HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

2013.06.25. 07:50

A pasim már lemondott rólam

http://csajokespasik.blog.hu/2013/06/25/a_pasim_mar_lemondott_rolam

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr165376853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pretty kitty 2013.06.25. 08:02:11

Olban Viktol isz lemondhatna lolunk!!!!!!!!!!

:)))))))

pretty kitty 2013.06.25. 08:04:02

Amud meg posztel a paszid megunt ennyi van.......

Prof. Dr. Sün (törölt) 2013.06.25. 08:09:05

Tehát minden bizonyíték nélkül nekiálltál gyanúsítgatni. Úgy szórakozásból. Kattant vagy, az a helyzet, minden normális férfi elmenekült volna, kedves Picsogó Picsa.

akut schizo effektív pszichózis 2013.06.25. 08:20:17

"És: 3 nap alatt lemondott rólam? Rólam?! RÓLAM???"

nem lehetsz egy nagy eresztés, ha egy férjes miatt hagyott ott..

fumerin 2013.06.25. 08:34:11

Egy beszélgetés, bármekkora baromságokat is tartalmaz, nem változtat meg érzéseket, max. elindít egy folyamatot a kapcsolat leépülésében.
Ki tudja, ez hányadik alkalom volt, amikor féltékenységi rohamok kapták el poszterint. :)

Frigyes ur 2013.06.25. 08:42:45

Aki rákérdezésen így megsértődik, annak nem kell párkapcsolat. Vagy olyan kell, amiben a másik tesz a fejére. Még ha féltékenységi jelenet volt, annak se kéne betennie egy szerető kapcsolatban.

Dr.Rekettyés László 2013.06.25. 08:47:31

Ugye nem nagyon válogathatsz, ha ezek után még te akarod hívogatni?
Félrekefél (jó, tudjuk, persze CSAK beszélget a férjes kolléganővel), eltűnik napokra, aztán közli, hogy már lemondott rólad.
És akkor: "mire oda jutok, hogy félreteszem ami történt, és felhívom újra, már lesz valakije és nekem nem marad más, csak a rágódás azon, hogy én szúrtam el"

Szóval miért akarod felhívni????

Bölcs Jaroszláv 2013.06.25. 08:47:35

Ahogy elnézem, nem a pasid az egyetlen, aki lemondott rólad, hanem az itteni empatikus, megértő, kedves és barátságos kommentelők is. Igazából én is lemondok rólad így látatlanban is, de (jó??) tanácsot adhatok. Legközelebb próbáld meg úgy alakítani a kapcsolataidat, hogy ne legyen kétséged aziránt, hogy kölcsönösen, és maximálisan megbíztok egymásban. Ha ugyanis ez hiányzik, akkor előbb-utóbb ismét ugyanott fogsz tartani, mint most. Nem tudom, hogy indokolt volt-e a féltékenység részedről, nem is érdekel. Egy biztos: a bizalom hiányzott, akár volt rá ok, akár nem. Azaz a "kapcsolatépítés" során a legeslegfontosabb szempont kimaradt. Legközelebb olyan pasit keress, aki ha mondjuk börtönbe kerülsz szétveri a börtönt, mert meg van róla győződve, hogy te csakis ártatlan lehetsz, ha azt mondod, és csak tévedésből vagy ott. Na ez a bizalom, ami ahhoz kell, hogy tartósan jó legyen a kapcsolatod.
Mongyon le a mai nap! Elfogyott a kávé!!! :PP

Bölcs Jaroszláv 2013.06.25. 08:49:09

@Dr.Rekettyés László: Igen, beszélgetett. A pasi ugyanis nem hülye, és tudja, hogy a nő a pinának az a része, amelyikkel el kell beszélgetni (dugás előtt, sőt utána is.) Tehát igazat mondott, tényleg beszélgettek.
:DD

fumerin 2013.06.25. 08:50:36

@Frigyes ur: Egy féltékenységi jelenet nem is szokott kivégezni egy kapcsolatot, de elindít egy olyan folyamatot, amit úgy hívnak: bizalmatlanság. Mindegy, hogy okkal vagy ok nélkül, a párkapcsolat végkifejletén nem változtat...

Kytia 2013.06.25. 09:00:23

Nem kellesz ennek a pasinak. A leírásod alapján a "féltékenységi jeleneted" elég szolid volt, de azért ahhoz elég, hogy ürügyet biztosítson egy szakításra. Nem túl tisztességes a sráctól, hogy megpróbál még bűntudatot is kelteni és elhitetni veled, hogy te szúrtad el, ahelyett, hogy nyíltan eléd állna és közölné, hogy "cicám, unlak". Nincs gerince, hogy mindezt rendesen felvállalja, így könnyebb. De igazából ez totálisan mindegy. A lényeg, hogy nem érdekled. Ha nem akarod, hogy a telefonja kijelzője láttán görcsbe szoruljon a gyomra és elsóhajtson egy "bazmeg nemá, ezt nem hiszem el"-t, ne keresd. Keress olyat, akinek kellesz.

plantingC4 2013.06.25. 09:01:25

Ennyiből tényleg úgy tűnik, hogy lemondott, szar ügy ez...

Dr.Rekettyés László 2013.06.25. 09:02:19

@Bölcs Jaroszláv: Most nyilván úgy is lehet nézni a dolgot, hogy mekkora egy szemét, mert félrekúr, eltűnik, és telefonon mond le a csajról, ráadásul amikor a csaj hívja.
Egyébként valóban egy szemét.
Azon is lehet gondolkodni, hogy mi vezetett idáig, hogy férjes kolléganővel jár "beszélgetni".
Azon is, hogy okkal vagy ok nélkül hisztizik a csaj.
A lényeg, hogy ez már egy kalap szart nem ér, és változatlanul nem értem, hogy a csaj ezek után mégis mit akar még?

Bölcs Jaroszláv 2013.06.25. 09:02:53

@Frigyes ur: Hát betenni még nem kell, de azért egy alapos beszélgetést el kellene, hogy indítson a két fél között arról, hogy ki hogyan fogja fel a kapcsolatot, illetve a vele párhuzamosan létező baráti kapcsolatokat. Hogy a továbbiakban ez ne mérgesedjen el. Ha erre nem került sor, akkor ez a kapcsolat már egyébként is kukázható volt, nem tudom, hogy a poszterina ezt miért csak most vette észre. Segítene, ha tudnánk, hogy már elmúlt-e 18 éves, és mennyivel van 10 alatt az ikúja.

Frigyes ur 2013.06.25. 09:03:30

@mésange: Ilyen alapon semmilyen balhé nem lehetne egy kapcsolatban, mert az elindít egy folyamatot. A reakció alapján pedig úgy tűnik alapja is volt...

Kytia 2013.06.25. 09:04:18

@mésange: Szerintem ez nem így van. Persze féltékenységi jelenete válogatja, ha megüt, akkor nyilván elindul némi bizalmatlanság:D, de alaphelyzetben ha valaki féltékeny, az csak annyit jelent, hogy valami szokatlant látott-hallott-érzett. Simán benézhette, milliószor előfordul, ilyenkor legjobb megnyugtatni, hogy nincs oka gyanakodni, te csak őt szereted. A világ legtermészetesebb érzése a féltékenység, a kutyáktól kezdve kb a madarakon át mindenki érzi. legutóbb pl a főnököm nem tudta palástolni, amikor az exfőnök nálunk vendégeskedett és túl kedves voltam vele. Na jó, az talán mégis a beteges szint.:DDD

fumerin 2013.06.25. 09:06:09

@Frigyes ur: Ha a férfi hibája volt az, hogy kialakult a bizalmatlanság, akkor is kár minden szóért a csaj részéről. Egyik fél eldöntötte vége, másik semmit nem tehet ebben az esetben.

Bölcs Jaroszláv 2013.06.25. 09:07:03

@Kytia: "Persze féltékenységi jelenete válogatja, ha megüt, akkor nyilván elindul némi bizalmatlanság:" Na ne basszunk már kocsin, mert ráz! Arról most nem is beszélve, hogy itt legfeljebb a csaj üthetett volna, de ha valaki tettlegességre vetemedik egy kapcsolatban, akkor a másik fél helyében én azt mondanám, hogy az volt az első és utolsó alkalom. És arra is az utolsó, hogy egyáltalán látott személyesen.

Frigyes ur 2013.06.25. 09:08:55

@mésange: Nem tudom ki hogy oldja meg dolgait az életben, én kapásból nem intézem el ennyivel, hogy 'kár minden szóért'. Egy kapcsolatban próbálsz belehelyezkedni a másik fél helyzetébe, megnyugtatni satöbbi. Egyetértek Kytiával ez csak egy ürügy volt, de akkor meg nem értem miért a csajt ekézitek.

Kytia 2013.06.25. 09:09:49

@Bölcs Jaroszláv: Hát hogy nem tartja sokra magát, az biztos...

"mire oda jutok, hogy félreteszem ami történt, és felhívom újra, már lesz valakije és nekem nem marad más, csak a rágódás azon, hogy én szúrtam el"

SOKKAL 10 alatt van az íkúja!!

@Dr.Rekettyés László: Döbbenetes, de veled is egyetértek.:D

@Frigyes ur: Meg veled is.

Frigyes ur 2013.06.25. 09:11:22

@Bölcs Jaroszláv: Igen, általában szokott lenni egy pont, ahol az ember már elgondolkodik. De miért gáz, hogy ez most érkezett el. Van valamilyen határidő, amit el kell érni különben hülye vagy? Most zúgott bele a pasas egy másik csajba, most ért véget. Ennyi. Miért alap, hogy a csaj a hülye? Ennyiből egyáltalán nem ez derült ki. Csak szenved, mert ez sz*r ügy.

fumerin 2013.06.25. 09:12:40

@Kytia: Nem tudom. Én kihagyom ezeket a kapcsolatomból. Bízom, feltétel nélkül, viszont ehhez minden "segítséget" meg is kapok. :) És én sem cselekszem máshogy. Nekem nem természetes kategória a féltékenység. Ha felmerülne, azonnal kilépnék. Nem lenne tovább értelme.

Bölcs Jaroszláv 2013.06.25. 09:12:54

@Kytia: Te beteg vaggy? Tényleg képes vagy mindenkivel egyetérteni? (Na jó kivételesen az első kommenteddel én is egyetértek). Egyébként valaki homályosítsa már fel szegény sötétben tévelygő "pasiagyamat" egyébként értelmes nők mitől képesek ennyire elveszíteni a tisztánlátásukat? Mert ugye attól, hogy valaki mongyuk szerelmes, még nem törvényszerűen kell egyben el is hülyülni!
:)

Kytia 2013.06.25. 09:13:19

@mésange: Na, most meg már veled is.:D

@Bölcs Jaroszláv: Oké, persze. Némileg ironizáltam.:) Csak arra gondoltam, hogy a féltékenység nyilván átmeneti (?) bizalomhiány, de szerintem belefér egy kapcsolatba, főleg a mai világban, amikor azt sem tudod, nem egy sorozatgyilkossal, vagy egy a lányát a pincéjében tartóval hozott-e össze sors. De hogy az én féltékenységem a másikban hogy alakít ki bizalomhiányt, azt nem értettem. Erre írtam, hogy talán ha megüt, vagy nagyon agresszívan féltékeny a féltékeny fél, akkor talán megrendülhet a dolog, de amúgy nem tudom elképzelni.

fumerin 2013.06.25. 09:14:35

@Frigyes ur: Nem ekéztem. Leírtam féltékenységi jelenet volt. Hozzá is tettem, egyetlen egy ilyen még nem boríthat bilit. Nekem is ürügynek tűnik, de akkor is, csaj hagyja a fenébe. Elment, ennyi. Nincs mit javítgatni ott, ahol már valaki másfele indult. Csak húzni lehet a kapcsolat végét. Annak meg mi értelme?

Frigyes ur 2013.06.25. 09:14:46

@Kytia: Nem hívta, csak rágódik. Egy darabig még el is hiszed, hogy te vagy a hülye. Velem is el lehet játszani. A nem keresés meg marha nehéz.
www.youtube.com/watch?v=B5Deno4mqpA
"Én akkor se hívlak, ha darabokra hullok szét..." Aztán üvegből vedeled a whiskyt. Izé, ez persze nem velem történt meg :))))

Frigyes ur 2013.06.25. 09:17:10

@mésange: Tök jó lenne, ha az ember 'elment, ennyi'-vel lezárhatna egy kapcsolatot. Kész, vége, már nem is érdekel. Csípném marhára :D
Akkor mások húzták le. Vagy mittudomén. Vitához álmos vagyok.

Bölcs Jaroszláv 2013.06.25. 09:17:55

@Frigyes ur: Na most olyasmire kényszerítettél, ami ritkán fordul elő velem. Elolvastam újra a posztot, és ez alapján revideálom a korábbi álláspontomat. Valami miatt az volt az érzésem, hogy ez már egy viszonylag bejáratott hosszabb ideje tartó kapcsolat, és azért írtam amit írtam, de most látom, hogy erre semmilyen utalás nem történik a posztban. Viszont történik utalás arra vonatkozóan, hogy nem laknak még együtt (mondhatni szerencsére). Ez alapján valóban nem tragédia, ha most jött rá a csaj, inkább most, mint mondjuk 5 év múlva és esetleg egy-két gyerekkel.

fumerin 2013.06.25. 09:19:45

@Frigyes ur: Nem ennyire egyszerű. Idő kell mindenhez. Nagyon nehéz akkor kimondani, hogy "vége", amikor még rengeteg az érzés. És igen, a "vége" kimondása a legnehezebb. Akkor hoz meg az ember egy döntést, ami utána még elég sokáig fáj.

Kytia 2013.06.25. 09:20:58

@mésange: Hát, ehhez nyilván tudnia kell az embernek, hogy mennyire bízhat a saját megérzéseiben. Én már voltam totál ok nélkül féltékeny, úgyhogy nálam a puszta felmerülés még nem bizonyít semmit, inkább megvárom, elmúlik-e, vagy lesz-e újabb gyanús jel.

@Frigyes ur: Nem hülye, csak szarba sem veszi magát. Ha 19 éves, akkor lehet, hogy ez valamilyen szinten normális, mert nem tudja még, hogy ha valaki szereti, azt nem kell hívogatnia és az nem hagyja el rögtön egy ilyen "elszúrás" után. Ha 30, akkor sürgősen kell neki egy pszichológus.

@Bölcs Jaroszláv: A férfiak ugyanúgy el tudják veszíteni.:) Amúgy meg csak annyi, hogy amikor valaki nagyon kéne, de valami nem kóser, akkor az ember szeretne reménykedni. És ennek jó módja a "nem lehet, hogy én szúrtam el?" fordulat. Főleg fiataloknál, akik még nem tudják, hogy a kémia és az ivari baszdüh ha feléjük irányul, az sokkal erősebb annál, hogy egy-két buta féltékenységi párbeszéddel alá lehetne aknázni. De ehhez kell a tapasztalat. Meg némi önbecsülés.

Frigyes ur 2013.06.25. 09:21:01

@Bölcs Jaroszláv: Azta de jó vagyok :O :D
Ez valami általános szabály, mindenki 5 évet és 1-2 gyereket mondott nekem is :D

Papírsárkány 2013.06.25. 09:21:34

@Bölcs Jaroszláv: Erről most ez a csodálatos gyöngyszem jutott eszembe ebből a cikkből: velvet.hu/szex/2013/06/20/amiert_a_nok_szeretik_masik_novel/

"Ha nem szólalnának meg szex előtt és után is, már rég leszbikus lennék" - mondta Zita."

Bölcs Jaroszláv 2013.06.25. 09:22:34

@Kytia: "De hogy az én féltékenységem a másikban hogy alakít ki bizalomhiányt, azt nem értettem" Pedig egyszerű, mint egy faék. Ha féltékeny, akkor ő nem bízik bennem. Ha ő nem bízik bennem, akkor vajon lehet, hogy nekem sem kellene bíznom benne (elvégre ugye mindenki magából indul ki, tehát ha rólam azt feltételezi, hogy oka van féltékenykedni, akkor alighanem nekem is okom van)? Feltéve persze, hogy a féltékenység alaptalan, mert ha nem, akkor ugye egészen más a forgatókönyv.

Bölcs Jaroszláv 2013.06.25. 09:24:49

@Frigyes ur: Nem tudom, csak az jutott eszembe, hogy az 5 év már elég idő ahhoz, hogy tényleg elmélyüljön egy kapcsolat (ha u.i. valaki csak 20 év után jut el arra a pontra, hogy rájöjjön, nem bízhat a másikban, az űbergáz).

@Papírsárkány: kijarákazazitahogyilyeneketmond?
:))

Papírsárkány 2013.06.25. 09:25:10

@Bölcs Jaroszláv: te se találkoztál még hisztis nővel :)

Frigyes ur 2013.06.25. 09:25:33

@mésange: Akkor meg miért gáz, hogy rágódik? Rágódik, azt kész. Majd elmúlik. Közben lehet hülyeséget is csinál, de akkor is mi van.

@Kytia: Na banyek, ilyen alapon engem is dilidokihoz küldenél :D
Szerintem tudja, mert relatíve reálisan értékelte a helyzetet. És nem is hívta. De ott a remény meg egyéb baromságok. Szerintem se hívja, de meg tudom érteni, hogy közben cenved az egésztől, aztán hülyeségek is az eszébe jutnak.

Dr.Rekettyés László 2013.06.25. 09:26:00

@Frigyes ur: Én csak azért ekézem, mert ha Jenőnek a beszélgetős kolléganő majd kiadja az útját, és hirtelen más sem lesz képben, akkor ha visszasomfordálna Arankához, az tárt karokkal és lábakkal várná.
És azért egy nő se legyen már felmosórongy, még akkor sem, ha "szerelmes".

Papírsárkány 2013.06.25. 09:26:55

@Bölcs Jaroszláv: Hogy veszíthetnék el azt, ami nincs is? :)

Bölcs Jaroszláv 2013.06.25. 09:27:59

@Frigyes ur: " Aztán üvegből vedeled a whiskyt. Izé, ez persze nem velem történt meg :)))) " Hát mondjuk nekem ahhoz ráadásul még mazochistának is kellene lennem, mert utálom a vhiskyt. Szóval velem sem történt meg.
:DD

Frigyes ur 2013.06.25. 09:28:07

@Bölcs Jaroszláv: Van, hogy bízol, van, hogy néha elbizonytalanodsz, vannak ilyen hullámvölgyek. Magamról is tudom, hogy hűséges vagyok, mégis féltékenykedtem már, pedig okom se volt rá. Szerintem ezek a dolgok temperamentum kérdései is.

@Papírsárkány: Ja, jó.

@Dr.Rekettyés László: Teória.

Kytia 2013.06.25. 09:28:52

@Frigyes ur: Persze, egyetértek alapvetően, bár azt gondolom, az embernek ezt meg kell tanulnia, hogy ő nem az alapján választódik ki, hogy éppen mikor kinek mit mondott, hanem sokkal biológiaibb, vagy személyesebb tulajdonságok mentén. És azt a filozófiát is magáévá kell tennie x éves korára, hogy "én vagyok a Zsuzsi, ennyi centi, annyi kiló, ilyen temperamentum, olyan érdeklődés, ezt tudom nyújtani, ha megpusztulok sem tudok se Angelina Jolie-vá, se Marie Curie-vé, se Terézanyává változni, ha ez nem kell, hát nem kell, ez van". És persze ez marha könnyű, amikor csak félig-meddig érdekel a pasi és baromi nehéz, amikor úgy érzed, hogy a fél tüdődet odaadnád érte, de mégsem lehet máshogy, mert ez egy kétváltozós dolog és nem elég neked akarni, a másiknak is akarni kell. És itt most pont ezt kéne megértenie a poszternek, hogy ezt a dolgot csak ő akarja. Nem azért, mert egyszer valamikor egy öt perc erejéig olyat mondott, ami épp nem volt a fickó szájaíze szerint való (melyik kapcsolat nincs TELE ilyen pillanatokkal???), hanem mert ő úgy egészében, úgy, ahogy van nem kell.

Papírsárkány 2013.06.25. 09:29:08

@Frigyes ur: te gondosan kitöltötted kristálykehelybe? :)

Frigyes ur 2013.06.25. 09:29:31

@Bölcs Jaroszláv: Fiatalon az ember még mindent megiszik :)) Ma már én is a rumot választo...anám, ha ilyet tennék.

Bölcs Jaroszláv 2013.06.25. 09:30:22

@Papírsárkány: Hát próbálom megerőltetni a memóriámat, de úgy, hogy közöm is lett volna hozzá nem emlékszem, hogy találkoztam volna. Mondjuk így a szűkebb értelemben vett "vonatkoztatási csoportomon belül" nem.
:)

Papírsárkány 2013.06.25. 09:31:37

@Kytia: "az ivari baszdüh"

Először "ipari baszdüh"-nek olvastam, az se lenne rossz mondjuk :)

Bölcs Jaroszláv 2013.06.25. 09:32:16

@Frigyes ur: Á, nincs jobb egy jó kis sztolicsnaja vodkánál nekem lehiheted!
:DD

Frigyes ur 2013.06.25. 09:32:39

@Kytia: Tanulni meg lehet, elfogadni nehezebb.
Meg olyan is van, amikor te b*sztál el valamit, akármilyen szögből nézed.

@Papírsárkány: Természetesen :)

Kytia 2013.06.25. 09:33:12

@Bölcs Jaroszláv: Értem a logikát, csak fel nem foghatom. Sokkal többször voltam féltékeny, mint hűtlen. Valójában végtelenszer többször.:D

@Frigyes ur: Ha annyira kevés lenne az önbizalmad, hogy egy ilyen sztori után egyáltalán felmerül benned, hogy minden azon a párperces beszélgetésen múlt, amit állítólagosan te szúrtál el...Hát akkor igen.:)

Papírsárkány 2013.06.25. 09:33:14

@Bölcs Jaroszláv: nemtom, de biztos okos nő lehet :)

TBal 2013.06.25. 09:35:53

nincs annál fontosabb kérdés a világon, mint hogy melyik fütyi melyik punciba megy bele...

Frigyes ur 2013.06.25. 09:37:57

@Bölcs Jaroszláv: Hm, lehet, hogy kóstoltam már, de már nem nagyon szeretem a vodkát. Az a korszak is leáldozott. Asszem akkor, amikor 1 hétig vodkán és vízen éltem. Tkp. duplavízen :D

@Kytia: Bennem már felmerült, de dilidokihoz hét szekérrel sem. Idővel észhez tértem. Ha meg elküldtél volna, biztos éveken át vegzálna az a sarlatán :)))

Bölcs Jaroszláv 2013.06.25. 09:38:06

@Kytia: Na jó, akkor megfogalmazom másképpen. 19 évesen (úgy látszik ez is sarokszám) az ember hajlamos rá, hogy féltékeny legyen, ez egyértelműen a tapasztalat és az önbizalom hiányára vezethető vissza, ezért érthető és megbocsájtható. De 30 évesen már illik, hogy mindkettőből legyen annyi amennyi alapján nagy biztosnsággal "be tudja árazni" magát valaki. Tehát amennyiben nincs valós alapja, azaz indokolatlan lenne, akkor nem féltékenykedik feleslegesen. Én ezt gondolom (lehet persze, hogy tévedek).

Kytia 2013.06.25. 09:39:22

@Papírsárkány: Olyan is van, arról már Kelemen Anna tudna mesélni.:D

@Frigyes ur: Nyilván. Amikor a legnehezebb elfogadni, akkor is emlékeztetnie kell az embernek magát. Amit ugyanúgy nehéz elfogadni, de legalább az igazságot kell feldolgoznod, nem egy átverésen rágódsz feleslegesen. Én nem hiszek abban, hogy annyira elbaszhattál valamit, hogy attól egy kapcsolatnak vége. Hacsak nem te voltál a hűtlen. Ha pedig permanensen úgy kommunikálsz a pároddal, hogy az neki elviselhetetlen, akkor megint csak ott tartunk, hogy nem illetek össze, nem tudja kezelni azt, amilyen te vagy. Ami persze nem az ő hibája.

fumerin 2013.06.25. 09:41:15

@Frigyes ur: Egy hibás sosenem van. Örök igazság, hidd el.

Aki meg a másikra mutogat, az baromi gyenge ahhoz, hogy beismerje saját hibáját, hiányosságát, esetleg azt, hogy szarul választott...és még sorolhatnám. :)

Dr.Rekettyés László 2013.06.25. 09:44:08

@Frigyes ur: Igen, amit a posztoló stílusa alapján állítottam fel.

Frigyes ur 2013.06.25. 09:44:53

@Kytia: Alapvetően én is ebben hinnék, de mi van, ha túl naivak, idealisták vagyunk? Ebben a kérdésben a tévedés jogát fenntartom. Van amikor annyira hülye vagy, hogy ember legyen a talpán, aki ezt elnézi.

@mésange: Mondják, de volt olyan kapcsolatom, aminél vállalom, hogy olyan 90-95%-ban én voltam a hülye. Ezt is be kell látni, feldolgozni, hasznosítani a tudást, és olykor fejet verni a falba.

Kytia 2013.06.25. 09:45:52

@Frigyes ur: Az mondjuk lehet. A legtöbbje totál alkalmatlan elmeháborodott, ráadásul kurva drága. Akkor inkább elvinnélek vásárolgatni és betáraznánk hiperszexi rucikból, hogy abban billegj pár hétig az utcán és érezd a népszerűséget.:D
Bár manapság ez nem könnyű. Idén nyáron pl mindenki bugyiban jár. Azt elég nehéz überelni.:D

Frigyes ur 2013.06.25. 09:46:18

@Dr.Rekettyés László: Nem, amit a saját előítéleteid alapján, de ezt úgysem ismernéd be, szóval felesleges témázni rajta. Nálad mindig a nő a hülye.

Kytia 2013.06.25. 09:47:16

@Bölcs Jaroszláv: Szerintem nem indokolt, hogy engem valaki megcsaljon. Mégis megtörtént már. Röviden: miféle baromság ez?? Nemcsak rajtam, meg a (képzelt) áramon múlik, hogy félre dug-e a másik.

fumerin 2013.06.25. 09:47:44

@Frigyes ur: Én nem fogom elhinni, hogy 90%. Az csak a lelkiismeret baromsága. Megnyugtatlak, csak 50%. :) És nem is kell ostoroznia az embernek magát. Tudod, valaki majd annak az általad hibának vélt 90%-ért, leszedi az égről a csillagot és beleteszi bőrkötésbe neked. :)

Frigyes ur 2013.06.25. 09:47:53

@Kytia: Ha fizeted, esküszöm hordom őket éjjel-nappal :D (Amúgy utálok vásárolni.)
De hallottam ám, hogy téged is nehéz überelni ;))) (Jellemző, hogy akkor mész, amikor kihagyom :x)

Dr.Rekettyés László 2013.06.25. 09:48:58

@Frigyes ur: Nyilván azért írtam fentebb, hogy egyértelműen szemét a faszi.

Frigyes ur 2013.06.25. 09:49:23

@mésange: Nem kell megnyugtatni, ott voltam, tudom, ez van, hülye voltam, ennyi. De már nem bánkódom, vszeg tényleg nem illetünk össze. De ettől még nem kellett volna hülyének lennem :D

fumerin 2013.06.25. 09:49:53

@Kytia: Nézd, szerintem mindenki bugyiban jár(nők persze)...normál esetben fölé is vesz még valamit! :D

Frigyes ur 2013.06.25. 09:50:12

@Dr.Rekettyés László: Jó, akkor tegyél bele egy 'is'-t.

plantingC4 2013.06.25. 09:53:46

@Frigyes ur: Megírhatnád a sztorit finoman, hátha tanulunk valamit. Miért voltál hülye?

fumerin 2013.06.25. 09:53:50

@Frigyes ur: Tudod, volt idő, amikor elhittem, hogy én vagyok a hibás. Aztán el is bizonytalanodtam magamban. Nem tudtam, most mit tegyek máshogy, mert nem tudok más lenni.
Aztán akkor döbbentem rá, hogy nem én voltam a selejtes, amikor valaki őszintén azt szerette bennem, amit más nem tudott sőt még elviselni sem.
És hidd el, ilyenkor a rossz párválasztás figyel be. Sokan beérik valaki felével(jó tulajdonságok), majd később a másik fele (számára rossz tulajdonságok) roppant zavaró lesz és egyre csak fogy az az oldal, ami valaha pozitívban volt és átkerül a túlpartra.
Na jó, valami ilyesmi. :D

Bölcs Jaroszláv 2013.06.25. 09:57:31

@Kytia: "Bár manapság ez nem könnyű. Idén nyáron pl mindenki bugyiban jár. Azt elég nehéz überelni.:D " Ellenkezőleg! Azt a legkönnyebb űberelni. Bár nekem meg pont ellenkező tapasz nyalatom volt vmelyik nap a BKV-n. Legalábbis egy miniszoknyás, hasig kigombolt és cicifix nélkül hordott blúzos csajt látván (konkrétan, hogy az idén nyáron nem divat a miniszoknya alá bugyit is venni).
:DD

Frigyes ur 2013.06.25. 10:00:00

@plantingC4: Ááá, túl személyes, ellenben nem izgalmas :D Problémáim voltak, tőle függetlenek, és elviselhetetlen voltam, őt pedig totál elhanyagoltam. Sztem sejthető, hogy ezek után elenyésző hibákat ejthetett :)) A megoldásban nem tudott segíteni, mert azt nekem kellett volna megoldanom magamban.

@mésange: Hidd el, úgy van, ahogy mondom :) Kvázi feltétel nélkül szeretett, csak már nem volt boldog, nem bírta. Van ilyen.

Na mindegy, hagyjuk mennyire volt Frici hülye, múlt, eltelt 1 év, volt más, ott meg ő volt a hülye leginkább :D

fumerin 2013.06.25. 10:00:35

@Bölcs Jaroszláv: Én néha két bugyit is viselek. Ha véletlenül nincs hajgumim, lekapok egy tisztát, összekötöm a hajam...és igen, volt már, hogy elrohantam hajamban egy bugyival, mondjuk mentségemre, nem nézett ki bugyinak. :D

mütyür 2013.06.25. 10:02:16

Nem 3 nap alatt mondott le rolad. Abban a pillanatban, amikor osszejott a masik novel.

akut schizo effektív pszichózis 2013.06.25. 10:04:49

@Frigyes ur: a galaxis meghódítása teljes embert kívánt :)

plantingC4 2013.06.25. 10:08:48

@Frigyes ur: Fasza cucc, ismerős szitu. Könnyen lehet az ilyesmivel ígyjárni...

fumerin 2013.06.25. 10:08:56

@Frigyes ur: Szerintem is mindenki hülye valahol...:D Mindegy, veled legalább az erő van, velem meg a söröm. :D

Frigyes ur 2013.06.25. 10:09:50

@akut schizo effektív pszichózis: Ja, a nők csak elgyengítenek. Padme is egy nyomiskodó kisgyereket csinált belőlem.

@Papírsárkány: :)))) Az elme teljessége fontosabb a testnél :P

Bölcs Jaroszláv 2013.06.25. 10:11:01

@mésange: Csak ha ugyanott viseled alkalomadtán a kettőt (az eredeti rendeltettési helyén), és pisilni kell, ne feledd el mindkettőt letolni!
:DD

Papírsárkány 2013.06.25. 10:11:41

@Frigyes ur: ... legalábbis az Erő szempontjából :)

Frigyes ur 2013.06.25. 10:11:57

@plantingC4: Na ja. És akkor ezek után mondtad magadnak, hogy 'nem illettetek össze', vagy 'bmeg, plantingC4, egy barom voltál'? :))

@mésange: :))))

plantingC4 2013.06.25. 10:12:11

@mésange: Az hány pontot ér a szekszi-skálán, hogy SOHA nem hordok bugyit ? :D

Bölcs Jaroszláv 2013.06.25. 10:12:24

@Frigyes ur: Aha! Szóval ez volt az oka az egyéves eltűnésnek?

Frigyes ur 2013.06.25. 10:14:21

@Papírsárkány: "Darth Vader could choke the entire Borg empire with one glance." :)))) Ennyi.

Bölcs Jaroszláv 2013.06.25. 10:15:29

Azt hiszem itt a vég. Kénytelen voltam valami Lipton Gold névre hallgató löttyöt csinálni, mert VALAKI ELFELEJTETT KV-T VENNI!! Fel vagyok háborodva!

Bölcs Jaroszláv 2013.06.25. 10:16:25

@plantingC4: Mondjuk te eléggé érdekesen néznél ki egy csipketangában.
:DDD

Frigyes ur 2013.06.25. 10:16:30

@Bölcs Jaroszláv: Ja. Aznap töröltem magam. Az a szakítás után úgy voltam vele, hogy ha szakításokról kéne olvasnom, kiugrom az ablakon. Ami nem lett volna jó ötlet, mert a negyediken lakom, és túléltem volna :D

fumerin 2013.06.25. 10:17:02

@plantingC4: Pedig láttam már szexi, férfiak számára hordható tangákat. Egyetlen vágyam, hogy sohhha ne kelljen abban férfit látnom! :D Nem tudnám feldolgozni. :D

plantingC4 2013.06.25. 10:18:39

@Frigyes ur: Ma is azt mondom, hogy vele illettem volna össze a legjobban, és utána elég sokáig éreztem és mondogattam még, hogy "milyen barom voltál" magamnak. Magamra elég jól megharagudtam, miután rájöttem, hogy hasonló módon szétbasztam magam körül mindent, ami jó volt. Kemény meló volt kimozogni saját ostobaságomat.

Bölcs Jaroszláv 2013.06.25. 10:18:59

@Frigyes ur: Igen, túl élted volna, de azért egy pár hétig alighanem elhanyagolhatóan keveset futkostál volna. Mondhatni, nem sokat koptattad volna a mekiközönségriogató bakancsodat.
:DD

Frigyes ur 2013.06.25. 10:19:10

@mésange: Én is sokkot kapnék, ha megjelenne előttem elefántos férfitangában egy pasi. Rajtuk nem szexi a tanga. Nagggggyon nem.

Bölcs Jaroszláv 2013.06.25. 10:21:03

@akut schizo effektív pszichózis: Hát, az nem az igazi, meg különben is ez csak valami filteres förmedvény (igaz átlátszó filterben, hogy látszódjon milyen koszt vakartak össze a raktár sarkából amit beletömködtek).
:PP

plantingC4 2013.06.25. 10:23:02

@Bölcs Jaroszláv: Valszeg, ha megtalálnám a célcsoportot, még fizetnének is érte :D

@mésange: Vajh, miért ? :D

Frigyes ur 2013.06.25. 10:24:19

@plantingC4: Na ja, dettó. Csak én még nem jutottam el az utolsó mondatig. Fogjunk kezet, ügyesek voltunk :))

@Bölcs Jaroszláv: Egy lábtörésért én nem ki nem mászom.

@Papírsárkány: Uramatyám, ez még nekem is kocka volt. Na mindegy, nyomi Trekesek.

fumerin 2013.06.25. 10:32:02

@plantingC4: Na jó, de olyant már láttam, amikor férfi fején volt a női tanga. Az néha vicces tud lenni. :D
Bár én 2 napja ráértem, volt szabad délutánom. El is mentem bikiniket csodálni. Majd sikerült is a csoda, akkora melltartót találtam, aminek egy kosara jó volt a fejemre. És nem féltem kipróbálni! :D

Papírsárkány 2013.06.25. 10:33:07

@Frigyes ur: Gondolkodtam rajta, hogy ez a kockább-e, vagy a (minden érvelést nélkülöző) "Föderáció simán lenyomja a birodalmat, mert CSAK!!!!444!Néééégy" stílus :)

Még nem döntöttem el.

Frigyes ur 2013.06.25. 10:35:47

@Papírsárkány: Ez kockább, de a másik jobb. Zseniális, támadhatatlan, és már anyukánktól is megtanultuk a retorika eme csúcsát. A négyet nem értem. Az valami Trekes utalás? Abban nem nagyon vagyok otthon.

plantingC4 2013.06.25. 10:37:52

@mésange: bolondozááás nyihihi jeee :D

Országúti Ninja 2013.06.25. 10:37:54

Szerintem...
Nincs olyan, hogy "vele illettem össze a legjobban, de szétbarmoltam".
Ha sikerült szétbarmolni, akkor nem ő volt a Zigazi. Mindenki hibázik egy párkapcsolatban és az érzelmek se feltétlen vannak azonos szinten minden időben, de ha tényleg fontos vagy a másiknak, akkor ő kitart melletted még akkor is ha "elviselhetetlen vagy"...

Papírsárkány 2013.06.25. 10:37:57

@Frigyes ur: Neem, az csak arra utalás, hogy sokan elfelejtik a sok felkiáltójelnél lenyomni a shift-et, és 4-et ütnek helyette :)
Így lesz valamiből ez: !!!!!!!44!4!44! :)
ezt fokoztam csak picit :)

Frigyes ur 2013.06.25. 10:40:26

@Országúti Ninja: Még én sem bírtam elviselni magam, én sem maradtam volna. Szerintem ez több, mint árulkodó :)))) Mondjuk én eleve nem is kezdenék magammal :D

@Papírsárkány: Jaaaaa. Túlbonyolítottam. Így már oké, hibátlan érvelés.

Papírsárkány 2013.06.25. 10:40:58

@Frigyes ur: Az anyukáktól tanult retorika meg hogy is mondjam... csak azért, mert a másik nem reagál, még nem biztos, hogy győztünk :D

plantingC4 2013.06.25. 10:44:33

@Országúti Ninja: bár csak ilyen egyszerű lett volna...

fumerin 2013.06.25. 10:54:29

@Papírsárkány: Zigazi. :) Pedig van...egy darabig tuti mindenki úgy érzi! :D

Frigyes ur 2013.06.25. 10:59:38

@Papírsárkány: nlc. Nok Lapja Cafe. Ott forumozok mar regota. Kemeny hely. Megtudja ott az ember a negercsok letalis dozisat :D

Kytia 2013.06.25. 11:01:00

@Frigyes ur: Jellemző, hogy kihagyod, ha megyek.:D Úgy vártam, hogy kifaggassalak, erre...
Ráadásul öcsémnek is beharangoztalak, mint épp szingli nőt.:P De ne aggódj, ő se jött el.:D

@mésange: Normál esetben biztos, de a 40 fok kánikula már eleve nem lehet normál eset.:D

@Bölcs Jaroszláv: Hehehe. Idén az egyrétegű öltözködés a divat. Vagy bugyi, vagy az pont nem.:D

Papírsárkány 2013.06.25. 11:04:46

@Frigyes ur: Jaj :)
El se akarom képzelni :)

Namely 2013.06.25. 11:05:33

Most növelted a telefonszámládat egy felesleges hívással. Stop-loss nagyszerűen jelzett, jól állítottad be, és te mégis pozícióban maradnál?

Pasid eddig sem volt, csak dugópajti.

Keress másikat.

"Helyre lehet ezt még hozni?"
Azzal kezdeni megint, aki ha szóltál neki valamiért, egyszerűen köszönés nélkül hazament és nem hívott többet?
Ennyire nem lehetsz kétségbe esett.....

Annyit sem jelentesz neki, mint a fing a bablevest követően, nem kapcsolsz, kicsim?

All-in 7,2-re?
Gondold át még egyszer!

Frigyes ur 2013.06.25. 11:06:41

@Kytia: Nem írtad, hogy mész :P Ó, biztos tanulságos beszélgetés lett volna, nagyon tanulságos ;)
Hehe, szeretnél velem családi kapcsolatba kerülni? :))) Mindjárt sírok :D Azt legalább értjük akkor, hogy az öcséd miért nem, óvatos volt :D

Frigyes ur 2013.06.25. 11:08:43

@Papírsárkány: Ó, pedig miket nem tanultam ott. Sőt, még be is pasiztam :D

Országúti Ninja 2013.06.25. 11:09:05

@Papírsárkány: egyetértek. Nincs ilyen.
Olyan van, hogy megtalálod azt az embert, akivel tudtok közös életcélokat kitűzni és együtt tudtok működni hosszútávon is, annak ellenére, hogy lesznek hullámvölgyek ahol az egyik fél elviselhetetlenné válik...
Az a baj, hogy hálivúd elhitette az emberekkel, hogy az a jó kapcsolat, ahol hatalmas nagy lángon ég mindkétfél és mindig minden rózsaszín. Engem mindig is érdekelt, hogy az ilyen hepiendes rimcsiromcsi történetek hogyan folytatódnának, ha lenne folytatás...
Egyrészt tudom, hogy a nagy lángon égés jön-megy egy kapcsolatban és tenni kell azért, hogy újra visszajöjjön.
Másrészt az autó beindításához "nagy láng" kell, de utána érdemesebb átváltani másik fokozatba ahol már inkább a lendület viszi előre a gépet nem pedig a "láng". A kapcsolatokkal is így van. Szerintem.
Nem kell az a nagy láng hosszútávon. Az ahhoz kell, hogy "berúgja" a kapcsolatot az elején :D. Aztán ha lelassul akkor vissza kell váltani és eljön az a pont, ahol megint egyesből kell indítani és feléleszteni azt a lángot...
Sajnos az élet nem automata váltós :D

Hurri Kán 2013.06.25. 11:12:01

Hát, ez elrepült. Következő...

Országúti Ninja 2013.06.25. 11:13:23

@Namely: "All-in 7,2-re?
Gondold át még egyszer! "
Van, hogy egy ilyen húzással nyered meg a kört, de ehhez ismerni kell a többi játékost és persze jó lapoknak kell lejönnie :D

Namely 2013.06.25. 11:17:33

@Országúti Ninja:
ohh, hogyne, 20 dolcsit ráteszel, de vajon 5000 is mehetne? Én is csináltam már hasonlót, de gagyi játékban, vagy freerollnál, de komoly tétben eszembe sem jutna. Gondolom neked sem.... :)

fumerin 2013.06.25. 11:18:36

@Országúti Ninja: "az egyik fél elviselhetetlenné válik..." Ilyen nincs.
Olyan van, hogy szeretem, még akkor is, ha abban a percben a viselkedése nem a szokványos.

Father Justice 2013.06.25. 11:19:40

"Amikor este hazament, nem mondta, hogy mikor jön legközelebb."

Ha nincs rászorulva a felerezsire, három másodperc alatt le tudott mondani rólad.
Méghogy három nap.. haggyámá'. Másik egészségügyi átlagsunát pedig nem kihívás beújítani neki: a jelek szerint a szintje lehetővé teszi. Nem is értem, hogyan lehet ennyire komplex problémát generálni egy ilyen triviális eseményből. Szerintem ezt nő írta.

fumerin 2013.06.25. 11:26:05

@Frigyes ur: NLC-t fél évig bírtam. Mindig férfinak gondoltak, nem kevés levelet kaptam arról, hogy nem érthetek én a nőkhöz és más dolgok...:D

Kytia 2013.06.25. 11:36:00

@Országúti Ninja: Ki mondta, hogy a Zigazival mindig lángol?

@mésange: Bár a mostani álláspontod meredeken eltér a korábban reggel képviselttől...egyetértek. Vannak sztorik, ahol a pár egy évig utálta egymást szívből, no szex, no kedvesség, csak a másik baszogatása, mégse merült fel szakítás még nyomokban sem. Aztán meg túljutottak azon a szakaszon és lett nagy szerelem megint. Ha van elhatározás ("szándék", ahogy Lovasi apánk mondaná), nem az adott pillanat fogja eldönteni, hogy hogyan tovább.

Frigyes ur 2013.06.25. 11:36:43

@mésange: Nezd, Frigyesur nevvel... szerinted? :D

fumerin 2013.06.25. 11:42:07

@Kytia: Zigaziról beszélgettünk. A hamisítványokhoz a reggeli mondókám még megállja a helyét. :)
Ezt értsd úgy, Zigazinak szar napja van. Az az első, hogy közli, ma próbáljunk meg semleges témában evezni, mert annyira szar a napom. Ma ne akarjunk világot megváltani, emberek közé menni...blabla. És itt már nem is lesz nézeteltérés, ha kellően toleráns az ember.
Cserében ue. kérheti a másik is.
Komolyan, lehet úgy élni, hogy nincs vita. Csak jól kell tudni kommunikálni az aktuális érzéseket, pillanatokat.

fumerin 2013.06.25. 11:46:18

@Frigyes ur: :D Volt egy aranyos levelem is. Én egy csalódott férfi vagyok, aki csak azért ír ilyeneket, mert fél a nőktől. Nem baj, ez olyan cuki és kezelhető megfelelő nővel. :D
Ehhhh, majd megírtam, nézd, nő vagyok, kösz.
Erre: Jó, értem én. Nem baj, megvárom, amíg őszinte leszel. :D
Hátbeszarás...:D

Kytia 2013.06.25. 11:47:12

@Frigyes ur: Úristen, tényleg ott nyomulsz? Én azt hallottam, hogy ott a nők tanácsokat adnak egymásnak, hogy hogy essenek titokban teherbe, meg ilyenek.

Kytia 2013.06.25. 11:58:56

@mésange: "Én egy csalódott férfi vagyok, aki csak azért ír ilyeneket, mert fél a nőktől. Nem baj, ez olyan cuki és kezelhető megfelelő nővel."

Pedig igazán megdughattad volna, ha már ennyire belelkesítetted? Ilyenek vagytok ti férfiak. Elhúzzátok a mézesmadzagot, aztán amikor már épp valaki rohanna megmenteni, nem hagyjátok.:D
Nlc, ómájgád!

Frigyes ur 2013.06.25. 12:00:32

@mésange: Aa, ott ha pasit latnak, nyolcan ugranak. Borzasztoak. Nyugi, nekem se hittek el. Voltam otvenes, kopaszodo matematika tanar is, aki keresetet ejszakankent transzvesztita barban egesziti ki, azert jar ide sminktanacsert. Mindezt ugy, hogy foto volt a bemutatkozo oldalamon. Noooook.

@Kytia: Sminktanacsert regisztraltam. De sokfele tema van, ismertem meg ott joarcot is, csak mar a normalisak szinte mind elmentek, en is ritkan jarok.
Kikapcsolodasnak tok jo, agyhalal, avagy 'a pasik tenyleg a szoke noket szeretik?', 'tojas, a mumus', 'esti furdes felesleges?', 'melltarto gond', 'fulgyuru az ev ekszertrendje', 'eleguk van a noknek a gebe modellekbol'. Mazsolazgattam abbol, hogy mily magvas temakba irtam mostansag :D Szerencsere babas temak kulon vannak valasztva, az eskuvosek is, kedvencem volt a "2009-es esküvőben reménykedők" :DD

Frigyes ur 2013.06.25. 12:08:21

@akut schizo effektív pszichózis: Feltétlen, öreg barátom :D Sejtettem, hogy valakit felcsigáz majd :D

akut schizo effektív pszichózis 2013.06.25. 12:12:19

@Frigyes ur: höhöhö.. főleg a hatékony ránctalanítási módszerek érdekelnek :D

fumerin 2013.06.25. 12:15:23

@Frigyes ur: Jahh, én próbáltam az anyák és babák témaköröket. No, sikerült onnan is kipontoznom magam. Pedig csak tapasztalatot írtam. Nos....nem nekem való terep. Hülyékkel meg vitázni sem és viccelni sem lehet. :)

@Kytia: Nézd, a női hülyeségek eszméletlen színesek. :D

Papírsárkány 2013.06.25. 12:23:39

@Országúti Ninja: Asszem a Romeo & Juliára is kihozták irodalmárok, hogy elég hamar szétmentek volna :)

(persze idevág a klasszikus idézet, hogy static.someecards.com/someecards/usercards/1338856381349_2730431.png )

@Frigyes ur: próbálok meglepődni...

plantingC4 2013.06.25. 12:35:59

@akut schizo effektív pszichózis: Azt nem tudom, de pár napja olvastam valahol, hogy cseszegették riporterek, hogy így plasztikáztatja az arcát, meg úgy, erre benyögte nekik, hogy az arcát még mindig nem, ellenben a herezacsiját igen, mert az tényleg ráncos..:D:D:D

plantingC4 2013.06.25. 12:44:19

@akut schizo effektív pszichózis: én szétröhögtem magam rajta, mert ezek után állítólag több kaliforniai plasztikai sebészeten is megjelent a választható kezelések közt, 250 dodó egy alkalom és állítólag hatalmas az érdeklődés a cikk óta....:D:D:D

plantingC4 2013.06.25. 13:03:14

@plantingC4: de csend lett, mindenki a vasalt golyós fotókat keresi ? :D

Papírsárkány 2013.06.25. 13:05:48

@plantingC4: én azon gondolkodtam, hogy vajon hány plasztikai sebész ismerőse van és mennyien fizetnek neki ezért jutalékot :)

mütyür 2013.06.25. 13:05:57

@plantingC4: nalam epp kajakoma van :)

plantingC4 2013.06.25. 13:18:06

@Papírsárkány: igen, igen könnyen ment a megoldás :D jár a 10 pont ! :D

@mütyür:elkezdtem agyalni, hogy a kajakoma, az vajon milyen szintű felhőtag lehet, aztán rájöttem, hogy ekezet nelkul irsz..:D:D:D

mütyür 2013.06.25. 13:24:59

@plantingC4: :D vegulis hivhatom Kollegat igy, o a reggeli es ebedellatmany felelosom :)

plantingC4 2013.06.25. 13:30:13

@mütyür: azt a betyáros mindenit, tehát csak rátapintottam..:D
szegényt miféle dologgal vetted rá erre? :D

Hurri Kán 2013.06.25. 13:33:14

@plantingC4:
Micsoda indiszkrét kérdés :D

mütyür 2013.06.25. 13:34:30

@plantingC4: mivel lehet egy ferfit? :D

Kytia 2013.06.25. 13:34:37

@Frigyes ur: Már a címek is borzalmasan elkeserítőek.:D

@mésange: Ez igaz.:D

plantingC4 2013.06.25. 13:40:26

@mütyür: már tudom, felolvastál neki a Háború és Békéből ! :D

fumerin 2013.06.25. 13:42:27

@Kytia: Ne itt trollkodj, írd a kategóriákat! :D Bőven van még;)

mütyür 2013.06.25. 13:43:18

@plantingC4: még most is! Sose fejezzuk be :):)

Kytia 2013.06.25. 13:47:58

@mésange: Gondolkozom, gondolkozom.:D

Bölcs Jaroszláv 2013.06.25. 13:48:11

@plantingC4: Ja, és persze mindezt oroszul tette (szép nyelv az, elvégre Dosztojevszkij is azon beszélt)!
:DD

Bölcs Jaroszláv 2013.06.25. 13:48:48

@Kytia: Ez helytelen! Inkább igyál az gyorsabban meglátszik!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2013.06.25. 13:55:01

@Kytia: Nekem volt olyan sztorim, ahol a pasi, akivel laktam, épp egy fasz ürüggyel megkért, h inkább költözzek el... Szeret, meg minden, csak most az élethelyzet... Aznap este 8 körül segített volna a cuccaimat elpaterolni. Jómagam totál kivoltam (igen, fiatal punci, sík hülye kategória, fülig szerelmes), h külön fogunk lakni, de okés, csak átmeneti... De a pasim nem ért haza. Vártam, már 9 is elmúlt. Baromira aggódtam érte, mert sokat dolgozott (izé, utólag "sokat dolgozott"), mindig fáradt volt (volt, h a szexhez is. ő mondta, h szexmániás vagyok, és nem kéne minden nap szexelni, mert az úgy unalmas lesz... én csak néztem ki a fejemből akkor is), már lelki szemeim előtt láttam, h befordult egy árokba az autóval... Felhívtam a helyet, ahol dolgozott, h ott van e még. Nem, rég elment. Kész voltam. Már azon agyaltam, h hívom a kórházakat... Éjfél után jött asszem. Neki estem, h miért nem hívott fel, hol volt, szétaggódtam magam. Mire ő:
- persze! 1x később jövök, és te máris arra gondolosz, h mással kefélek.
Azt a döbbent fejet amit akkor vághattam. :D Mondtam neki, h én aztán nem. Eddig ez eszembe se jutott... Hajj, de vicces ez már így utólag! :D
Jó ideje félre kúrhatott, plusz a meló, idősebb is volt, rám már nem volt minden este energiája. :D

Egyébként egy darabig még "együtt" voltunk. Ő volt az, aki újra és újra ellehetetlenítette a kapcsolatot (izé, "kapcsolatot"), addig, míg én mondtam ki végre zokogva, kiborulva, h vége, ennek nincs értelme. Én padlóra kerültem, ő meg már rég mással élt. Vannak ilyen gerinctelenek, akik nem képesek vállalni a szakítást. Szerintem poszterin faszija is ilyesmi lehet. De ez csak tipp! :)

plantingC4 2013.06.25. 14:02:21

@mütyür: sose fejezitek be, meg Kolléga nagy K-val, hm, hát felettébb gyanús...:D

@Bölcs Jaroszláv: 4 évig tanultam oroszul anno, az tutkó, hogy érdekes, az biztos, de hogy szép-e...? :D

plantingC4 2013.06.25. 14:09:10

@mütyür: Gyanús ez, reggeli-ebéd megoldó, kolléga nagy K-val meg "sose fejezzük be"...

A férjeddel együtt melózol ? :D

mütyür 2013.06.25. 14:12:19

@plantingC4: nem, nemkellex-nek van fonok-ferje :)

nekem oroszbol ennyi maradt meg: zdrasztfujcse ucsicselnyica, nyikto nye panyimaju meg a zajcsik pabjegajcsik :):) a lengyel a legszebb szlav nyelv :)

Kytia 2013.06.25. 14:14:54

@Bölcs Jaroszláv: :DDD

@I am Not A Princess I am A Khaleesi: Ez kurvajó.:D Neked eszedbe sem jutott, ő meg kibökte.:DDD

plantingC4 2013.06.25. 14:16:05

@mütyür: nem főnök, tehát kolléga ? :D

mütyür 2013.06.25. 14:24:04

@plantingC4: kollegarol? Majd ha szakitunk. Es akkor mindenki bologathat okosan, h naugye, hazinyulat nem bantunk :):)

plantingC4 2013.06.25. 14:27:21

@mütyür: csak összeraktam juhhuhuuúú, azt meséltem már, hogy gyerekkoromban mindig nyomozósat játszottam ?
:D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2013.06.25. 14:31:08

"Én is lemondtam rólad"- somolygott a lány, miközben aktiválta exe fényképes, telefonszámos adatlapját a seggbekúrlak.hu meleg társkereső oldalon.

akut schizo effektív pszichózis 2013.06.25. 14:34:49

@mütyür: jaja. g'gye ti zsivjos?

nem sok bájdővély

Hurri Kán 2013.06.25. 14:46:37

@akut schizo effektív pszichózis:
Biztos vannak nála is jobb vodkák, nekem eddig mindig bevált.

Hurri Kán 2013.06.25. 14:47:46

@mütyür:
Zubrowka is jaúúúúú :D

mütyür 2013.06.25. 14:55:47

@akut schizo effektív pszichózis: en kb 10 eve ittam utoljara vodkat, az kalinka volt :)

mütyür 2013.06.25. 14:57:39

na lemerul a telo, sziasztok :)

mütyür 2013.06.25. 15:30:29

jéééé, lekerültem a mhelyi tiltólistáról :DD

mütyür 2013.06.25. 15:36:31

@plantingC4: blog.hu-kat... ezért írtam mobilról :) de gondolom, csak vmit elrontottak és holnaptól újra mobilozás lesz :(

mütyür 2013.06.25. 21:20:37

vki mondja már meg, hogy lehet Semmelweis napokat tartani úgy, hogy súlyos rákos betegek kezelése tolódik emiatt?

_Ω_ 2013.06.25. 23:09:14

@mütyür: Ha a másik oldalról nézed, még mindig nincs normális fizetésük. Gondolom ügyelet stb. az továbbra is lesz. Számomra nem tűnik rossz lépésnek, nem sajnálom tőlük ezt a napot, hiszen emberek dolgoznak ott is, akiknek időnként ki kell kapcsolni. Az, hogy ez egy nevesített nap és nem egy átlagos nap amit a doki magának bökött ki az életkorának megfelelően rendelkezésre álló X napos szabadságkeretből a naptáron még mondjuk 2 hónapja, még nem teszi elítélendővé.
Ahogy most utánaolvastam, ez olyan nap amivel évek óta lehet már előre kalkulálni (bár bevallom, jómagam most hallottam róla először), és van egy olyan tippem, nem csak rákos betegek kezelése tolódik emiatt. De ugorjunk vissza a korábbi szabadságos felvetésemre, nem látom, mitől rosszabb egy normál szabadnapnál, amire az embereknek orvosként és rakodómunkásként is időnként szüksége van.

Hope Farhadi 2013.06.26. 11:07:36

Nekem azért tetszik a Semmelweis-napok elnevezés, mert őt - t. kollégái hallgatólagos egyetértésével - bezárták, kínozták, s az ápolói agyonverték, ahogyan azt Czeizel megírta:

"A kutatás során fény derült egy igaz, bár hátborzongató Semmelweis történetre, amit egy buta legendával oly sokáig elfedtek - mondja a genetikus, aki állítja, a beszerzett dokumentumok hitelesen bizonyítják: Semmelweis Ignác, "az anyák megmentője" nem volt elmebeteg, és halálát nem önkezűség okozta, hanem ápolói verték agyon, és végül is vérmérgezést okozó kezeletlen sebeibe halt bele. Tényként kezelhető, hogy kollégái el akarták távolítani az egyébként is izgága, nehéz embert, akinek a tanait - a gyermekágyi láz megelőzésének kifejtését - a külföldi szaktekintélyek egyebek között azért utasították vissza, mert a fertőtlenítő kézmosást nevetségesnek tartották. Semmelweis ezt követően szinte elviselhetetlenné vált. A pesti egyetem orvosai saját hírnevüket is veszélyeztetve látták amiatt a keresztes hadjárat miatt, amit Semmelweis indított a "vak és tudatlan gyilkosoknak" titulált szakmatársak ellen. Volt olyan kollégája, akit "orvosi Nérónak" nevezett." regi.sofar.hu/hu/node/52397

Úgy tűnik nekem (közelmúltbeli kórházi tapasztalataimra támaszkodva), hogy a helyzet Semmelweis kora óta sok tekintetben rosszabb lett.

mütyür 2013.06.26. 20:27:17

@_Ω_: :DDDD köszi szépen, de tudtommal az orvos azért lesz orvos, hogy segítsen a betegeken. Nem a pénzért és nem a pihenésért.
Egy sugár- és kemókezelt betegen ez a kiemelt nap nem segít. Egy nap kiesik, másnapra 2x annyi beteg várja legyengülten a kezelést. Ez emberi??

mütyür 2013.06.26. 20:40:35

@_Ω_: amúgy meg a különbség: a beteg terápiája megszakad és másnap 2x annyit kell várakoznia legyengülten. a rakodómunkás ígyis-úgyis megkapja a fizetését, de csak rakományért felel, nem emberéletekért.

de ez semmi, mert pénteken meg épp kórházfelújítás van, a betegeknek várniuk kell még plusz napot :D

:(

_Ω_ 2013.06.26. 23:06:38

@mütyür: Azzal a felével nem vitatkozom, hogy a betegeknek nem jó, rengeteg dolog nem jó nekik. Viszont az orvosok sem robotok. Az elhivatottság és az addig dolgozom míg beledöglök közt kell megtalálni az egyensúlyt, én pedig úgy látom, egy ilyen nap megadható nekik. Nagyságrendekkel nagyobb felelősséget és odafigyelést igényel az ő munkájuk mint mondjuk az enyém, jobban meg is eszi őket belülről.

Egy apró keresztkérdés: ezek a betegek minden nap kapnak kezelést, a hét minden napján, Karácsonykor és Húsvétkor is?

Frigyes ur 2013.06.27. 08:02:18

@mütyür: "az orvos azért lesz orvos, hogy segítsen a betegeken. Nem a pénzért és nem a pihenésért"
Ja, tenyleg arra akkor mar nincs is szukseguk. A demagogia csucsa, amit lenyomsz.
Amugy honnan veszed, hogy a rakos betegek kezelese tolodik emiatt?

Joe69 2013.06.29. 09:27:37

Ismerős szitu,én is hagytam már igy ott behisztiző hülyepicsát,pedig nem volt éppen másik nő,aki széttette volna nekem a lábát, de ami a legbosszantóbb, a hisztiscsajnál is alig jutottunk túl az elsőn. Sokan ettől kezdve azt hiszik, hogy a pasi a tulajdonuk, a "párjuk", már e szó használata is bizarr egy olyan alig kezdődő kapcsolatnál, ahol a felek mindennap hazamennek. Kapcsolatfüggő posterinánk még jó pár kezdődő kapcsiját fogja szétcseszni így. Aztán vagy kifog egy általa is lenézett jellegtelen nyomit, vagy éppen egy élete macsóját, akinek viszont ez el lesz nézve,majd törleszt miatta a következőkön.
süti beállítások módosítása