benne:S

Hurri Kán 2012.03.14. 13:02:43

@Caddy:
Mint köztudott, rajta kívül senki más nem csinál ilyet. :D

mütyür 2012.03.14. 13:02:54

@Picicsibe a szexistennő: és általában határozott lépéseket teszek annak érdekében, hogy a pasinak tényleg minél hamarabb elege legyen belőlem:D
nyahmindegy.

Szöszi 28 2012.03.14. 13:03:25

@jadu: sékhmnlsnhlsmblsmbhéskmhésffztuzsksls!!! :@
Vaaaah, ha most mellettem ülnél, remélem sejted, hogy lebasznék egy nagyot :D:D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.14. 13:03:35

@Dövan: hát ja. téged pl. már unlak.:D

@"Zsu": nade kik a fiúk?:)

Joe69 2012.03.14. 13:04:01

@Dr. Jula Watson:
Én fordítva nem figyeltelek ennyire, de azt már korábban észrevettem, hogy a blog női szakaszánál általában a 30-40 körüli kvalifikált szinglik ilyen-olyan emlegetésénél szakad el a cérna. Bizonyára ez sem véletlen, bár mindenki kikéri magának, hogy ő az lenne. Ennyit az ilyen-olyan címkézésekről.

SciNu 2012.03.14. 13:05:10

@"Zsu":
"Amúgy az ötlet jó, nekem is tetszik, ahogy Alfonzina más téma ötlete is, csak mit tegyünk egyenlőre?"
"csak mit tegyünk egyenlőre?"
"egyenlőre"
Egyelőre csak a tortát vágják egyenlőre.

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 13:05:35

@tértivevény: Pfff. Akkor a mézes mázos szép szavakat kérném!
Egyébiránt meg jadu pont most ajánlott fel neked cukorkát fizetésként :D

Szöszi 28 2012.03.14. 13:06:27

@Dövan: Jó, kérek én :D

@jadu: jadu, Édesem, küldj kérlek egy képet magadról Dövannak, hogy megmondhassa jó csaj vagy. Vagy nekem küldd és majd én továbbítom neki. Köszönettel: Szöszi :)

JOKKA21 2012.03.14. 13:06:55

@Kytia: Igen azt a szőke csajt én is kinéztem magamnak.:D

"Ez mi a franc?? Hogy néz már ki?? És ti kik vagytok??:D
Ez így szar, így nem játszom.:(" Arra, aki ezt írta, aranyos csajnak tűnik és szerintem Te vagy.:D

Joe69 2012.03.14. 13:07:00

@"Zsu":
Igen. És volt, aki nem kapta meg...és nem is beszélve a posztolóról, bár azt írta, a csaj jól vezetett, de gondoljátok meg , hány ön-és közveszélyes ember kaphat jogsit ilyen úton...én többek között ezért járok inkább busszal...:))

Papírsárkány 2012.03.14. 13:07:28

@mütyür: a "pasik" lehet, nem tudom, azok milyenek :)
Talán keress egy férfit akkor :)

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 13:07:56

@Caddy: nekem mondod? :D

@JOKKA21: Nekem ennyi nem elég. Sajnálom, meg kell hogy csaljalak valami lelkesebb kannal. :)

@jadu: Persze hogy vannak. Van mindenféle.

2012.03.14. 13:08:03

@jadu:
Csini csaj vagy, hidd el nekünk. Ha Katának nem is hiszed nekem elhiheted (háttérinfók). Amúgy mondtam már, hogy engem kire emlékeztetsz? És szerintem napokat agyaltam, hogy kire. :)

JOKKA21 2012.03.14. 13:08:30

@Dövan: :DDD Vagy csak szombaton lehetne húst venni.

Joe69 2012.03.14. 13:08:37

@JOKKA21:
Lám, máris a szingli-meg MILF-témánál vagyunk:))) A tanárnénik közül volt, aki nekem is kamaszálmom volt:)))

Papírsárkány 2012.03.14. 13:09:17

@Caddy: majd írd meg hova mentek, viszek popcorn-t meg kamerát :)

jadu 2012.03.14. 13:09:26

@Szöszi jóseggű jóillatú jócickójú Kata: egész alakosat, vagy elég a Zarcomról :D (júúj, nem küldök én... lehet, h valóságban még tűrhető a kinézetem, de a fényképeken tényleg vállalhatatlan vagyok.. nincs egy jó fénykép se rólam.. T_T)

mütyür 2012.03.14. 13:09:30

@tértivevény: ne kötözködj:) pasit mondok, de férfit értek alatta, így jó?:)

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 13:10:12

@Dövan: Pedig nagyon egyszerű a megoldás. Nem odafordulni kell, hanem a pasi fekve rántsa magára az asszonyt, hogy az lovagolja meg. Így tutira bebiztosította magát mindenhol :D Fantáziátlanok vagytok.

tőzegmalac 2012.03.14. 13:10:17

@jadu: nincs kedved a tűzhelynél huncutkodni? =(

JOKKA21 2012.03.14. 13:10:31

@Dr. Jula Watson: Csak lelkesebb legyen vagy hejjesebb, gazdagabb és kigyúrtabb is?:D

CSP-n 11-ből 6 kommentet innen írtak(akikről tudom, hogy kik).:D Lehet a másik 5 kommentes is innen való, de őket nem tudom kik.

Papírsárkány 2012.03.14. 13:10:32

@Dr. Jula Watson: Akkor lehet, hogy tőle kéne kérned a cukormázat is :)

jadu 2012.03.14. 13:10:52

@"Zsu": nem mondtad még :D

@mütyür: *csatt* (na kinek a szeretői leszünk? mert nekünk úgy se lesz és jut jobb :D)

SciNu 2012.03.14. 13:11:07

@Dr. Jula Watson: Akkor addig használd másra a szád :D Csak vigyázz ne takard ki a fejeddel előle a tv-ben a meccset :P

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 13:11:33

@Joe69: Nem az emlegetéssel, hanem a felhanggal vannak problémák. Márpedig aki nagyon általánosít, nagyon negatívan, azzal valahogy sosincs rendben valami :) Én ezt figyeltem meg.

JOKKA21 2012.03.14. 13:12:09

@Joe69: Nekem sajnos nem volt sok jó csaj tanárnénim, de akik voltak, azok jó minőségű sunák voltak.:D

jadu 2012.03.14. 13:12:11

@tőzegmalac: ja... annyira szexi lenne, hogy épp ott huncutkodunk aztán jól beletenyerelek a forró platnira :DDD nagyon nagyon jó élmény lenne... :D

jadu 2012.03.14. 13:12:54

@Dr. Jula Watson: és ez egy egész jó megfigyelés ;)

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 13:13:37

@JOKKA21: Hát, ha szexre kell, akkor legyen vonzó és lelkes. Ha finanszírozni kell engem, akkor gazdag legyen. :D

Papírsárkány 2012.03.14. 13:14:14

@mütyür: akkor viszont nem igaz :-)
Egy férfi számára naná, hogy fontos a szex, de az is evidens, hogy nem csak erről szól az élet, mással is meg kell tölteni a kapcsolatot. Hadd ne részletezzem.

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 13:14:18

@tértivevény: Ehh. Lusta is vagy, nemcsak férfi :D

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 13:15:09

@SciNuBob -Jokka próféta követője: Nemnem, az túl egyoldalú így. Látod, meccsen kívül sem túl lelkes. :D

2012.03.14. 13:15:17

@Joe69:
A poszter azt írta, hogy jól vezetett a csaj. Ön és közveszélyes emberek így is vannak. Ez nem függ össze a lila bugyi mutogatással. :P

JOKKA21 2012.03.14. 13:15:32

@Dr. Jula Watson: Nem áll, mert még nem markoltál rá.:D Pincsikutya nem lennék ,csak sunázgatnálak néha, ha ráérek.:D

@Alfonzina: Nem vagyok 21, már 26, ez már régi nick.

SciNu 2012.03.14. 13:15:39

@jadu: Te beszélsz? Engem zsu még csak fel sem ismert fényképről :D Nem tudom ,hogy a valóság vagy a fényképem a szörnyűbb :D

Joe69 2012.03.14. 13:15:50

@Dr. Jula Watson:
Ha valamihez hozzáteszem, hogy "tisztelet a kivételnek" , akkor az már nem általánosítás. Egyébiránt azzal már eleve nincs valami rendben, aki ahelyett, hogy a dolgát tenné, ide irogat:)) Na én most a dolgomat fogom tenni..

Kytia 2012.03.14. 13:16:05

@jadu: "mindig azt mondták, h csúnya vagyok, és ez nem lett jobb"

És ki volt ez a kedves, aki MINDIG ezt mondta? Hívd el blogbulizni egyszer, szimpi lehet.:D

@JOKKA21: Hogy ééén ilyen duplakérdőjelest?? Soha!:D

Madpapa 2012.03.14. 13:16:23

@jadu: egész alakos akt megfelel és pontozzuk majd :-)))

2012.03.14. 13:17:16

@Alfonzina:
Jobb lenne ha troll állna a blog mögött? Mi 3-an pont azok vagyunk akik teljes mértékben pártatlanok.

Hurri Kán 2012.03.14. 13:17:22

@Joe69:
Neked az élet csak úgy 40-50 éve fáj? :)

JOKKA21 2012.03.14. 13:17:35

@Dr. Jula Watson: 2 deci szódát finanszíroznék neked 30-50 ft között lehet.:D Aztán mondhatnám, hogy "szódával elmegy" a suna.
:D

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 13:18:00

@JOKKA21: Úgy sajnálom, én épp akkor nem érek rá. Mert más sunázgat :D

Szöszi 28 2012.03.14. 13:18:01

@jadu: Egész alakosat :) Majd privibe megírom, hogy mijért :D Szép vagy szerintem, de többet tényleg nem mondom el, mert azt fogják pletykálni, hogy beléd zúgtam :D

Joe69 2012.03.14. 13:18:27

@"Zsu":
Dehogyisnem...A KRESZ-ben van olyasmi, mint a vezető figyelmének elvonása, nem ...ja, nekem is régen volt:)))

2012.03.14. 13:18:41

@jadu:
Nyugi, vékony vagy, és eszed is van Dövan azt fogja mondani, hogy jó nő vagy. De nagyobb elismerés szerintem ha a csajok mondják, hogy az vagy mint ha a férfiak. :)

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 13:18:45

@JOKKA21: Nem, nem a szódával megy el a suna ;)) Tanulj még egy picit :D

JOKKA21 2012.03.14. 13:19:15

@Kytia: Akkor ki az az aranyos csaj?:D

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 13:19:44

@Joe69: Ó, ez most itt nagyon vicces :D

JOKKA21 2012.03.14. 13:19:46

@Dr. Jula Watson: Ha pesti lennék, akkor a piros hetessel, így max a volánbusszal.:DDD

Joe69 2012.03.14. 13:20:09

@gyvy:
Helyes, női szakasz (természetesen egyik sem bekeseredett szingli )beindul ! Szerencsétek, hogy estig nem érek rá..:)) Bye!

Papírsárkány 2012.03.14. 13:20:56

@Dr. Jula Watson: Te meg nyomi vagy, ha azt hitted, bemondásra megkapod amit akarsz :)

JOKKA21 2012.03.14. 13:21:21

@Joe69: Agresszív szinglihorda.:D
Szinglihordát ki találta ki, Te vagy Fater?

Hurri Kán 2012.03.14. 13:21:49

@Joe69:
Nem vagyok se nő, se szingli, se bekeseredett. A többi stimmel.

Papírsárkány 2012.03.14. 13:22:25

@Dr. Jula Watson: csak próbál a szeretőddé lenni :-)
(mert tudja, hogy neki nem jut saját!)

mütyür 2012.03.14. 13:23:04

@Dr. Jula Watson: micsoda össznépi sírás lenne:)

Szöszi 28 2012.03.14. 13:23:06

@"Zsu": @jadu: Öööö, igen, erre gondoltam, hogy majd megírom privibe, de Zsu leírta most, hogy milyen egyszerű is Dövan ízlése :D Szóval ide a képpel :D

Papírsárkány 2012.03.14. 13:24:13

@mütyür: egy ideig... aztán lehet rájönnétek, hogy jobban is el lehet tölteni az időt :)
(fú, de jóindulató vagyok :) )

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 13:24:14

@tértivevény: Kértem! Nem bemondtam :P Te meg irígy vagy :P

JOKKA21 2012.03.14. 13:24:26

@tértivevény: Mert gecik a nők.Örülj neki, hogy neked jut hejjespasee/jósuna amíg le nem cserélnek hejjesebb/jobb pasira/sunára.

Papírsárkány 2012.03.14. 13:25:45

@Dr. Jula Watson: Ugyan, hiszen csak a javadat akarom :)

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 13:25:47

@tértivevény: szeretőmé, vagy szeretőmmé? nem mindegy :D

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 13:26:31

@mütyür: és még odazárom hozzátok Jokkát is :D

jadu 2012.03.14. 13:27:08

@SciNuBob -Jokka próféta követője: átérzem, tesó T_T

@Kytia: a tesóm, az első szerelmem, a meleg haverom, a balettos haverom :D
mondjuk a pasijaim nem mondták, de ők nem számítanak :D

@Madpapa: lol.. na persze.. mindjárt egy szál melltaciban fogok feszíteni :D

@Szöszi jóseggű jóillatú jócickójú Kata: ugyan... mindenki tudja, hogy cyd kell neked :D

@"Zsu": jaj.. itt irulok-pirulok csak tudnám miért... :D

oké, most elmondok nektek valamit...

Tegnap taliztam Katus Attilával... a kutya se akart szóba állni vele, mert mégis kijafaszom ő :DDD és ő jött oda hozzám, és megdicsérte az alakomat, hogy mennyire sportos... hát, lehet, hogy buzi meg minden, nem érdekel, de ott helyben vajjá olvadtam... ííí életem legjobb napja volt, hogy egy személyi edző, egy hozzáértő, azt találta mondani, hogy sportos alakom van... annyit de annyit edzetem ezért T_T
meg szeretném köszönni anyámnak és apámnak, a géneknek... de azért jobb munkát is csinálhattak volna a fejemmel... és a xxx fitnesz teremnek is.. a remek súlyzós gépekért, amiket használhattam... és a természetnek, hogy adott erdőt, ahol futhatok :D

Papírsárkány 2012.03.14. 13:27:44

@JOKKA21: Jaj, nőlj már fel végre :)

@Dr. Jula Watson: Én az utóbbira gondoltam, de tőle bármi kitellik :)

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 13:27:57

@tértivevény: Nagyon megható. Csak el ne olvadjak itt :)

jadu 2012.03.14. 13:28:05

@Dr. Jula Watson: de ma jókat írsz :DDD (na jó, nem csak ma :D)

Kytia 2012.03.14. 13:29:46

@JOKKA21: Nemtóm, valami idióta.:D

@jadu: Tesót tarkónvágni, első szerelemről meg kérjük a posztot.:) A haverok meg...ezt nem értem, én sosem kérdeztem a haverjaimat, hogy csúnya vagyok-e.:)) Ilyenkor mindig kérdezd meg, hogy mér' és ki a szép? És ha azt mondja a langyi haver, hogy a Terry Black, akkor nem kell hogy fájjon miatta a fejed.:D
Pasik miért nem számítanak? Ők számítanak csak igazán.:)

Papírsárkány 2012.03.14. 13:30:14

@Dr. Jula Watson: majd jadu gyorsan önt rád cukormázat, kiégetünk, és akkor már nem fenyeget ez a veszély :)

Szöszi 28 2012.03.14. 13:30:50

@jadu: cyd nem kell, de ez most mellékes. Kezed járjon, ne a szád, küld a képet :D

jadu 2012.03.14. 13:32:00

@Kytia: azt mondta a balettos haver, h ne fogjam össze a hajam, mert nem nézek ki jól úgy :D nem kérdeztem meg, h csúnya vagyok vagy sem... ő mondta kapásból :DDD

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 13:33:27

@tértivevény: És egyből meglesz a grillrácsos élmény is :)

Madpapa 2012.03.14. 13:34:09

@jadu: ha már szakember azt mondta hogy jó a tested, akkor mi a baj?
jó, legyen olyan feszülő farmeros, vizespólós kép :-DDD

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 13:34:15

@tértivevény: Inkább utálj! De ne légy közömbös :DDD

jadu 2012.03.14. 13:34:28

@jadu: egyetlen szexi dolog a nutella :D erről vitát nem nyitok, a nutella az egy szent dolog.. még ha csúnya narancsligetes is lesz tőle az ember lánya (ezért kell edzeni menni, helló)

Kytia 2012.03.14. 13:34:43

@jadu: Jó, hát olyat nekem is mondtak már, hogy mossam le a képemről a pörköltszaftot, mert hülyén nézek ki vele, de azért ezzel csakmér nem azt akarták mondani, hogy csúnya vagyok. Vagy igen, csak nem vettem a célzást?:O :DDD

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 13:34:57

@jadu: Hülye! Azt hallottad bele, amit bele akartál hallani.

Papírsárkány 2012.03.14. 13:35:00

@jadu: *CSATT*

(rontani már nem ronthat, de hátha segít :P)

jadu 2012.03.14. 13:35:14

@Madpapa: nem is testemmel van baj... (mondjuk, lehetnék egy kicsit vastagabb) hanem ááá a rémfejemmel :D

Papírsárkány 2012.03.14. 13:35:50

@Dr. Jula Watson: Milyen grillrácsos élmény? Én kemencére gondoltam :)
(esetleg lehet máglya, ha boszorkány is vagy)

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 13:37:00

@tértivevény: arról még reggel volt itt szó már nem tudom kivel. :)
Boszi vagyok, sokan mondták. Vasorrú bibircsókos.

Madpapa 2012.03.14. 13:37:38

@jadu: arra gondolj, ha annyira rém lenne a fejed, akkor valószínű Katus sem ment volna oda hízelegni, mert egy bánya nőnek ugyan ki akar hízelegni? :-)

Papírsárkány 2012.03.14. 13:38:03

@Dr. Jula Watson: Végülis akkor is jó a kemence (tematikailag illik is, amolyan jancsi-és-Jula-skásan :) )

2012.03.14. 13:38:30

@jadu:
Azt hittem alapjáraton vagy ennyire vékony. Nem tudtam, hogy sportolsz. :)

SciNu 2012.03.14. 13:39:20

@Dr. Jula Watson: Szép kis társaság lenne. valaki meglát minket és elordítja magát hogy "KILL IT WITH FIRE!!!!" :D

@Szöszi jóseggű jóillatú jócickójú Kata: Úgyis mondtad hogy átállsz lányokra majd :D

@jadu: Na ha ilyen sportos az alakod akkor kérek én is egy egészalakos képet. De hogy ne kelljen az arcod miatt izgulni állt háttal, engem úgyis a fenék érdekel jobban :D

Papírsárkány 2012.03.14. 13:39:25

@Madpapa: attól függ, milyen egyéb kvalitásai vannak :-)

2012.03.14. 13:39:30

@jadu:
Tudtommal van pasid. Elég ha neki szép vagy. :)

cyd 2012.03.14. 13:39:39

@Picicsibe a szexistennő: Jól hallottad, attól még az önértékelése lehet szar.

Madpapa 2012.03.14. 13:41:21

@tértivevény: nyilván egy jó lökhárító segíthet ebben :-)

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 13:41:27

@tértivevény: na tessék, totjázik... :)

@SciNuBob -Jokka próféta követője: Pff, inkább a többiek önbizalmát építsd, ne rombold! :P

Szöszi 28 2012.03.14. 13:41:45

@SciNuBob -Jokka próféta követője: Jó, de ez nem ilyen egyszerű :D Nem megy egyik pillanatról a másikra :D

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 13:42:48

@tértivevény: És te lennél a Juliska? Vagy Jancsi? :D

@"Zsu": Egy nőnek az sosem elég. :)

jadu 2012.03.14. 13:42:59

@"Zsu": alapjáraton vagyok ennyire vékony, azért sportolok, hogy vastagodjam egy kicsit :D

igen, az vigasztal, h még van pasim... viszonylag szépnek tart, de mert kap szexet.. jóféle szexet :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.14. 13:43:21

@cyd: Ezt most úgy írod, mintha én azt mondtam volna h nem. Pont én írtam ma itt, h nem a szépségtől függ... Mindegy.

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 13:43:57

@tértivevény: Hát, még gondolkozol azt mondtad:)

Papírsárkány 2012.03.14. 13:44:04

@jadu: BDSM nem jóféle!!!
Akárki is hitette el veled!
:-)

Hurri Kán 2012.03.14. 13:44:13

@Kytia:
Baromság. Pörköltszaft szekszi. Akár, lenyalogatni, akár a nagyját letunkizni kenyérrel :D

Kytia 2012.03.14. 13:44:15

@JOKKA21: "Kicsi a faszod? Csunya vagy? Dagadt vagy?"

Most őszintén, jobb lenne, ha nem lehetne ezeket megfelelő eszközöttel kompenzálni? Dehogy lenne jobb.:)

SciNu 2012.03.14. 13:44:44

@Dr. Jula Watson: Az lenne ám a hihető ha én építeném. Vak vezet világtalant. :D

@Szöszi jóseggű jóillatú jócickójú Kata: Ez olyan mint a medence. Oda is jobb egyből beleugrani mint centiről centire vacogva szenvedve belemenni. Egyből 2 nővel is kezdd :D

Papírsárkány 2012.03.14. 13:45:07

@Dr. Jula Watson: jahogy "totojázik" akart lenni...
Egyelőre nem vagy méltó az utálatomra, de ez változhat :)

Kytia 2012.03.14. 13:45:48

Nemtók írni, vazze.:S

Caddy 2012.03.14. 13:46:59

@tértivevény: óóó nem úgy megy az,vagy aktívan részt veszel,vagy nem jöhetsz. :D

jadu 2012.03.14. 13:47:14

@tértivevény: CSITT :DDD

@Madpapa: lol... gondolom üzletet akart csinálni, h majd elvállalja az edzéstervem megcsinálását és majd dietétikai tanácsokat ad jó pízért :D

@SciNuBob -Jokka próféta követője: cö-cö... olyat csak a pasim kaphat.. ő láthatja a ropiseggemet :D

Papírsárkány 2012.03.14. 13:47:46

@Dr. Jula Watson: én az lennék, aki lapátra tesz és bedob a kemencébe :)
(hogy ezen túl melyik, az mindegy... azt meg látom, hogy nem olvasol pontosan :P)

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 13:48:30

@SciNuBob -Jokka próféta követője: Hát, kicsiben kell kezdeni, szóval jó leszel te is első lépésnek. :)

@tértivevény: miért, mit írtam?
Lassan megyek én is mütyűrék mellé, ha még megutáltatni sem tudom magam :D És ez a te hibád lesz!

jadu 2012.03.14. 13:48:31

@tértivevény: *CSATT* hátha... :D
nem csinálunk olyat, felejtsd el a bdsm-et... nálam nem játszik.. jó poén volt meg minden...de annyi :P

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 13:50:02

@tértivevény: :DDD Ezt most tényleg benéztem.
Lapátra tenni? Ehh:)

Szöszi 28 2012.03.14. 13:50:21

@SciNuBob -Jokka próféta követője: Jó, még nem találtam ki a stratégiát, hogy hogy csajozzak és, hogy hol csajozzak :D Majd egyből kettővel indítok :D

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 13:51:15

@Caddy: Gondold, hogy ha valaki eljön velünk, az nem vesz részt aktívan? Még az is beindul, aki csak vízzel indít :D:D:D:D

Papírsárkány 2012.03.14. 13:51:33

@Dr. Jula Watson: nem baj, majd beszedem a sápot SciNu-tól :)

@jadu: persze persze :-)
(és közben "csatt"... aham, hihető )

cyd 2012.03.14. 13:52:09

@Picicsibe a szexistennő: Nem, ezt úgy írtam, hogy jól néz ki csak nem tudja/nem hiszi magáról. Ennyi. Nincs sorok közötti üzenet.

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 13:52:35

@Kytia: Most méé? Terry Black ojjan szép :DD

Caddy 2012.03.14. 13:53:11

@Dr. Jula Watson: tulajdonképpen ez igaz. :D:D:D:D Vagy kávéval. Vagy fénnyel. :D

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 13:53:28

@tértivevény: Na még nyerészkedsz is. Ehh. Csak kihasználnál :)

Caddy 2012.03.14. 13:53:39

@Dr. Jula Watson: már fiúnak, vagy lánynak?

SciNu 2012.03.14. 13:53:48

@jadu: Akkor tényleg csúnya vagy és kész :P

@Dr. Jula Watson: Én legyek a kontraszt, hogy látszódjon mindig van lenntebb? :D

Frigyesur (törölt) 2012.03.14. 13:54:06

@jadu: Ne aggodj, a legtobb pasit kevesbe erdekli a fej (nyilvan van kivetel), de neha olyan... khmm erdekes feju :))) nokre tudjak mondani, hogy jono, hogy csak lesem. Szoval lehetsz randa is. :D *biztato hatbaveregetes*

@Kytia: Szolj, ha vagysz egy oszinte szora!

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 13:54:07

@Caddy: Ó, a fény az a nyerő. A cetlist megkínáljuk vele? :D

Caddy 2012.03.14. 13:54:58

Nézzétek mit találtam nektek:
kocsma.blog.hu/2012/03/14/cheers_pub

Jó, lehet sokan nem ismeritek fel nappali fényben. :D:D:D

mütyür 2012.03.14. 13:55:00

na sziasztok drágáim!:)))

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 13:55:09

@Caddy: Nők között a legszebb férfi és a férfiak mezőnyében a legszebb nő :D

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 13:55:42

@Caddy: Pedig az még megvan nekem ;)

tőzegmalac 2012.03.14. 13:56:15

@jadu: legfeljebb a tenyered is piros lesz:D nem csak a feneked a spanking-tól :D

Caddy 2012.03.14. 13:56:56

@tértivevény: de vagy jössz, vagy nem. :)

@Dr. Jula Watson: tőlem. :D
Tulajdonképpen kéne egy fénypartyt csinálni. :)

jadu 2012.03.14. 13:57:26

@SciNuBob -Jokka próféta követője: tudom T_T :P

@Kham (az igazi): lol... :D köszönöm.a.különleges.biztatást :DDD

@mütyür: szia :) már mész is?

Kytia 2012.03.14. 13:57:40

Minnyá megyek haza. Illetve előbb a bankba. Drukkoljatok, hogy sikerüljön leköhögni azt a bankos picsát, aki november óta nem intézte el, hogy megszűnjön a hitelkártyám. Átadnék neki egy kis fosóshányós csomagocskát így a hosszú hétvégére.

tőzegmalac 2012.03.14. 13:58:48

@Caddy: szerintem holdfényben sem:D

2012.03.14. 13:58:58

@Dr. Jula Watson:
Ez is igaz. Bár jadu van annyira csini szerintem, hogy kapja a visszajelzéseket, csak nem biztos, hogy annak veszi. :)

@jadu:
És vastagodsz? Jajjj ne butáskodj, mert kapsz tőlem is egy pofont mint Katától. :) És a pasid tuti nem csak a szex miatt van veled. :P

SciNu 2012.03.14. 13:59:01

@tértivevény: Godzilla is az első atomtól nőt meg.

tőzegmalac 2012.03.14. 13:59:23

@Kytia: pizzát ne rendelj, el ne hibázd :D

Frigyesur (törölt) 2012.03.14. 14:00:22

@jadu: Barmikor, barmikor!

@Kytia: En ellendrukkolok.

SciNu 2012.03.14. 14:01:09

@Frigyesur: Ez olyasmi lehet mint a zs kategóriás filmek. Amik már annyira rosszak hogy szinte jók :)

Madpapa 2012.03.14. 14:01:12

@"Zsu": mert mi másért kellene egy kényelmi állandó? :-DDD

Dr. Jula Watson 2012.03.14. 14:02:07

@tértivevény: Tudtam, hogy rád számíthatok! :D

@Caddy: A szifon és a patronok még megvannak, és most jobban felszerelkezem a többivel. :) De tortát most nem viszek! :D:D:D

@"Zsu": Igen, erre is utaltam, hogy minden egyes mondatot úgy fedít, hogy a végén az jöjjön ki, tulajdonképpen azt mondták neki, hogy ronda.

2012.03.14. 14:02:44

@Madpapa:
Kényelmi állandó. :) Hátőizé... vannak helyzetek amikor nem csak kényelmi állandót jelentesz. :)

jadu 2012.03.14. 14:02:53

@tőzegmalac: lol.. na szép :D

@"Zsu": tényleg vastagodom... tömegnövelő edzéseket és étrendet csináltam... a lényeg az izom növelése, az izom meg nehezebb mint a zsír, szóval még kilóban is több voltam :D csak ugye, anno szépen meghúztam edzés közben a vállamat és 5 hónapig alig akart rendbe jönni T_T szóval csak március elejétől kezdtem el újra edzeni... és elég sok izmot (tömeget) vesztettem T_T de nem baj... visszaszerzem :D

(hát ajánlom neki, hogy a remek humoromat és kedves kis énemet is szeresse :D)

2012.03.14. 14:05:07

@Frigyesur:
Reggel láttam a vonaton egy csajt. Érdekes arca volt, olyan tipikus plakátarc (bár photoshopolnának rajta azért, és a sminkes is dolgozna rajta, test egy gyenge 7-8-as). Viszont úgy összességében tipikus dekoratív csaj volt, akik a pasiknak bejönnek. Én meg azon agyaltam, hogy mennyit ügyködhetett reggel azon, hogy így nézzen ki.

JOKKA21 2012.03.14. 14:05:36

@Kytia: Nekem mindegy lenne, mert nincsenek eszközeim.:D
"Pasik miért nem számítanak? Ők számítanak csak igazán.:)" Igen, a nők nem számítanak, jelentéktelen lények.:D

jadu 2012.03.14. 14:05:55

@Madpapa: víí gonosz-e vagy? :D

@Dr. Jula Watson: de nem ferdítek... és még csak ezt sem játszom, h kicsikarom az illetőből a dicséretet... ha megdicsérnek, nem tudok mit kezdeni vele... és az önértékelésem, meg olyan amilyen... ez nem egyik pillanatról a másikra fog megváltozni :) (asszem anno ezért is kezdtem el edzeni, mert erősítette az önbizalmamat...azelőtt meg nem is tudom, h miért és hogyan vettek észre a fiúk..már aki :D)

Papírsárkány 2012.03.14. 14:05:56

@"Zsu": Még hitegeted is!? De gonosz vagy! :)

JOKKA21 2012.03.14. 14:06:56

@tértivevény: Felnőttem már.:)

@Kytia: Sunáznám azt a csajt.

Papírsárkány 2012.03.14. 14:06:59

@Dr. Jula Watson: Bár nem tudom, miből és milyen "logikával" vontad le ezt a következtetést :)

@Caddy: én is ezt mondtam :)

cyd 2012.03.14. 14:08:16

@"Zsu": Plakátról jut eszembe! Ha az óriásplakáton Eszter nincs fotosoppolva, akkor szerelmes lettem.

Madpapa 2012.03.14. 14:08:24

@"Zsu": ja, azon agyaltál, hogy vajon ha te több időt töltenél a tükör előtt vajon sikerülne-e így kinézned :-)) és mire jutottál? :-))

jadu 2012.03.14. 14:09:07

@cyd: milyen Eszter? A VV Eszter? :D

2012.03.14. 14:09:27

@Dr. Jula Watson:
Az ilyen embereknek rá kell jönniük, hogy nem az apró részletek a fontosak, hanem az összkép.
+ hogy mindenkinek más az esete
+ hosszútávon más fontos dolgok kerülnek előtérbe. Ezzel nem azt mondom, hogy a külső háttérbe szorul, vagy ne legyenek csinosak, csak hogy hiába szép valaki ha nem lehet vele együtt élni. Bár a mai világban a botox és a plasztika sok mindent megold. Az alakformáló harisnyáról nem is beszélve. :)

Caddy 2012.03.14. 14:11:46

@tőzegmalac: menthetetlen vagy. :D

@Dr. Jula Watson: minden megvan, bulira készen. :)

@tértivevény: vagy úgy! :)

Frigyesur (törölt) 2012.03.14. 14:14:16

@SciNuBob -Jokka próféta követője: Hm, lehet telleg errol van szo.
Hallod, @jadu: ? Lehetsz annyira rossz vagy, hogy az mar jo :)))

@"Zsu": Milyen a tipikus plakatarc?
Ja igen, a dekorativitas meg fontosabb. Miniszoknya+feszes felso, ha nincs rajtad +20 kilo es nincs ilyen media.port-network.com/picture/instance_2/13776_2.jpg fejed, mar siman jo vagy.
Na mindegy, tartok tole, hogy az altalad emlitett huncutsagokat sosem veszik eszre maguktol.

Frigyesur (törölt) 2012.03.14. 14:19:49

@"Zsu": Mondjuk nem tudom, hogy a plasztikaban mennyire van megallas, ha valaki egyszer elkezdi. Gondolok pl. ra www.google.hu/search?q=priscilla+presley&hl=hu&client=firefox-a&hs=Vq9&rls=org.mozilla:hu:official&prmd=imvnso&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=AppgT5_cMYnbsgaZr_G7CQ&ved=0CFAQsAQ&biw=1024&bih=581 Szerintem nagyon szep no volt, most meg jezusatyauristen. A botoxra meg nem mondok semmit.
Az alakformalo harisnya dolog latvanyos amugy?

jadu 2012.03.14. 14:22:50

@Frigyesur: vííí végül is.. a Zs után jön az A kategória :D szóval ha ZS vagyok, az majdnem A :DDD

@"Zsu": pont ezért nem árulok zsákbamacskát... nem sminkelem magam, csak ritkán, s akkor is az kifullad a szeszem kifestésében :D (meg most beújítottam egy NUDE RÚZST :D)

Papírsárkány 2012.03.14. 14:24:47

@jadu: na várjál, ha te a szeszedet fested, nem csoda, hogy ZS-kat lettél :P
Kis alkesz!

Madpapa 2012.03.14. 14:25:33

@jadu: pedig van jótékony hatása van a sminknek. Eltünteti a bőrhibáid pl. :-))

tőzegmalac 2012.03.14. 14:26:19

@Caddy: azért meg lehet próbálni:)

JOKKA21 2012.03.14. 14:27:59

@Caddy: Lehetsz a nőm, ha jó csaj vagy.:)

Frigyesur (törölt) 2012.03.14. 14:29:07

@JOKKA21: Varhato volt, hogy nogyuloleted idovel a ferfiak fele fordit. Bocsi, hetero vagyok.

@jadu: Latod, latod. Remelem mostantol derusebben szemleled a vilagot, hogy erre ra lettel dobbentve.

JOKKA21 2012.03.14. 14:31:55

@Frigyesur: Akkor kizárt, hogy hetero vagy, mert lányos a képed.:D

Frigyesur (törölt) 2012.03.14. 14:35:43

@JOKKA21: Ne hagyd magad megteveszteni az avatarom altal.

Caddy 2012.03.14. 14:35:45

@tőzegmalac: mindig megadom a lehetőséget, erre nem lehet panasz. :D

Papírsárkány 2012.03.14. 14:37:01

@Caddy: A keresztények, muzulmánok, stb tévedtek! Az ő körtés kekszük az isten!
:-)

pretty kitty 2012.03.14. 14:40:44

@Picicsibe a szexistennő: "Komolyan pasik! Néha megdöbbenek mennyire hülyék vagytok."

En isz szokcol megdobbentem, de jen mal szemmin sze dobbenek meg ;))))

jadu 2012.03.14. 14:40:58

@tértivevény: lol.. :DDD ááá szemem :DDD

@Madpapa: az enyémeket nem nagyon :P

@Frigyesur: az élet mégis szép és derűs :D

Caddy 2012.03.14. 14:41:57

@tértivevény: az egész bolt maga a királyság csúcsa, imádom, imádom, és imádom. Én a szilvalekvárosra szavazok, ha csak egyre lehet, de azért, mert a nagymamám ugyanilyen szilvalekvárt csinált annak idején. Hónapok óta járok oda,de még mindig van, amit nem kóstoltam. (lehet holtverseny van és a gyömbéres répatorta az első) :D:D:D

SciNu 2012.03.14. 14:44:29

@tértivevény: Nagy, ronda és még elpusztítani is nehéz :D

@"Zsu": Szóval hosszú távon nem a külső hanem a pénz a fontos :D Kár, hogy nekem pénzem sincs :(

Papírsárkány 2012.03.14. 14:46:44

@Caddy: ha jól láttam rendszeresen változtatják a kínálatot :) (ami nem nehéz, ha házilag csinálnak mindent)
Karamellarudat kóstoltad már? :) (brutál)

Papírsárkány 2012.03.14. 14:49:07

@jadu: mi van a szemeddel, belement valami? :)

SciNu 2012.03.14. 14:51:40

@tértivevény: Soha nem késő. "Kill the mutant. Burn the heretic. Purge the unclean."

SciNu 2012.03.14. 14:52:22

@jadu: A száddal igyad, te! :P

Papírsárkány 2012.03.14. 14:52:44

@jadu: a szádba, a szádba öntsd! kis mafla :)

Papírsárkány 2012.03.14. 14:53:24

@SciNuBob -Jokka próféta követője: Hja, egy jó kis glassbombing-os exterminatus mindent megold :)

tőzegmalac 2012.03.14. 14:59:31

@jadu: belőlem nem kell kicsikarni:))
@Caddy: nem is panasz volt:D
@Dr. Jula Watson: már most kezdjünk jajongani?:D

Caddy 2012.03.14. 15:00:41

@tértivevény: nem. azt sem. Mondom van pótolni valóm. Almás tiramisu?
Nyammm. :)

tőzegmalac 2012.03.14. 15:00:42

nem értem ezt az egész napot, úgy az elejétől...

Papírsárkány 2012.03.14. 15:01:56

@Caddy: azt ettem először ott :-)
@.@

SciNu 2012.03.14. 15:07:18

@tértivevény: Nem biztos. Volt már rá példa hogy egy Tyranid Carnifex túlélte.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.14. 15:07:57

@"Zsu": felőlem Peter Griffin is lehet moderátor itt.:)
aphelionfekagyerekkiszlányockáról azonban van egy véleményem, amitől eltántoríthatatlan vagyok. énbajom. evvan.

Hurri Kán 2012.03.14. 15:12:10

@tőzegmalac:
Én régóta nem értem a napokat. :D

Papírsárkány 2012.03.14. 15:12:57

@SciNuBob -Jokka próféta követője: ... egy ideig :)

@Caddy: jah igen, szóval "love at first bite" volt :-)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.14. 15:13:07

@cyd:

Annyira nem gond, a szememet kiemeli a sunákat meg bevonzza! :)

2012.03.14. 15:16:19

@Madpapa:
Én alapjáraton szép vagyok. :P

@jadu:
Hajrá-hajrá. :)

Caddy 2012.03.14. 15:16:49

@tértivevény: én vendégségbe mentem, gondoltam akkor én viszem a desszertet, szóval mondtam pakoljunk ebből is meg abból is meg...meg...meg... közben persze eltársalogtam a tulajjal, megtudtam egy csomó mindent, a szilvalekvárról is. :) Azóta hetente vissza, mondjuk én szerencsés vagyok,mert egy utcára lakom. Tulajdonképpen függő lettem.:)

SciNu 2012.03.14. 15:18:01

@jadu: Szívesen. Tudod nekem is úgy mondták,ha már szép nem vagy legalább buta ne legyél :P

@tértivevény: Amíg le nem mentek terminátor páncélban megvizsgálni hogy maradt-e élet és kiirtsák ha mégis maradt.

Papírsárkány 2012.03.14. 15:19:23

@Caddy: Nem is értem, ez hogyan lehetséges :-)

@SciNuBob -Jokka próféta követője: Na igen, valahogy így gondoltam én is :-)

Caddy 2012.03.14. 15:21:15

@tértivevény: másik úton járok haza. :D Komolyan, kivagyok. :)

cyd 2012.03.14. 15:22:09

@jadu: Természetesen nem. Fehér háttér előtt egy fekete-fehér arckép és valahol van egy kis narancssárga négyzetben vmi szöveg is. Franc se tudja mit reklámoz, így ne mis találom. Több is van, különböző nőkkel és nevekkel. Az Eszter néven futó szép.

Papírsárkány 2012.03.14. 15:22:12

@Caddy: Nők és a sütemény... különleges szimbiózis ez :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.14. 15:28:04

@Kiszlanyocka: Igazándiból nem is a megdöbbenek a jó szó. Inkább csak elkeserítő. Tényleg ilyen hülye a többség? Én még akkor egy szerencsés lány/nő vagyok, pedig találkoztam már hülye faszival. :)

Caddy 2012.03.14. 15:33:37

@tértivevény: a jó sütemény, ez nagyon fontos. :)

Caddy 2012.03.14. 15:38:28

Na most már elég lesz ebből a napból.
Nagyon elég.

Papírsárkány 2012.03.14. 15:38:42

@Picicsibe a szexistennő:
Feleség a férjnek:
- Azt hallottam, a Kriszta a számvitelről gyereket vár!
- Az az ő dolga.
- Azt is hallottam, hogy tőled!
- Az az én dolgom.
- És akkor én most mit csináljak!?
- Az meg a te dolgod.

Papírsárkány 2012.03.14. 15:40:09

@Caddy: Akkor engedj a söt... sütis öldal delejes csábításának, s utazásod ezzel véget is ér.

jadu 2012.03.14. 15:40:34

@cyd: neeem tudom... sosem nézek óriásplakátokat... T_T szegényes az útvonalam... metró meg villamos T_T de szinte a föld alatt közlekedem a legtöbbet...
jaj, látni akarom azt a plakátot :D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.14. 15:41:36

@Picicsibe a szexistennő: valahogy tudtam,hogy ha valaki ezt nem fogja megállni szó nélkül,az csak te lehetsz

Madpapa 2012.03.14. 15:50:27

@Alfonzina: arról a 'betegről' látom te is elgondolkodtál már :-)

cyd 2012.03.14. 15:52:14

@jadu: hazafelé megnézem mit reklámoz, hátha az alapján megtalálom a neten is

Caddy 2012.03.14. 15:54:58

@tértivevény: már percek kérdése csak, de ma kimarad a sütis. :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.14. 15:55:56

@Madpapa: nos, igen.
maradjunk annyiban,hogy van egy véleményem, de azt itt és most nem fejteném ki bővebben.

Madpapa 2012.03.14. 15:57:45

@Alfonzina: nincs ezzel gond, végre van egy elvtársam :-) ezzel kapcsolatban

2012.03.14. 16:00:00

@Frigyesur:
Fuuu, erre most nem tudok érdemben reagálni. 5 perc és indulok picsogni csajokkal. :) Na jó nem picsogunk. Fricitulajos bnőm próbálta, ő azt mondta nagyon állat ez az alakformáló harisnya. Bár iszonyat kényelmetlen elmondása alapján. Evett 2 kanál levest az esküvőn és nem tudott többet enni (nem volt hely).

2012.03.14. 16:01:32

@jadu:
Jól teszed. A túl sok smink nem jó, szegény srácok mit élhetnek át 1-2 görbe este után reggel. Bele se merek gondolni. Bár manapság már mindennapokba is a fél avon, dm, rossmann, stb. rajta van a csajokon. :)

2012.03.14. 16:02:10

@SciNuBob -Jokka próféta követője:
*CSATT!*
Visszatérünk rá, már csak 2 percem 3 percem van.

2012.03.14. 16:02:42

@Alfonzina:
Jó srácok mind a ketten, majd idővel rájössz. ;) A lényeg, hogy engem szeretsz. :P

2012.03.14. 16:04:17

Sziasztok!
Ne garázdálkodjatok amíg nem vagyok, és nem kibeszélni a hátam mögött. :P

Papírsárkány 2012.03.14. 16:09:18

@"Zsu": tudod, _nem_ alapjáraton :)
("magas fordulatszámon", ha így érthetőbb)

Papírsárkány 2012.03.14. 16:16:05

@"Zsu": Egye fene, de csak mert az orrod előtt sokkal szórakoztatóbb :-)

JOKKA21 2012.03.14. 16:30:35

Szerintetek miért nem írt ma a jó szőke csaj CSP-re?

JOKKA21 2012.03.14. 16:33:42

@mütyür: Sunáználak.:)

Nekem mindegy, hogy ki moderátor(kodik) itt, KiszjányAféliaFekabojHiperszuperdubajozómenőpicsa tényleg skizó, de szerintem senki sem normális itt(én se).:D

JOKKA21 2012.03.14. 16:38:07

"Csak a főlapról tévedek ide néha, ha érdekes a téma. Vagy érdekes, vagy fake, de csak a kommenteket volt érdemes olvasni. Eddig."
:D idézet a másikról.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.14. 16:47:45

@Alfonzina: ez a "van véleményem, de nem mondom..."

Mennyi idős vagy? 14? :)

Papírsárkány 2012.03.14. 16:50:31

@Picicsibe a szexistennő: Erre most mondhatnék valamit, de nem teszem...
:-)

Papírsárkány 2012.03.14. 16:52:35

@Picicsibe a szexistennő: Ugyan ugyan, csak annyira lehengerelte férfias bájával, hogy még nem tért magához :-)

Αphelion 2012.03.14. 17:15:03

@Alfonzina: "maradjunk annyiban,hogy van egy véleményem, de azt itt és most nem fejteném ki bővebben."

Esetleg ird meg priviben ha nagyon nem tudod magadban tartani. ;)

Papírsárkány 2012.03.14. 17:31:46

@Dövan: és ettől a szája is bedagadt? vagy megcsípte 10 lódarázs?
brrr

JOKKA21 2012.03.14. 17:45:57

@tértivevény: Féltékeny vagy?:)

@Picicsibe a szexistennő: Én?Nem is szóltam hozzá, illetve egyszer hétfőn.:)

JOKKA21 2012.03.14. 17:46:52

@Dövan: Ez a csaj is biztos komoly kapcsolatot keres és a belső értékek érdeklik, nem az, hogy egy audis szépfiúja jól megdugja és arcon élvezze.

Papírsárkány 2012.03.14. 17:46:55

@JOKKA21: Úgy olvasol bennem mint egy nyitott könyvben :-)

jadu 2012.03.14. 17:56:34

@cyd: vaa köszönöm :))

JOKKA21 2012.03.14. 18:31:35

@tértivevény: Mert ismerem a nőket, mint a rossz pénzt.

Madpapa 2012.03.14. 20:12:39

@JOKKA21: ismered a nőket mint a rosszpénz, bár tértivevényről nem jött le hogy pasi...hát őőőő...télleg ismered a nőket :-)

JOKKA21 2012.03.14. 20:22:37

@Madpapa: Még lehet nő.:)

@Picicsibe a szexistennő: Leszel a szeretőm?:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.14. 20:33:23

@JOKKA21: Szerintem pasi. :))

Szeretőd? De már dobtál, nem emlékszel? :)

@tértivevény: Hihi. :P

_Ω_ 2012.03.14. 20:49:01

Sziasztok!

Láttam, napközben többen vizionáltak inkvizíciós bezárást, illetve belterjességet jelen blog kapcsán. Leírnám, hogy látom ezt az egészet!

-Ha erővel és normális ok nélkül zárnák be az Í.J. blogot, azzal a jelenlévőket (titeket, kedves blogtársak!) valószínűleg elvadítanák a CsP-től. Mindenkinek rossz véleménye lenne a módszereikről, de valószínűleg az Indexesekről is akik ebben asszisztálnának.
Aki odaát tényleg törzskommentelőnek számított, az már járt itt is, úgyhogy biztosan feltűnne mindenkinek eme blog hirtelen eltűnése.
Ettől viszont nem tartok, az Indexesekből nem nézek ki ilyen rosszindulatú és gerinctelen lépést, de Panniból sem. Lehet naiv vagyok, még egyikükkel sem találkoztam és nem is beszéltem, de felém nem adtak rá okot, hogy ilyet gondoljak róluk; így megelőlegezem a pozitív hozzáállást.

-A belterjességről azt mondanám, gondolkodtunk, hogy aktiváljuk a reklámokat az oldalon, mert akkor kikerülnénk blogketrecre is. A triumvirátusban 1 mellette, 1 ellene szavazott, 1 nem hozott határozott döntést. Én voltam aki ellenezte az ötletet, több érvet is felhoztam, többet megtartottam magamnak, de a reklámok végső soron "elviselhetőek", így a többségi döntést különösebb probléma nélkül el tudom majd fogadni, legyen az bármi.
Abban viszont mindhárman azonos véleményen vagyunk, hogy ha bármiféle bevételt szereznénk, azt nem saját magunkra hanem mondjuk blogtalira költenénk. Egyébként ha jól értettem meg, az itteni hirdetési modell olyan, hogy egyik oldalbetöltésnél indexes a reklám, másiknál saját, így igazi saját reklám hiányában valószínűleg bevétel sem lenne - de persze tévedhetek is, ÁSZF-hez lusta voltam.

Viszont eredetileg nem erről akartam szólni, így visszatérnék a belterjesség problémájára...

Jobban szeretném, ha olyanok érkeznének új vendégként, akik valakihez már kötődnek ebben a közösségben. Úgy hiszem, ez megvalósulhat úgy is, hogy ha valaki valamiért máshol kíváncsi lesz egyikünkre az a profilnál látni fogja az itteni aktivitást is. Magamból indulok ki, amikor új arcot láttam CsP-n és valamiért érdekesnek tűnt, bizony megnéztem a profilján az aktivitás fülnél, merre járt már és nagy vonalakban mégis miket szokott írni máshová.

Példával élnék, lehet tévedésen alapul, de lássuk: tegnap este egy komment erejéig megjelent egy "Mr. Homn" nevű kommentelő. Őt így hirtelen Zsithez tudnám kötni, az értesítési listáinkon pedig nem emlékszem, hogy láttam volna a nevét. Tehát úgy tűnik, legalább 1 esetben "máshogy" is megtaláltak már minket, remélem ez folytatódni fog!

Azok, akik régen csak olvasták a kommenteket, nem feltétlen fognak rákeresni a kedvenceikre, de mégis ebben bízom.

Persze még nagyon az elején vagyunk mindennek, a CsP is visszaválthat a korábbi rendszerre. Legyünk őszinték önmagunkhoz: ezt a blogot azért hoztuk létre, hogy folytathassuk azt, amit a CsP-n már nem lehetett, történetesen: sztorikat furcsa nickek és avatárok mögül megvitatni, posztolót ekézni, kitárgyalni egy plakátot a villamosmegállóból, elsírni bánatunkat és örömünket, eszmét cserélni barátok közt.

A társaság és az általános témák adottak tehát, a napi beszélgetés elindításához pedig nem kell más, csak a napi betevő, a napi poszt. A posztról képtelenség egész nap beszélgetni, de beszélgetni mindannyian szeretünk, így offolunk. Az, hogy ezt itt tesszük, vagy a CsP-n, nagyjából mindegy, csak a reggeli lórúgás legyen meg a poszt formájában. Ebben pedig a CsP volt jobb a tapasztalatuk és ismertségük okán, ami még hónapokig így is marad. Tehát van idejük, még léphetnek és szerintem mind örömmel térnénk vissza hozzájuk.

Egyelőre ennyit szerettem volna hozzáfűzni a mai naphoz.

_Ω_ 2012.03.14. 22:01:57

@Picicsibe a szexistennő: Posztolja a fejleményeket, akárhogy is dönt. :P

2012.03.14. 22:29:09

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]:
Szépen összefoglaltad, gratulálok. Remélem mindenki elégedett lesz a válasszal. A hirdetéses részt mint mondottam átnézzük, átbeszéljük, és utána döntünk. Egyenlőre még tartózkodok, de hosszú hétvégén beleásom magam a témába. Ráérünk még, hisz ahogy Te is említetted: nem tudjuk mi lesz csp-vel. Addig is akikhez tudunk eljutunk ahogy eddig is. :)

Buci-Bigyo (törölt) 2012.03.14. 22:54:21

Basszus....827 komment? Kijött az elvonási tünet rendesen, látom, de behoztátok a lemaradást! :D :D

Buci-Bigyo (törölt) 2012.03.14. 22:54:53

Ja, üdv mindenkinek a hajón! ;D

cyd 2012.03.14. 22:56:53

@"Zsu": Mucika! Ahogy már korábban is és SciNu ma is rávilágított: egyelőre
Ezért se írj posztot, úgy is rájövünk, ha te lennél

Elemózsia 2012.03.14. 23:09:55

Posztiró:

"Ahhoz meg nem lenne szívem hogy elküldjem a fenébe, mert ő mindig nagyon kedves és barátsagos velem."

Szerintem meg játszik veled, élvezi, hogy bejössz neki.
Még az is lehet, hogy skalpvadász.

A többieknek meg: Sziasztok!

_Ω_ 2012.03.14. 23:10:47

@cyd: Úgy nem, ha posztolás előtt átfutom és javítom a hibáit! ;)

Buci-Bigyo (törölt) 2012.03.14. 23:11:46

Az én oktatóm erős ötvenes volt, de ez sosem zavarta abban, hogy huszas csajokra bukjon, meg is tehette anyagilag hogy ilyen csirkéket finanszírozzon.Mer' ugye azért nem az adoniszi testéért voltak vele.:D :D Most is 30 évvel fiatalabb tyúkokra bukna, de azoknak már nem kell, csak röhögnek rajta, ő meg nyavajog.:D

cyd 2012.03.14. 23:22:32

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Ehh! A bloggazdai összetartást kihagytam a számításból.

JOKKA21 2012.03.14. 23:26:45

@Picicsibe a szexistennő: Emlékszem, de visszafogadlak, ha jó csaj vagy.:)

Elemózsia 2012.03.14. 23:27:06

@Buci-Bigyo: Az én oktatóm is ötvenes volt, és mi például nem nagyon kedveltük egymást. Ilyen is van.

Elemózsia 2012.03.14. 23:35:34

Úgy látszik, már megint túl későn jöttem. Megyek is aludni. Jó éjt!

Joe69 2012.03.15. 09:26:09

Most akkor mi is van ? Én úgy látom, az fb-s CSP-n van már poszt, ami ide nincs belinkelve. Akkor már végleg elkülönültünk ? Lehet, hogy ki volt táárgyalva fentebb, de a fene olvas el ennyit.))

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.15. 09:32:16

@Joe69: Ma ünnep van. Lehet azé'.
A tegnapi poszt se a csp-s poszt volt...

Várnak ide is leveleket, történeteket. Hol így, hol úgy. :)

2012.03.15. 10:00:11

@Picicsibe a szexistennő: @Joe69:
Linkeltem, remélem tudtok hozzá kommentelni.

2012.03.15. 12:18:51

@SciNuBob -Jokka próféta követője:
még mindig csak annyi, hogy *CSATT*
Remélem már fáj az arcod a két pofontól amit adtam. :P

JOKKA21 2012.03.15. 14:04:09

@Picicsibe a szexistennő: Nagycsöcsű, szőke, jóseggű, formás combú picsa, aki nem geci, nem hazug, nem pénzéhes és nem ribi.
süti beállítások módosítása